Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

O as Kaune dar negavau....vakar sms atejo, o siandien nei skambucio nei siuntinio....
Atsakyti
Pastas persiustas 4u.gif
Atsakyti
Linut, o kas pasikeitė, kad mano į Druskininkus pateko? Nes planuose tikrai nebuvo kelionės į ten, o specialiai važiuoti nėra laiko.

QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 16:54)
Pastas persiustas 4u.gif

gailma,kad mano nepapuolė.
Atsakyti
Man galima dalyti?
Atsakyti
Laukiam Pašilaičiuose:
Vaida B
Marina M
Gražina B
Natalija O
Rūta D
Ugnius P
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2013 06 27, 17:53)
Laukiam Pašilaičiuose:
Vaida B
Marina M
Gražina B
Natalija O
Rūta D
Ugnius P

O Lina K? Ne?

Laukiu saskaitos ax.gif
Atsakyti
Gal kas noretu pasiauteti Matalane - as dar ten reikalu radau, iki nemokamo truktu kokiu 30 svaru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 20:32)
Gal kas noretu pasiauteti Matalane - as dar ten reikalu radau, iki nemokamo truktu kokiu 30 svaru blush2.gif

as vistik uz 30 prisikroviau - tad gal kas noretu prisijungti su 20 rolleyes.gif aisku ir daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 19:48)
as vistik uz 30 prisikroviau - tad gal kas noretu prisijungti su 20  rolleyes.gif aisku ir daugiau bigsmile.gif

Aš dar pažiūrėsiu gal, pirkau vyrui triūsų, patiko lyg smile.gif Gal dar reiks biggrin.gif Bet nepažadu.
Atsakyti
Kaune Dainavoj irgi gavau. Kas neturit kontaktu rasykit, kas turit ryt gali atsiimti, dienos metu ribotai, o nuo 18 val. drasiai jau.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 27, 21:53)
Aš dar pažiūrėsiu gal, pirkau vyrui triūsų, patiko lyg smile.gif Gal dar reiks biggrin.gif Bet nepažadu.

man ten vaikam rubai superiniai, ypac uniformos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 21:56)
man ten vaikam rubai superiniai, ypac uniformos thumbup.gif

Lietuviskom kortelem ten atsiskaityt neiseina, kiek pamenu? g.gif Tikrai nemazas pasirinkimas baltu marskineliu prie uniformu g.gif Idomu, kokybe kokia g.gif nes kaina tai pigiau grybo biggrin.gif Gal batukus dukrytei savo pirkusi esat is ten? Kaip su dydziais?
Atsakyti