BIRZELIO 24 D SIUNTA:
VILNIUS - VIRSULISKES
1. uZIMTAS
2. Ilona S.
3. yuppy
4. Mėnulė
5. lorari
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
PASILAICIAI
1. Uzimtas
2. Rasa L
3. Neringa M
4. Zalia Ruta
5. Duti
6. Jurgita A
7. liniokas
8.
9.
10.
Santariskiu standartine grupe
Kaunas, Dainava
1. Milda Z
2. Aurelija_
3. Natalia V (natalia77)
4. Jurgita K. smiltute11
5. ligituka (Ligita K.)
6. Sandra B.
7. turlaurita
8. Lina T
9. Gabriele G. (gaaabriele)
Kaunas, Šilainiai
1. groovy
2. astukasas
3. Dovilė D. (Doviljana)
4. Sadi
Ir aš nesulaukiu atsakymo.
QUOTE(ggia @ 2013 06 21, 09:56)
Limcamca pasitikrinkit pasta, parasiau Jums pora laisku, bet man toks itarimas, kad negaunat
aš irgi spėju, kad mano laiško negavo, nes neatėjo automatinis patvirtinimas
Rasiau i pasta, bet jei ten kokios problemos,tai pakartosiu del visa ko ir cia Prasau man nieko nesiusti si karta Aciu
Su emailu viskas gerai Nera neatsakytu laisku
Siandien gatveje sustabdziau moteriske, einancia su sita rankine. Labai stilinga rankine! Pagyriau! Issikalbejom, kad tai dizaineres Annos Smith gamyba. Ir tikrai, Amazon gali rasti puikiu jos rankiniu! O, jei i paieska ivestumet OWL BAG (Rankine su peleda), - dar daugiau groziu rastumet! Ir nebrangu, ir stilinga!
RANKINE
Siandien gatveje sustabdziau moteriske, einancia su sita rankine. Labai stilinga rankine! Pagyriau! Issikalbejom, kad tai dizaineres Annos Smith gamyba. Ir tikrai, Amazon gali rasti puikiu jos rankiniu! O, jei i paieska ivestumet OWL BAG (Rankine su peleda), - dar daugiau groziu rastumet! Ir nebrangu, ir stilinga!
RANKINE
QUOTE(vabalauskiene @ 2013 06 20, 12:37)
Mano prekių nesiųskit šį kartą, ačiū
QUOTE(anira12 @ 2013 06 21, 13:32)
Rasiau i pasta, bet jei ten kokios problemos,tai pakartosiu del visa ko ir cia Prasau man nieko nesiusti si karta Aciu
OK
Lina man atejo taip ilgai lauktos odos prieziuros priemones?
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 21, 15:55)
Su emailu viskas gerai Nera neatsakytu laisku
RANKINE
RANKINE
Nu teip, persikelk i kita lygi - vaiksciok po Londona ir ieskok mums ka pirkti
KOOPERACIJOS PAIMTOS!
Kaunas, Dainava
1. Milda Z
2. Aurelija_
3. Natalia V (natalia77)
4. Jurgita K. smiltute11 - NAMAI!
5. ligituka (Ligita K.)
6. Sandra B. -NAMAI!
7. turlaurita -
8. Lina T - NAMAI! - AR CIA PILVUZIUKAS?
9. Gabriele G. (gaaabriele) - NAMAI!
Kaunas, Dainava
1. Milda Z
2. Aurelija_
3. Natalia V (natalia77)
4. Jurgita K. smiltute11 - NAMAI!
5. ligituka (Ligita K.)
6. Sandra B. -NAMAI!
7. turlaurita -
8. Lina T - NAMAI! - AR CIA PILVUZIUKAS?
9. Gabriele G. (gaaabriele) - NAMAI!
Yra sansu rytoj ateisiancius siuntinius dar i sia siunta idet? Issiusta siandien, pirmenybiniu, manau, rytoj tikrai bus