Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VII dalis, Papletkinkim ;)

QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 22, 13:46)
Tos balerinos suknelė kažkuo jai netiko ir keista, kad per balių jau su džinsais. Esu jauna, bet gal per daug tradiciška, kažkaip vestuvių pokylis man su džinsais nei pro kur nesiasocijuoja  g.gif O šiaip dailūs ir grakštūs jaunieji.

Aha, keistokai žiūrisi. Bet atrodo, kad net dress code'as buvo džinsai, nee visi su jais.
Atsakyti
Dar viena santuoka - ČIA

Atsakyti
Patiko nuotakos įvaizdis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2013 09 22, 15:52)
Dar viena santuoka - ČIA

Man visai mielai atrodo jaunoji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2013 09 22, 15:52)
Dar viena santuoka - ČIA

Man visai mielai atrodo jaunoji rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien dainininkas Donatas Montvydas švenčia vestuves su savo išrinktąja – šokėja Veronika Brasaite.
Atsakyti
Va Montvydo šventė
http://www.lrytas.lt...-v-brasaite.htm

daug kas peikia, man tai miela ir graži nuotaka : ) 4u.gif Tikra mama : )
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2013 09 24, 17:43)
Va Montvydo šventė
http://www.lrytas.lt...-v-brasaite.htm

daug kas peikia, man tai miela ir graži nuotaka : )  4u.gif  Tikra mama : )

Montvydas, taip graziai atrodo, bet jinai, nesakau, kad ne miela, bet ivaizdis jos per vestuves nekoks, ta suknele kaskokia, vienu zozdiu nekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 09 27, 17:18)
Montvydas, taip graziai atrodo, bet jinai, nesakau, kad ne miela, bet ivaizdis jos per vestuves nekoks, ta suknele kaskokia, vienu zozdiu nekas  g.gif

Viskam pritariu. smile.gif Donatas labai gražiai atrodo.. bet jo žmonytė... visko ko geriausio jiems ir kūdikėliui, na bet įvaizdis nuotakos man labai nekoks..

Jekaterina su Justu - labai gražūs, bet taip pat man visiškai nepatiko jos "kudlotas" ir negražiai ilgas nuometas, ir kažkas netaip su suknele g.gif šiaip viskas kaip ir gražu, bet.. kažkas netinka mano akims g.gif

Danutė - mmm.. man irgi nors elegantiška, bet labiau tokie aprėdai tiktų 30 m jaunesnei blush2.gif juolab - nugi ne pirma ta santuoka..

Nainys su jaunąja - gražu. Tik nežinau kodėl, bet žiūrint į nuotakos suknelę man į galvą šovė mintis, kad šiuo metu "ant bangos" - kad kuo labiau tą suknelę išraityt, išplaikstyt, kad tik kažką jai padaryt... negi tikrai jau taip negražu paprastos, klasikinės suknytės?.. g.gif
Atsakyti
Vajeeeetus koks pilvas doh.gif kažkaip tikrai negražiai atrodo. Aš dėčiausi kažką ne taip smarkiai išryškinančio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 22, 14:33)
Aha, keistokai žiūrisi. Bet atrodo, kad net dress code'as buvo džinsai, nee visi su jais.

Man keisčiausia, kad sumanytas toks dress code'as, o puota vyksta Rotušėje. Nuostabus sumanymų derinys.

Atsakyti
O man nera nieko graziau uz besilaukiancia dama wub.gif O dar tokia svente.
Nesuprantu, kokiu tikslu reiketu slepti pilvuka?
Atsakyti