Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 22:14)
Lietuviskom kortelem ten atsiskaityt neiseina, kiek pamenu?  g.gif  Tikrai nemazas pasirinkimas  baltu marskineliu prie uniformu  g.gif  Idomu, kokybe kokia  g.gif  nes kaina tai pigiau grybo  biggrin.gif  Gal batukus dukrytei savo pirkusi esat is ten? Kaip su dydziais?

batu nepirkau, labai norejau, bet musu dydzio nebuvo... o kokybe tikrai gera, mes jau du sarafanus turim, dzinsus savo smilgutei gavau (bus pirmieji - nes i kitus dviese ilyst galedavo) ir polo marskinukai super, tik as varna pati nesupratau kodel paemiau viska 8-9 metai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 20:56)
man ten vaikam rubai superiniai, ypac uniformos thumbup.gif

Mano vaikas dar apie 100 g svorio blush2.gif wub.gif O nėštukinės tamprės ir džeginsai man patiko thumbup.gif Ai, šiaip Matalan - geris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 27, 22:21)
Mano vaikas dar apie 100 g svorio blush2.gif  wub.gif O nėštukinės tamprės ir džeginsai man patiko thumbup.gif Ai, šiaip Matalan - geris smile.gif

nikoks ne geris - kai nepriima LT kortu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 22:20)
batu nepirkau, labai norejau, bet musu dydzio nebuvo... o kokybe tikrai gera, mes jau du sarafanus turim, dzinsus savo smilgutei gavau (bus pirmieji - nes i kitus dviese ilyst galedavo) ir polo marskinukai super, tik as varna pati nesupratau kodel paemiau viska 8-9 metai doh.gif

O tai 8-9 per dideli tavo panai? Kokiam ugiui tada tas dydis?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 21:21)
nikoks ne geris - kai nepriima LT kortu schmoll.gif

Nu jo, galėtų buti didesnis gėris biggrin.gif Gal kada ateity...
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 22:24)
O tai 8-9 per dideli tavo panai? Kokiam ugiui tada tas dydis?

as ziurejau pagal ugius tuos dydzius man atrodo, o maniske 130... bet - baisiai kuda, tai visame kame skesta, i sarafana ilindo neatsegta lotuliukas.gif , bet nieko - sagutes sukelsiu - sueis mirksiukas.gif polo marskinuku drasiai butu uzteke 6-7, blogiausiu atveju 7-8, zodziu mano nuomone - dydziai atitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 22:27)
as ziurejau pagal ugius tuos dydzius man atrodo, o maniske 130... bet - baisiai kuda, tai visame kame skesta, i sarafana ilindo neatsegta lotuliukas.gif , bet nieko - sagutes sukelsiu - sueis mirksiukas.gif polo marskinuku drasiai butu uzteke 6-7, blogiausiu atveju 7-8, zodziu mano nuomone - dydziai atitinka mirksiukas.gif

Mano panasaus ugio ir kuda, bet normaliai, tai imu jauciu marskinukus 8-9 g.gif bus ateiciai, jei ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 22:31)
Mano panasaus ugio ir kuda, bet normaliai, tai imu jauciu marskinukus 8-9  g.gif  bus ateiciai, jei ka  rolleyes.gif

zinok geriau imk pagal amziu... nes ji juose kaip maise... blush2.gif
tas labai fainas - tikrai rekomenduoju, emiau pilka, dabar dar juoda uzsakysiu - kai bus oficialesnes sventes, o pilkas kasdienai blush2.gif
http://www.matalan.c...belted-pinafore
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 22:37)
zinok geriau imk pagal amziu... nes ji juose kaip maise... blush2.gif
tas labai fainas - tikrai rekomenduoju, emiau pilka, dabar dar juoda uzsakysiu - kai bus oficialesnes sventes, o pilkas kasdienai blush2.gif
http://www.matalan.c...belted-pinafore

Pas mus uniformos specialios yra- megstukai ir sijoneliai arba sarafanai raudoni languoti. Tai man papildomai kaip ir nieko nereikia. Tik marskineliu. Ir raudonu bateliu rugsejo pirmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 22:44)
Pas mus uniformos specialios yra- megstukai ir sijoneliai arba sarafanai raudoni languoti. Tai man papildomai kaip ir nieko nereikia. Tik marskineliu. Ir raudonu bateliu rugsejo pirmai  biggrin.gif

aaa, tada jums gerai, bet man vistiek tie marskinukai nelabai smagiai atrodo - gi juos lygint reiks lotuliukas.gif doh.gif , sunaus mokykloje uniformos, tai vietoje marskiniu as jam perku polo marskinelius - tai ir kaklaraisti yra kur pasirist ir graziai atrodo ir lygint nereik lotuliukas.gif Dukrai irgi juos imu, o batuku kazkodel uzsimaniau juodu - tik dar neradau kokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 22:48)
aaa, tada jums gerai, bet man vistiek tie marskinukai nelabai smagiai atrodo - gi juos lygint reiks lotuliukas.gif  doh.gif , sunaus mokykloje uniformos, tai vietoje marskiniu as jam perku polo marskinelius - tai ir kaklaraisti yra kur pasirist ir graziai atrodo ir lygint nereik lotuliukas.gif Dukrai irgi juos imu, o batuku kazkodel uzsimaniau juodu - tik dar neradau kokiu blush2.gif

Pas mus megstukai labai bjaurios medziagos, badosi jie, tai trumpom rankovem nelabai ka pamausi doh.gif Susidejau kasikeli uz 22 sv. Uzteks? Tai Linai dabar siust?
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 23:05)
Pas mus megstukai labai bjaurios medziagos, badosi jie, tai trumpom rankovem nelabai ka pamausi  doh.gif  Susidejau kasikeli uz 22 sv. Uzteks? Tai Linai dabar siust?

jo, Linutei, ir parasykit kad su manim sujungtu mirksiukas.gif
Atsakyti