Sveikos, kada maždaug būna Etam apatinio trikotažo nuolaidos?
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 11, 21:56)
Tai kad kuo labiau ji ugdoma, tuo maziau turiu Jei ne is vieno galo, tai is kito galo laukiu ir taip nuolat Pasto dezutei jau reik vyrius pakeist nuo kasdieninio varstymo
va kokia diena neatversit - ir rasit lapeli
Klausykit o kaip yra su 05.27-30 siunta, kuri kaip ir buvo sulaikyta???
As buvau itraukta i sarasa vienam Vilniaus taske, bet kaip suprantu si pasimetusi siunta dar neatvyko???
As buvau itraukta i sarasa vienam Vilniaus taske, bet kaip suprantu si pasimetusi siunta dar neatvyko???
Kad šįkart abi siuntos atvyko - ir ta sulaikyta, ir nauja Pataisykit, jei klystu
Gal kuris is Vilniaus, o gal ir netycia is kito miesto bendru tasku 05.27-30 dienos siuntoje turi siuntini skirta Asta J.?? Pagal sarasa turejo buti Virsuliskese, ale nera Svoris nemazas turetu buti apie 5 kg.
Sveiki, gal vaikiskus Clarksus perkate?
Sveikos. Kaip galvojat, 25km vaziuotu UK paimt siuntinio is namu, gal kas yra pirke kai reik ne siusti o pasiimt is vietos?
Noriu sąskaitos
Aciu uz siuntinuka As taip pat noriu saskaiteles
Gal klaipedietes zino ka nors del 05,30 siuntos?
Buvo parasyta kad keiiauja i Paneveze, kazin kaip yra?
KRIISTE ar gavot Klaipedos, kur reikes persiusti?( as esu Laura M)
Buvo parasyta kad keiiauja i Paneveze, kazin kaip yra?
KRIISTE ar gavot Klaipedos, kur reikes persiusti?( as esu Laura M)
Sveiki,
negavau Kauno bendro taško pakvietimo bei kontaktų (Raminta T) Labai noriu per šiandien pasiimti, e-mail atsakymo dar negavau, tik auto-reply. Gal per a.ž. brūkštels dalintoja?
negavau Kauno bendro taško pakvietimo bei kontaktų (Raminta T) Labai noriu per šiandien pasiimti, e-mail atsakymo dar negavau, tik auto-reply. Gal per a.ž. brūkštels dalintoja?
Laba,
Merginos, as rasiau, kad, kaip vakar nebusiu, dabar prisijungiau, ir dalinsim visus kontaktus ir emailus skaitysim.
SIANDIEN, - UK prasidejo metinis ispardavimas!!!
Merginos, as rasiau, kad, kaip vakar nebusiu, dabar prisijungiau, ir dalinsim visus kontaktus ir emailus skaitysim.
SIANDIEN, - UK prasidejo metinis ispardavimas!!!