Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(murashke @ 2013 06 17, 15:59)
na, iki primarko nenuvaziuosi taip paprastai smile.gif

nenuvažiuosim paprastai , bet tikrai neverta gundytis kainom , nes susidėvi greit rūbai ir tampa ,,naminiais'' ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 06 17, 15:02)
nenuvažiuosim paprastai , bet tikrai neverta gundytis kainom , nes susidėvi greit rūbai ir tampa ,,naminiais'' ...  smile.gif

as sau nepirksiu smile.gif tik vyrui viena maike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 06 17, 15:47)
geros kainos  bigsmile.gif o kaip ju dydziai, atitinka?  4u.gif

Lyg ir taip, atitinka 4u.gif Beje, paskutiniu metu, ir Primark kokybe labai gereja thumbup.gif
Atsakyti
Daug kas sako, kad ką turi iš Primarko nuo studentavimo laikų, kai dirbo Anglijoje, dar nesudėvėjo, nors kainos mažos. O ten prekės ženklas Primark, ne Atmosphere? g.gif Tiesa, siunčia visur, ar tik į Angliją?
Atsakyti
Linut, siunčiau kelis kartus atsakymą į jūsų laišką dėl to siuntinio iš amazono, bet taip ir negavau automatinio pranešimo, kad mano laiškas gautas g.gif Tai gal kažkas su tais meilais negerai g.gif O gal siunčiant atsakymą, jau nebegauni automatinio patvirtinimo g.gif
Žodžiu, pasikartosiu ir čia -ar vis dėl to amazonas šiandien jums pristatė ir tik kurjeris blogai pažymėjo (kad paliko pas kaimynus)? ar prekių negavot ir man reikia amazonui rašyti, kad jie išsiaiškintų?
Atsakyti
Daiktelius iš birželio pirmos siuntos jau gavot visos? Nesulaukiu paštu. blush2.gif
Atsakyti
i clarks uzsakinejate?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 17, 16:01)
Daug kas sako, kad ką turi iš Primarko nuo studentavimo laikų, kai dirbo Anglijoje, dar nesudėvėjo, nors kainos mažos. O ten prekės ženklas Primark, ne Atmosphere? g.gif Tiesa, siunčia visur, ar tik į Angliją?

tik i uk, deja. apsiforminau. tikiuosi, asos nekliuna skirtingi adresai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 17, 17:01)

Taip, cia Atmoshpere, Rebel, Cedarwood, DenimM, Love lounge, secret possesions ir t.t.

Anksciau Asos turejo tarptautini pristatyma 4u.gif

QUOTE(Audry @ 2013 06 17, 17:23)
Linut, siunčiau kelis kartus atsakymą į jūsų laišką dėl to siuntinio iš amazono, bet taip ir negavau automatinio pranešimo, kad mano laiškas gautas g.gif Tai gal kažkas su tais meilais negerai g.gif O gal siunčiant atsakymą, jau nebegauni automatinio patvirtinimo g.gif
Žodžiu, pasikartosiu ir čia -ar vis dėl to amazonas šiandien jums pristatė ir tik kurjeris blogai pažymėjo (kad paliko pas kaimynus)? ar prekių negavot ir man reikia amazonui rašyti, kad jie išsiaiškintų?

Automatinis atsakymas ijungtas, bet nesuuprantu kodel, jus jau antra, kuri sako, kad negauna jo.
Maciau jusu emaila. Galvoju, pirma i sandeli nueisiu, tada jums atsakysiu, gerai?
QUOTE(minha @ 2013 06 17, 18:02)
i clarks uzsakinejate?

Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 06 16, 19:24)
Net kruptelejau, perskaiciusi, kad  "NIEKIENO" siuntiniu

Seniai tiek juokiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 06 17, 14:54)
aš kaip tik norėjau rašyti , kad kainos nelb.. primarke daug pigiau viskas .. o ir kokybė..  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
vat man irgi tos kainos ne itin patraukliai pasirodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 17, 15:34)

Ar matet naujiena? PRIMARK savo rubais pradejo prekiauti ASOS parduotuveje  4u.gif  4u.gif Tiesiog i paieska iveskit  PRIMARK   4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Naujiena dziuginanti, ale kainos visai ne schmoll.gif ir dar vaikisku ner rolleyes.gif Toliau turesi buti musu blatas cool.gif
Atsakyti