Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

aga, as irgi pasimeciau biggrin.gif Tai Linut, sestadieni kur isvyks siunta, tai i ja pateks ir tu siuntinukai, kuriu maziau nei 7kg? blush2.gif
Negi niekas Kaune nenori kooperuotis?(jeigu dar galima) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 06 06, 12:38)
aga, as irgi pasimeciau biggrin.gif Tai Linut, sestadieni kur isvyks siunta, tai i ja pateks ir tu siuntinukai, kuriu maziau nei 7kg?  blush2.gif
Negi niekas Kaune nenori kooperuotis?(jeigu dar galima)  blush2.gif

Taip, taip, - nuo sestadienio pietu, kurjeriai nebedirba, autobusas bus pilnas, ir galime ji paleisti. Tai, is karto pakrovus ir isvaziuoja birzelio 10 dienos siunta!

Siandien/ryt as rusiuoju, pakuoju siuntas, tai mano atsakymai i emailus gali strigti. O, tarpininkavima, siuo metu geriau kitur uzsisakyti. blush2.gif

Kas nori kooperaciju, prasom drasiai, siandien galite visa diena rasytis.

Vilniuje yra trys taskai: Justiniskes, Pasilaiciai, Virsuliskes. Taipogi, galite rasytis kam ir kur patogiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu siunta bus tik birželio 12-13d. ? blink.gif Kalba eina apie gegužės 30d siuntą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 06 birželio 2013 - 11:44
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 06, 11:32)
Laba  4u.gif Ilgai sprendeme vakar ka daryti, ir tik siandien pavyko viska suderinti. Atsiprasau, jei kam pasirode, kad numetem ir nesirupinam, taip tikrai nera.  Informacija tokia: vienintele uzstrigusi siunta yra geguzes 30 dienos, kadangi ne del musu kaltes, nebuvo laiku paruostas autobusas. Ta siunta jau yra Lietuvoje, bet, kadangi vairuotojui bijome patiketi isveziojima, jis lauks, kol is UK gris papildomas autobusas. Papildomas autobusas isvaziuoja sestadienio nakti, ir jis ves birzelio 10-12 dienos siunta. Abi siuntos susijungs LT, ir bus persiustos iki birzelio 12-13 dienos, per Venipaka. Toliau sekancios siuntos vaziuos iprastai pagal grafika: birzelio 24-26, liepos 8-10, liepos 22-24 it .t.t IS UK  4u.gif
Kieno siuntos yra uzstrigusioje geguzes 30 dienos siuntoje, tiems iki liepos pabaigos kg kaina vesime po 1.30 gbp/kg  4u.gif  4u.gif  4u.gif Dar karta atsiprasome uz sukeltus nepatogumus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif

Kaunas planuojames siuntas is bendro tasko pasiimti iki savaitgalio, t y birzelio 15 dienos
Kai tik turesiu siunta, parasysiu temoj didziosiomis raidemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 06 06, 12:44)
Tai kaip suprantu siunta bus tik birželio 12-13d. ?  blink.gif Kalba eina apie gegužės 30d siuntą.

Taip. Siauliuose gal pavyks is karto pirmadieni atvezti, bijau is anksto garantuoti blush2.gif
Atsakyti
Ir aš noriu pasitikslinti-jei jau gausime 2 vežimų siuntas vienu metu-tai jei bendras jų kiekis viršys 7 kg, gausime į namus, ar vis tik ne?
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2013 06 06, 12:52)
Ir aš noriu pasitikslinti-jei jau gausime 2 vežimų siuntas vienu metu-tai jei bendras jų kiekis viršys 7 kg, gausime į namus, ar vis tik ne?

Deja, ne blush2.gif Nes, geguzes 27 d siunta, supakuota. Ja, reiktu pilnai perpakuoti is naujo, ir is naujo viska perregistruoti. O, taupant laika, galvojam, kad dabar tiesiog taip, geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 06, 11:54)
Deja, ne  blush2.gif Nes, geguzes 27 d siunta, supakuota. Ja, reiktu pilnai perpakuoti is naujo, ir is naujo viska perregistruoti. O, taupant laika, galvojam, kad dabar tiesiog taip, geriau  blush2.gif

Tada gal galima pas tą narę iš šilainių prijungti ir sekančią siuntą, nesinori ir į šilainius ir į šančius važiuot paskui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2013 06 06, 12:58)
Tada gal galima pas tą narę iš šilainių prijungti ir sekančią siuntą, nesinori ir į šilainius ir į šančius važiuot paskui  blush2.gif

Taip, ir galvojam padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 06, 12:00)
Taip, ir galvojam padaryti  drinks_cheers.gif

ok, dėkui, laukiu toliau smile.gif
Atsakyti
Mano siunta irgi pakuokit, ten jauciu bus nemazas kiekis susirinkes. Jeigu koks nors bendras taskas nepriestarautu priimti mano siuntini butu labai gerai, nes darbo metu nelabai iseina isbegti, tada as vakare iskart galeciau atvaziuot ir pasiimt, kad neapkrauti bendro tasko. Tinkami visi Vilniaus taskai - Justiniskes, Pasilaiciai, Virsuliskes.

Lina, ar galima taip? Apmokejima irgi noreciau per mokejimai.lt
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 06 06, 13:08)
Mano siunta irgi pakuokit, ten jauciu bus nemazas kiekis susirinkes. Jeigu koks nors bendras taskas nepriestarautu priimti mano siuntini butu labai gerai, nes darbo metu nelabai iseina isbegti, tada as vakare iskart galeciau atvaziuot ir pasiimt, kad neapkrauti bendro tasko. Tinkami visi Vilniaus taskai - Justiniskes, Pasilaiciai, Virsuliskes.

Lina, ar galima taip? Apmokejima irgi noreciau per mokejimai.lt

Siaip tai nelabai, nes labai jau nesinori apkrauti bendru tasku, ypac tada, kai priklauso i namus vaziuoti.
Paziuresiu, ka galima padaryti 4u.gif
Atsakyti