Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(bbiitute @ 2013 06 11, 08:31)
Linute gaus dviguba saskaita  blush2.gif  lyg minejo kad uz tokius keitimus turesim susimoketi pacios  g.gif

Taip! Adresas ir laikas turi buti is anksto pakeistas. T.y. siuntai isvykus, ispekit mane, mes galesim is karto per Venipaka vezti, tada, kada jums patogu. Tas negalioja bendriems taskams, ir kooperacijas priimantiems. Visiems kitiems, jei nebuvo sutarta is anksto, deja, reikes apmoketi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 12, 14:41)
Taip, o tai kazka keicia? g.gif Tik dar labiau apmaudu, kad deaiktas tik vienas, taciau vistiek esu priklausoma laiko atzvilgiu ir negaliu laiko deliotis ax.gif

Aš jeigu negausiu šiandien siuntos, tai man perlaikymas grės. doh.gif , nes viskas tik ir sukasi apie siuntą, o ne apie mokymąsį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiunina @ 2013 06 12, 14:33)
Limcamca, atsakykit, prasau, i mano laiska. Rasiau pirmadieni

Nuo paskutinio mano atsakymo nieko nepasikeite: su batukais viskas ok, plauku priemones, komercinis uzsakymas, vykdomas ilgiau.

QUOTE(zaRAza @ 2013 06 12, 14:41)
Taip, o tai kazka keicia? g.gif Tik dar labiau apmaudu, kad deaiktas tik vienas, taciau vistiek esu priklausoma laiko atzvilgiu ir negaliu laiko deliotis ax.gif

Be abejo, kad nekeicia, bet dar ne ketvirtadienio vakaras mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 12, 14:44)
Be abejo, kad nekeicia, bet dar ne ketvirtadienio vakaras  mirksiukas.gif  4u.gif

Labai jau sunku tiek išlaukti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 06 12, 14:43)
Aš jeigu negausiu šiandien siuntos, tai man perlaikymas grės.  doh.gif , nes viskas tik ir sukasi apie siuntą, o ne apie mokymąsį.  doh.gif

Na, man ne taip baisiai, bet turiu susiplanuot tarp treniruociu ir siuntos dalinimo, tai tie klaustukai mane nervina lotuliukas.gif Kitus irgi, nes i visus klausimus apie valandas atsakau "nezinau" biggrin.gif
Atsakyti
ADZANI, - dviratis atvaziavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 12, 15:34)
ADZANI, - dviratis atvaziavo  biggrin.gif

Bent viena gera naujiena. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 06 12, 15:35)
Bent viena gera naujiena.  thumbup.gif

Paruo, koki pirkai bigsmile.gif
Atsakyti
Lina, gal man turit kokiu geru naujienu?
Atsakyti
Aciu Limcacai ir mano siuntini per klaida gavusiai mamytei 4u.gif Viskas susitvarke greitai ir sklandziai 4u.gif Pagaliau dukra gavo paspirtuka, tai is ranku nepaleidzia, net i WC eina su juo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2013 06 12, 19:08)
Aciu Limcacai ir mano siuntini per klaida gavusiai mamytei 4u.gif Viskas susitvarke greitai ir sklandziai 4u.gif Pagaliau dukra gavo paspirtuka, tai is ranku nepaleidzia, net i WC eina su juo doh.gif  lotuliukas.gif

WC dar maza beda su paspirtuku - va kai is kiemo i lova nesas - jau problema, o jei ta lova darzelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 12, 13:29)
Tikrai zinokit, ten tapetu pavyzdziai. Siunciam?

Taip taip, labai jau jų laukiu smile.gif Kambarys į pabaigą, o tapetai dar neišsirinkti doh.gif Kaip suprantu, galima atsiimti Viršuliškėse, man būtų tobulai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 12 birželio 2013 - 19:49