O as Kaune dar negavau....vakar sms atejo, o siandien nei skambucio nei siuntinio....
Pastas persiustas
Linut, o kas pasikeitė, kad mano į Druskininkus pateko? Nes planuose tikrai nebuvo kelionės į ten, o specialiai važiuoti nėra laiko.
gailma,kad mano nepapuolė.
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 16:54)
Pastas persiustas
gailma,kad mano nepapuolė.
Man galima dalyti?
Laukiam Pašilaičiuose:
Vaida B
Marina M
Gražina B
Natalija O
Rūta D
Ugnius P
Vaida B
Marina M
Gražina B
Natalija O
Rūta D
Ugnius P
QUOTE(Laimuska @ 2013 06 27, 17:53)
O Lina K? Ne?
Laukiu saskaitos
Gal kas noretu pasiauteti Matalane - as dar ten reikalu radau, iki nemokamo truktu kokiu 30 svaru
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 20:32)
Gal kas noretu pasiauteti Matalane - as dar ten reikalu radau, iki nemokamo truktu kokiu 30 svaru
as vistik uz 30 prisikroviau - tad gal kas noretu prisijungti su 20 aisku ir daugiau
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 19:48)
as vistik uz 30 prisikroviau - tad gal kas noretu prisijungti su 20 aisku ir daugiau
Aš dar pažiūrėsiu gal, pirkau vyrui triūsų, patiko lyg Gal dar reiks Bet nepažadu.
Kaune Dainavoj irgi gavau. Kas neturit kontaktu rasykit, kas turit ryt gali atsiimti, dienos metu ribotai, o nuo 18 val. drasiai jau.
QUOTE(groovy @ 2013 06 27, 21:53)
Aš dar pažiūrėsiu gal, pirkau vyrui triūsų, patiko lyg Gal dar reiks Bet nepažadu.
man ten vaikam rubai superiniai, ypac uniformos
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 21:56)
man ten vaikam rubai superiniai, ypac uniformos
Lietuviskom kortelem ten atsiskaityt neiseina, kiek pamenu? Tikrai nemazas pasirinkimas baltu marskineliu prie uniformu Idomu, kokybe kokia nes kaina tai pigiau grybo Gal batukus dukrytei savo pirkusi esat is ten? Kaip su dydziais?