Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Gal jau aisku, kiek siuntos veluos? g.gif
Atsakyti
Niekas kooperaciju Kauno nedarot sekanciai siuntai? ax.gif
Atsakyti
Nebespėju visko susekt, o siunta dar ne Vilniuj?
(aš apei Justiniškes) nesinori be reikalo skambinėt ir trukdyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 06 05, 15:13)
Nebespėju visko susekt, o siunta dar ne Vilniuj?
(aš apei Justiniškes) nesinori be reikalo skambinėt ir trukdyt  ax.gif

panasu, kad ne, Lina rase kad veluoja si karta siunta
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 05, 12:56)

Tokiu atveju, man atrodo nereiktu smulkintis. Kaina dalinti visiems ir viskas.

As susilaikysiu blush2.gif kaip visada darysiu kaupimus 4u.gif

Si siunta jau prikaupta siuskim mirksiukas.gif jau lyg susikalbejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 05, 12:05)
Gal jau aisku, kiek siuntos veluos? g.gif

Tai kaip suprantu tik ryt isvaziuos, ar yra keli vezejai, kad tarpine paima?
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2013 06 05, 22:03)
Tai kaip suprantu tik ryt isvaziuos<...>

Baikit juokus blink.gif Manau, siunta isvaziavusi tikrai g.gif
Atsakyti
Tai kaip čia dabar su tom siuntom gaunasi? Dar nėra jos Vilniuje? Kada ta siunta iš UK išvažiavo? Kažkaip paskutiniu metu iš jūsų pastoviai bėdos ir planuot nebeįmanoma. Kažkaip visai man nepatikt pradėjot. Susitvarkykit taip, kad įmonama būtų laiką planuot.
Atsakyti
Nejaugi per tiek laiko nepaaiškėja, KIEK vėluos? Ramiau būtų, jei žinočiau KIEK laukt. Suprantu, kad pasitaiko, nu bet informuokit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 06 birželio 2013 - 10:46
Laba 4u.gif Ilgai sprendeme vakar ka daryti, ir tik siandien pavyko viska suderinti. Atsiprasau, jei kam pasirode, kad numetem ir nesirupinam, taip tikrai nera. Informacija tokia: vienintele uzstrigusi siunta yra geguzes 30 dienos, kadangi ne del musu kaltes, nebuvo laiku paruostas autobusas. Ta siunta jau yra Lietuvoje, bet, kadangi vairuotojui bijome patiketi isveziojima, jis lauks, kol is UK gris papildomas autobusas. Papildomas autobusas isvaziuoja sestadienio nakti, ir jis ves birzelio 10-12 dienos siunta. Abi siuntos susijungs LT, ir bus persiustos iki birzelio 12-13 dienos, per Venipaka. Toliau sekancios siuntos vaziuos iprastai pagal grafika: birzelio 24-26, liepos 8-10, liepos 22-24 it .t.t IS UK 4u.gif
Kieno siuntos yra uzstrigusioje geguzes 30 dienos siuntoje, tiems iki liepos pabaigos kg kaina vesime po 1.30 gbp/kg 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dar karta atsiprasome uz sukeltus nepatogumus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as isvis nesusigaudau apie kokias siuntas kalba vyksta biggrin.gif atsidarau tvarkarasti, matau, kad siunta turejo isvaziuoti praieta sav. geguzes 27-28; sekanti siunta birzelio 10-11; sia sav. bus/buvo tarpine siunta. tai nebesusigaudau apie kurias cia veluojancias siuntas kalbat wacko.gif ačiū paaiškinusiai blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jau matau ats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalioji_Fėja: 06 birželio 2013 - 11:36