Linut, man saskaitele atsiusk
o vln vezioja?
Gal ir man bus saskaitele ?
QUOTE(murashke @ 2013 07 09, 16:49)
o vln vezioja?
Laukiu ir as, lyg sake kad siandien bus
Labai labai ačiū už siuntinuką Net nesitikėjau, kad taip greit bus
Ir aš jau gavau
Lina, ačiū!!!
o venipakas jau praspirtas, per dideli kiekiai jam?
Lina, ačiū!!!
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 09, 08:24)
merginos - juk cia ne sarasas - o tik info tiems, kurie turi priimt i namus, kad pasiplanuotu diena, nes ves ne venipakas Nekelkit panikos
o venipakas jau praspirtas, per dideli kiekiai jam?
Linai leidus kvieciu uzsukti i Virsuliskes:
dar nuo praeitos siuntos (pagailejau jusu, nes norejau issiusti atgal i UK)
Sandra B
Jurgita B 2 vnt.
Ilona S.
Alvyda Z.
ir sios siuntos:
Giedre C.
Daiva L.
Beata P. 2 vnt.
Meda M
Jurgita R
Jurgita B (is viso 3 vnt.)
Marina V
Irina I
Olga A
Grita S
Vera G
Viktorija M
Agne V 2 vnt.
Vilija K
DEMESIO. Dalinu siandien iki 22 val., rytoj nuo 18 iki 21 val., ketvirtadieni nuo 18.30 iki 22.00 val. Paskui dalinsiu tik nuo liepos 22 d.[B]
dar nuo praeitos siuntos (pagailejau jusu, nes norejau issiusti atgal i UK)
Sandra B
Jurgita B 2 vnt.
Ilona S.
Alvyda Z.
ir sios siuntos:
Giedre C.
Daiva L.
Beata P. 2 vnt.
Meda M
Jurgita R
Jurgita B (is viso 3 vnt.)
Marina V
Irina I
Olga A
Grita S
Vera G
Viktorija M
Agne V 2 vnt.
Vilija K
DEMESIO. Dalinu siandien iki 22 val., rytoj nuo 18 iki 21 val., ketvirtadieni nuo 18.30 iki 22.00 val. Paskui dalinsiu tik nuo liepos 22 d.[B]
As sarasiukyje buvau, bet man neatveze tai reiskia, kad rytoj stengtis ant laido but, ar tik 07 19 dabar laukt?
QUOTE(Jinafire @ 2013 07 09, 19:29)
As sarasiukyje buvau, bet man neatveze tai reiskia, kad rytoj stengtis ant laido but, ar tik 07 19 dabar laukt?
gal dar ves
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 09, 19:34)
gal dar ves
Jei venipakas veza, tai is ryto pas mane dailus berniukas is ten buvo- uzsakyma is kitos parduotuves atveze Tai apie kita siuntinuka nieko pasakyt negalejo. Tai manau, kad atbuvo, nebegris gi jau
QUOTE(Jinafire @ 2013 07 09, 19:49)
Jei venipakas veza, tai is ryto pas mane dailus berniukas is ten buvo- uzsakyma is kitos parduotuves atveze Tai apie kita siuntinuka nieko pasakyt negalejo. Tai manau, kad atbuvo, nebegris gi jau
nea, ne venipakas veza
Nors Panevezys sios dienos sarase numatytas, bet, jauciu, kad Siauliams maziausiai iki ketvirtadienio teks laukt, nes tema i pabaiga, treciadienis ant nosies, tai reik kantrybes semtis is kazkur Senstu, matyt, nes vis sunkiau siuntu islaukt daros