Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Taip suprantu, kad čia sąrašas tik tų, kurie į namus gauna, nes jiems jau rytoj atveš. Manęs taip pat nėra ir sąskaitos dar negavau, bet esu tikra, kad mano yra, nes visada būna hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 09, 00:23)
Linute as suprantuu kad gausiu tik savo  g.gif  prijungta nebus ? smile.gif

OI negasdink blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva78jon @ 2013 07 09, 08:52)
OI negasdink  blink.gif

negasdinu tik uzklausiau 4u.gif
Atsakyti
Pagal sąskaitą sprendžiu, kad kas kaip jungėsi taip ir gaus, o surašyti tik priimančiųjų vardai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 09 liepos 2013 - 08:05
Lina , o mano dar vis dar nera????????? jau labai ilgai ir senai kai kuriu daikteliu laukiu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2013 07 09, 09:21)
Lina , o mano dar vis dar nera????????? jau labai ilgai ir senai kai kuriu daikteliu laukiu  unsure.gif  verysad.gif

merginos - juk cia ne sarasas - o tik info tiems, kurie turi priimt i namus, kad pasiplanuotu diena, nes ves ne venipakas mirksiukas.gif Nekelkit panikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 09, 09:24)
merginos - juk cia ne sarasas - o tik info tiems, kurie turi priimt i namus, kad pasiplanuotu diena, nes ves ne venipakas mirksiukas.gif  Nekelkit panikos schmoll.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai , nepanikuokit anksčiau laiko 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už paaiškinimus. Jums kaip dažnai perkančioms viskas aišku, o mums kurios rečiau, iškyla klausimų.
Atsakyti
thumbup.gif laukiu siuntos ir saskaiteles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 08, 20:39)
SVARBU!!!

Matau manęs nėra sąraše smile.gif
Linut, jeigu numatyta man ryt vežti, tai tik iki 14 val. būsiu namuose, vėliau niekaip negalėsiu priimti. Na, nebent po 22 val. ax.gif
Ir, norėčiau gauti sąskaitėlę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 09 liepos 2013 - 09:01
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 09, 08:24)
merginos - juk cia ne sarasas - o tik info tiems, kurie turi priimt i namus, kad pasiplanuotu diena, nes ves ne venipakas mirksiukas.gif  Nekelkit panikos schmoll.gif

niekas ir nepanikuoja (na bent jau as) tik yra man labai reikiamu daiktu, kuriu ir dydis ir svoris nemaza, tai paprasciausiai klausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2013 07 09, 10:15)
niekas ir nepanikuoja (na bent jau as) tik yra man labai reikiamu daiktu, kuriu ir dydis ir svoris nemaza, tai paprasciausiai klausiu  doh.gif

o gal tas svoris vistik nera toks didelis kad i namus mirksiukas.gif o klausimas su tiek sauktuku - tai jau biski i nepasitenkinima uznesa, pykti ir agresija, panika rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 09 liepos 2013 - 09:24