Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Audry @ 2013 06 27, 11:14)
Gal žinot, jei Venipakas iš vakaro atsiuntė žinutę, kad atveš prekes rytoj, o aš žinau, kad ryt nebūsiu ir jiems parašau, kad atveštų kitą dieną. Tai už dienos keitimą reikia mokėti? g.gif Nes kiek pamenu, už adreso keitimą tai lyg mokėti reiktų, o už datos keitimą kaip g.gif

Reiks!

Adzani, kur jusu ovacijos, kad jus siunta gavote pati pirma is visos Lietuvos? bigsmile.gif Jau taaaip tikejomes biggrin.gif
Papildyta:
Massimo duti tik as galiu uzsakyti, LT korteliu jie nepriima!
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 27, 11:48)
Adzani, kur jusu ovacijos, kad jus siunta gavote pati pirma is visos Lietuvos?  bigsmile.gif Jau taaaip tikejomes  biggrin.gif

Tiesą sakant bijojau temoj paniką sukelti. blush2.gif Aš jau padėkojau emailuose. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2013 06 26, 20:34)
Aš tai jau svajoju, kad ir tarpinė siunta galėtų būti, taip kažkaip pasipirkau, kai jau į važiuojančią siuntą tikrai nebespėjo:)

biggrin.gif niu, kad nedaug, nedaug naujai siuntai yra siuntinuku, jusu. biggrin.gif

QUOTE(adžani @ 2013 06 27, 09:59)
Kai rašau į laišką atsakymą negaunu, bet kai sukūriau naują laišką - gavau. 4u.gif

O, va, jauciu, taip ir bus g.gif

QUOTE(adžani @ 2013 06 27, 12:01)

biggrin.gif

Turbut geriausia bus, jei siuntas nuo siol vadinsim savaite, tu dienu, kada isvaziuoja ir pristatoma LT. Bus lengviau orientuotis.
Sekanti siunta, pvz yra Liepos 8-19 dienomis. Preliminariai del atostogu, nusimato poros dienu velavimas.
Atsakyti

[quote=adžani,2013 06 27, 12:01][/quote]
biggrin.gif
[/quote]
Galvojau pasakysiu, kad siunta pas mane, bet paskui pagalvojau, kad gausiu velnių jog pasakiau. doh.gif
Atsakyti
LEGO - 30% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
ar saskaiteles siunciat? noreciau susimoketi, aciu
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 27, 12:07)
Sekanti siunta, pvz yra Liepos 8-19 dienomis. Preliminariai del atostogu, nusimato poros dienu velavimas.

Ou nou blink.gif Ar cia ta 19 ne isvykimo, o preliminaraus atvykimo data? g.gif
Atsakyti
KAREN MILLEN - ispardavimas 4u.gif
Papildyta:
ADIDAS ispardavimas
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 27, 12:22)
Ou nou blink.gif Ar cia ta 19 ne isvykimo, o preliminaraus atvykimo data? g.gif

Liepos 8-19 dienomis, per sias dienas is Uk iskeliaus ir bus isveziota siunta Lietuvoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 27, 12:35)
Liepos 8-19 dienomis, per sias dienas is Uk iskeliaus ir bus isveziota siunta Lietuvoje.  4u.gif

Aš jau irgi išsigandau, nes 22 išvažiuojam prie jūros biggrin.gif
Atsakyti
Panevezys gali atsiimt siuntas 4u.gif
Atsakyti
Turim pageidavimu uzsakyti is ASDA DIRECT 4u.gif 4u.gif Prasom jungtis 4u.gif
Atsakyti
Kauno Šilainiai gavo siuntą 4u.gif

Aš beveik visomis savo prekytėmis patenkinta, važiuokit ir jūs savo tikrinti smile.gif

Asta
Aurelija
Aleksandra
Dovilė
Atsakyti