Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Sveiki , mano kas nors jau atėjo jūsų adresu? nes ebay pardavėjai keli kažkoki keisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 13 birželio 2013 - 14:02
Lina, o man sekanciai siuntai nesusidaro i namus?? Nes tada pasikooperuociau kur nors.
Atsakyti
Mergaites, as ryt, bus pirma diena, kai sia savaite eisiu i sandeli paziureti. Tada ryt po pietu galesiu detaliau pranesti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lina, labai atsiprašau, nes tikriausiai mano mothercare atvaziuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 06 13, 18:05)
Lina, labai atsiprašau, nes tikriausiai mano mothercare atvaziuoja  blush2.gif

A, baikit, as kaip juoka parasiau biggrin.gif Tik netiketa buvo labai. MB is karto, kas cia raso tokiu metu. O, as ka? Nu, ka sakau? Kurjeriai CITY LINK'o lotuliukas.gif
Atsakyti

BIRZELIO 24 D SIUNTA:

VILNIUS - VIRSULISKES
1. uZIMTAS
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

PASILAICIAI
1. Uzimtas
2. Rasa L
3. Neringa M
4. Zalia Ruta
5. Duti
6.
7.
8.
9.
10.
Atsakyti
Primenu, kad siandien paskutine diena is Kauno bendro tasko pasiimti siunta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif
Noreciau saskaiteles litais 4u.gif

Gal mergaites zinote : siandien iskeliau Ebay byla, buvo likusios dvi dienos, bet man raso kad jeigu iki 14 d, t.y siandien nieko jiems nepranesiu, tai jie skaitys, kad problema isspresta ir uzdarys byla.
Ka ir kur man reikia parasyti ar pranesti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 14, 14:18)
Aciu uz siuntinuka 4u.gif
Noreciau saskaiteles litais 4u.gif

Gal mergaites zinote :  siandien iskeliau Ebay byla, buvo likusios dvi dienos, bet man raso kad jeigu iki 14 d, t.y siandien  nieko jiems nepranesiu, tai jie skaitys, kad problema isspresta ir uzdarys byla.
Ka ir kur man reikia parasyti ar pranesti? 4u.gif  4u.gif

ieikit i ta disputa ir pakelkit ji i claima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 14, 14:24)
ieikit i ta disputa ir pakelkit ji i claima mirksiukas.gif

Gal galit parasyti kaip, nes prima karta ir niekaip nerandu doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 14, 14:34)
Gal galit parasyti kaip, nes prima karta ir niekaip nerandu doh.gif  blush2.gif  4u.gif

spauskit respond to case, ir ten duoda pasirinkti variantus, tai jums reikia rinktis escalate case to... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 14, 14:36)
spauskit respond to case, ir ten duoda pasirinkti variantus, tai jums reikia rinktis escalate case to... 4u.gif

nu nemtau niekaip doh.gif doh.gif
atidarau resolution center, ten parasyta 1 case is still open, zemiau parasyta 1 case awaits other members' responses , dar galima pzaziuret See case details, nu niekiap nerandu kaip perkelti doh.gif
Atsakyti