Taip suprantu, kad čia sąrašas tik tų, kurie į namus gauna, nes jiems jau rytoj atveš. Manęs taip pat nėra ir sąskaitos dar negavau, bet esu tikra, kad mano yra, nes visada būna
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 09, 00:23)
Linute as suprantuu kad gausiu tik savo prijungta nebus ?
OI negasdink
Pagal sąskaitą sprendžiu, kad kas kaip jungėsi taip ir gaus, o surašyti tik priimančiųjų vardai:)
Lina , o mano dar vis dar nera????????? jau labai ilgai ir senai kai kuriu daikteliu laukiu
QUOTE(akbr @ 2013 07 09, 09:21)
Lina , o mano dar vis dar nera????????? jau labai ilgai ir senai kai kuriu daikteliu laukiu
merginos - juk cia ne sarasas - o tik info tiems, kurie turi priimt i namus, kad pasiplanuotu diena, nes ves ne venipakas Nekelkit panikos
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 09, 09:24)
merginos - juk cia ne sarasas - o tik info tiems, kurie turi priimt i namus, kad pasiplanuotu diena, nes ves ne venipakas Nekelkit panikos
tai jau tikrai , nepanikuokit anksčiau laiko
Ačiū už paaiškinimus. Jums kaip dažnai perkančioms viskas aišku, o mums kurios rečiau, iškyla klausimų.
laukiu siuntos ir saskaiteles
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 09, 08:24)
niekas ir nepanikuoja (na bent jau as) tik yra man labai reikiamu daiktu, kuriu ir dydis ir svoris nemaza, tai paprasciausiai klausiu
QUOTE(akbr @ 2013 07 09, 10:15)
niekas ir nepanikuoja (na bent jau as) tik yra man labai reikiamu daiktu, kuriu ir dydis ir svoris nemaza, tai paprasciausiai klausiu
o gal tas svoris vistik nera toks didelis kad i namus o klausimas su tiek sauktuku - tai jau biski i nepasitenkinima uznesa, pykti ir agresija, panika