Gal jau aisku, kiek siuntos veluos?
Niekas kooperaciju Kauno nedarot sekanciai siuntai?
Nebespėju visko susekt, o siunta dar ne Vilniuj?
(aš apei Justiniškes) nesinori be reikalo skambinėt ir trukdyt
QUOTE(keistuole @ 2013 06 05, 15:13)
Nebespėju visko susekt, o siunta dar ne Vilniuj?
panasu, kad ne, Lina rase kad veluoja si karta siunta
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 05, 12:56)
As susilaikysiu kaip visada darysiu kaupimus
Si siunta jau prikaupta siuskim jau lyg susikalbejom
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 05, 12:05)
Gal jau aisku, kiek siuntos veluos?
Tai kaip suprantu tik ryt isvaziuos, ar yra keli vezejai, kad tarpine paima?
QUOTE(motce @ 2013 06 05, 22:03)
Tai kaip suprantu tik ryt isvaziuos<...>
Baikit juokus Manau, siunta isvaziavusi tikrai
Nejaugi per tiek laiko nepaaiškėja, KIEK vėluos? Ramiau būtų, jei žinočiau KIEK laukt. Suprantu, kad pasitaiko, nu bet informuokit
Laba Ilgai sprendeme vakar ka daryti, ir tik siandien pavyko viska suderinti. Atsiprasau, jei kam pasirode, kad numetem ir nesirupinam, taip tikrai nera. Informacija tokia: vienintele uzstrigusi siunta yra geguzes 30 dienos, kadangi ne del musu kaltes, nebuvo laiku paruostas autobusas. Ta siunta jau yra Lietuvoje, bet, kadangi vairuotojui bijome patiketi isveziojima, jis lauks, kol is UK gris papildomas autobusas. Papildomas autobusas isvaziuoja sestadienio nakti, ir jis ves birzelio 10-12 dienos siunta. Abi siuntos susijungs LT, ir bus persiustos iki birzelio 12-13 dienos, per Venipaka. Toliau sekancios siuntos vaziuos iprastai pagal grafika: birzelio 24-26, liepos 8-10, liepos 22-24 it .t.t IS UK
Kieno siuntos yra uzstrigusioje geguzes 30 dienos siuntoje, tiems iki liepos pabaigos kg kaina vesime po 1.30 gbp/kg Dar karta atsiprasome uz sukeltus nepatogumus
Kieno siuntos yra uzstrigusioje geguzes 30 dienos siuntoje, tiems iki liepos pabaigos kg kaina vesime po 1.30 gbp/kg Dar karta atsiprasome uz sukeltus nepatogumus
o as isvis nesusigaudau apie kokias siuntas kalba vyksta atsidarau tvarkarasti, matau, kad siunta turejo isvaziuoti praieta sav. geguzes 27-28; sekanti siunta birzelio 10-11; sia sav. bus/buvo tarpine siunta. tai nebesusigaudau apie kurias cia veluojancias siuntas kalbat ačiū paaiškinusiai
jau matau ats
jau matau ats