Ko nera sarase paskelbtam, tie bus arba bendruose taskuose, arba jeigu pristatymas i namus, jis bus velesnis. kaip ir zadejom, turim laiko iki 19 dienos
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 09, 15:08)
Ko nera sarase paskelbtam, tie bus arba bendruose taskuose, arba jeigu pristatymas i namus, jis bus velesnis. kaip ir zadejom, turim laiko iki 19 dienos
Bent žinosim.
QUOTE(Laimuska @ 2013 07 09, 15:02)
Aš tai kai gaunu pirma puolu apžiūrinėt ne iki temos būna, tai busiko nebepamatyčiau susisgribus
Tai, kad aš darbe, kentėt dar ilgai reikės kol apžiūrėsiu
Limcamca, stai sia parduotuve turejau omenyje http://www.dcshoes-uk.co.uk/
Laukiu ziniu
Laukiu ziniu
QUOTE(Laimuska @ 2013 07 09, 15:02)
Aš tai kai gaunu pirma puolu apžiūrinėt ne iki temos būna, tai busiko nebepamatyčiau susisgribus
Ar jau gavote?
QUOTE(Elvita @ 2013 07 09, 15:20)
Is pirmo zvilgsnio, lyg ir galiu uzsakyti. Nesu niekada bandziusi, tai nieko negarantuoju.
Atsiuskite uzsakyma i emaila
kadangi aš čia naujokė, tai kilo klausimas - jeigu gavau sąskaitą, bet nieko nerašiau apie asmeninį pristatymą, ar tai reiškia, kad jis jau išvyko į LT, į bendrą tašką?
QUOTE(Deire @ 2013 07 09, 15:44)
kadangi aš čia naujokė, tai kilo klausimas - jeigu gavau sąskaitą, bet nieko nerašiau apie asmeninį pristatymą, ar tai reiškia, kad jis jau išvyko į LT, į bendrą tašką?
I bendrus taskus vaziuoja siuntos maziau nei 7kg, ir kurios niekur nesikooperavo
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 09, 15:26)
Ar jau gavote?
Dar laukiu
Čia apie ankstesnius atvejus rašiau
Ir as gavau
Linute kazkodel negauna patvirtinimo kad gaunat mano laiskucius
Linute kazkodel negauna patvirtinimo kad gaunat mano laiskucius
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 09, 16:21)
Pries koki pora sekundziu atsakiau i jusu emaila