Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

BIRZELIO 24 D SIUNTA:

VILNIUS - VIRSULISKES
1. uZIMTAS
2. Ilona S.
3. yuppy
4. Mėnulė
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

PASILAICIAI
1. Uzimtas
2. Rasa L
3. Neringa M
4. Zalia Ruta
5. Duti
6. Jurgita A
7.
8.
9.
10.

Santariskiu standartine grupe

Kaunas, Dainava
1. Milda Z
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 15, 13:47)
Pas mus prisirinko labai daug niekieno siuntiniu. Jei sarase, kas nors atpazinote, savo negauta preke, rasykite mums emaila su prekes nuoroda  4u.gif Be prekes nuorodos, preke nebus grazinama!
Neatsilieptos prekes, bus saugomos lygiai 1 menesi nuo ju gavimo dienos. Veliau jos bus sunaikintos, ir uz patirtus nuostolius, deja, neatsakome!

[color=red][size=7][b]

Net kruptelejau, perskaiciusi, kad "NIEKIENO" siuntiniu
Pagalvojau, gi viska gavau ka uzsisakiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekieno: 16 birželio 2013 - 18:25

BIRZELIO 24 D SIUNTA:

VILNIUS - VIRSULISKES
1. uZIMTAS
2. Ilona S.
3. yuppy
4. Mėnulė
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

PASILAICIAI
1. Uzimtas
2. Rasa L
3. Neringa M
4. Zalia Ruta
5. Duti
6. Jurgita A
7.
8.
9.
10.

Santariskiu standartine grupe

Kaunas, Dainava
1. Milda Z
2. Aurelija_
Atsakyti
Gal zinot kur dingo tos didziosios saldainiu dezes, metalines apie 1 kg kur budavo Asdoj ir Tesco keliu rusiu, po 5 sv? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 14, 16:54)
Matalan as ne prie ko, cia GROOVY suviliojo ir pabego  biggrin.gif

Tai davai renkam, aš vis dar mąsčiau biggrin.gif ir kuo greičiau, kas spėtų iki 22 pas jus atkeliauti lotuliukas.gif Pirmadienį pirmoje dienos pusėje atsiųsiu jau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2013 06 16, 22:34)
Gal zinot kur dingo tos didziosios saldainiu dezes, metalines apie 1 kg kur budavo Asdoj ir Tesco keliu rusiu, po 5 sv? ax.gif

Kalėdos baigėsi biggrin.gif Pas Kalėdų senį slepiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 17, 00:59)
Kalėdos baigėsi biggrin.gif Pas Kalėdų senį slepiasi smile.gif

o rimtai jie tik pries kaledas buna? g.gif kazkaip anksciau neteko pasidomet, pries kaledas uzsipirkau, o dabar vel gerai butu, bet kad niekur neberandu
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 06 15, 16:42)
o kokioje gatveje yra pasilaiciu taskas?

Sviliškių g.
Atsakyti
Aš savo Matalan užsakymą jau nusiunčiau. Kadangi jo visiškai užtenka užsakyti su nemokamu siuntimu, tai siūlau prisijungti dar šiandien, kas nori, nes prašysiu užsakyti šiandien, noriu gauti su ateinančia siunta, nes nebeturiu ką nešioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 17, 13:03)
Aš savo Matalan užsakymą jau nusiunčiau. Kadangi jo visiškai užtenka užsakyti su nemokamu siuntimu, tai siūlau prisijungti dar šiandien, kas nori, nes prašysiu užsakyti šiandien, noriu gauti su ateinančia siunta, nes nebeturiu ką nešioti blush2.gif

Matau, kad yra emailas, biskeliuka apsimetysiu, atsakysiu, ir galesiu uzsakyti 4u.gif
Papildyta:
Ar matet naujiena? PRIMARK savo rubais pradejo prekiauti ASOS parduotuveje 4u.gif 4u.gif Tiesiog i paieska iveskit PRIMARK 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 17, 14:34)
Ar matet naujiena? PRIMARK savo rubais pradejo prekiauti ASOS parduotuveje  4u.gif  4u.gif Tiesiog i paieska iveskit  PRIMARK   4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

geros kainos bigsmile.gif o kaip ju dydziai, atitinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 06 17, 15:47)
geros kainos  bigsmile.gif o kaip ju dydziai, atitinka?  4u.gif

aš kaip tik norėjau rašyti , kad kainos nelb.. primarke daug pigiau viskas .. o ir kokybė.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 06 17, 14:54)
aš kaip tik norėjau rašyti , kad kainos nelb.. primarke daug pigiau viskas .. o ir kokybė..  schmoll.gif

na, iki primarko nenuvaziuosi taip paprastai smile.gif
Atsakyti