Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVIII Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 06 13, 14:46)

Nu jau labai liūdna verysad.gif Stiprybės 4u.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 06 13, 16:28)
NeduokD tokios ligos ir kanciu. Turbut nera nei vienos seimos kur si liga butu nepalietus, jei ne artimiausioj aplinkoj, tai per gimines rata. Jei butu kokia vakcina israsta, kiek zmoniu dar butu, ir kiek likimu 'nepakoreguotu' sios klastingos ligos.
Stiprybes tau ir tavo artimiesiems console.gif

------------------------------

]drinks_cheers.gif Pas mus giminėj prieš tris mėnesius nuo plaučių vėžio mirė nė 50metų nesulaukęs vyras,taip pat palaidota nuo gimdos vėžio mirus 40-metė verysad.gif
Na o aš ką tik pabaigiau Serdce materi. Gerai,kad taip baigėsi,bet įtampa išlaikyta iki paskutinių minučių. Tikrai geras filmas.Rekomenduoju
Milicininkė našlė,viena auginanti pusės metukų sūnų užmiega ir pabudus neranda savo vaiko.Dingo..Durys neišlaužtos,užrakintos,nieks nedingę tik vaikas..Prasideda paieškos,bet bevaisės ir kolega tardytojas pradeda įtarinėt,kad tai padarė ji pati,nes vaikas jai vbienai buvo per sunki našta.Tam surenka ir įrodymus,ją uždaro areštinėn,iš kurios jai pavyksta pabėgt ir užsiimt savo vaiko paieškom...
http://kinozal.tv/de...s.php?id=664551
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 13 birželio 2013 - 17:29

QUOTE(Julsita @ 2013 06 13, 08:34)
Ir aišku,lankykitės ,kol galit,kol progą turit,o paskui geriau jau užmirškit kelią pas jį 

Įtariu kad neteks bigsmile.gif Man su jais neliūdna...bent jauu Rasytė su savo nuo rankinio išsukiotasi pirštais tai pastovi lankytoja traumatologiniame smile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 06 13, 13:46)

Liūdna verysad.gif Galiu tik pakartoti ką visos sako - Laikykis. Bet kad ir taip laikysies, negali kitaip....Oi oi, žinau kaip tai žiauru, sunku ir baisu....Tiesiog nėra žodžių... verysad.gif Tikari, visad galvoji kad tavęs tai nepalies, kai su siaubu skaitai apie kitų nelaimes. Bet va ima ir paliečia.
Pasakysiu vieną dalyką iš patirties, nors gal žiauriai nuskambės - lankyk mąmą kiek tiūk gali daugiau, dažniau, jei gali būk ištisai šalia....glaostyk, laikyk už rankų.....Kuo daugiau...Žinai, paskui be galo norisi tai padaryti, tik kad jau nebėra kam.....Tai va ir daryk kol gali (duok dieve kuo ilgiau).
Aš nežinau ką padaryčiau ir atiduočiau kad galėčiau nors rankas tėčiui paglostyt verysad.gif verysad.gif Taip pasiilgstu kad kaukti norisi.... verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
As ne i tema 4u.gif
As tokia laiminga, kad radau si foruma ir Jus visas. Jus nuostabus ir silti zmones, tokiu dabar mazai verysad.gif Labai sunku siuo laiku rasti zmones, visiskai nepazistamus, kurie pilni uzuojautos, supratimo, kuriems gali pasiguosti, pasidziaugti. Kazkoks minciu kratinys doh.gif
Jus nuostabios, laikykimes susikibusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 06 13, 20:15)
As ne i tema  4u.gif
As tokia laiminga, kad radau si foruma ir Jus visas. Jus nuostabus ir silti zmones, tokiu dabar mazai  verysad.gif Labai sunku siuo laiku rasti zmones, visiskai nepazistamus, kurie pilni uzuojautos, supratimo, kuriems gali pasiguosti, pasidziaugti. Kazkoks minciu kratinys  doh.gif
Jus nuostabios, laikykimes susikibusios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ErikaN...kartais ir ne į temą būna labai į temą 4u.gif Prisidedu prie tavo žodžių drinks_cheers.gif

Savo laiku turėjau didelių problemų ir labai labai padėjo žmonės, su kuriais čia, šiame forume susipažinau.

Atsakyti
,,Пять лет и один день " vakar paziurejau, kaip vakarui man sunkokas ax.gif
Atsakyti
aciu visoms uz palinkejimus 4u.gif

labas visoms 4u.gif
Atsakyti
labuka, nepamenu ar kuri buvot įdėjusi
žiūriu dabar šitą
Привет от Катюши (2013)
visai nieko toks, toms kas mėgsta karinius
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 06 13, 20:07)

Aš nežinau ką padaryčiau ir atiduočiau kad galėčiau nors rankas tėčiui paglostyt verysad.gif  verysad.gif Taip pasiilgstu kad kaukti norisi.... verysad.gif  verysad.gif

Taip... Jau turbūt sakiau,bet tikrai ,po kelių mėnesių šuniu kaukt norisi iš ilgesio verysad.gif
Na o aš toliau naikinu savo senienas.Pradėjau Robinzon. Apie kariškius povandeninio plaukiojimo jūreivius. Man visai nieko
Atsakyti
as keliuosi i "rakta"_Liudmila_bandysiu kiek nukreipt savo mintis nuo mamos (mat, sian jai vel buvo eilinis "valymas" ir gydanti gyd.papildomai skyre kazkokius leidziamus raminamuosius, kurie ja migdytu. Tai per pietus, kai teciui skambinau, mama miegojo. Db skambinau_buvo pabudus, pavalge ir vel miega. Man tai keista kakzaip, bet gal taip turi but g.gif )
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 06 14, 12:58)
,,Пять лет и один день " vakar paziurejau, kaip vakarui man sunkokas ax.gif

Na, tada jeigu bent patiko pagrindinė aktorė (man ji nelabai), siūlau lengvą romantišką filmą Квартирантка https://www.youtube....h?v=ug0dFJYq5wk. Į meno aukštumas juosta nepretenduoja, duočiau 7 iš 10, bet jame vaidina mano mėgiamas aktorius blush2.gif . Beje, realiame gyvenime pažįstu panašaus tipažo moterį - užknisantis variantas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

O aš žinokit išknisau iš savi podėlių 2002 m. Tabakovo teatro "Idioto" pastatmą. Kažkaip man jis labai šiuo metu tiko....ir favoritas mano kaip ne kaip ten vaidina. Su malonumu pažiūrėjau. Filmai kažkaip man nesižiūri...Būsena kažkokai keista g.gif g.gif

Buvom su Rapolu pas daktariuką perrišimui. Pasirodoo toks sh o gali būti visokių komplikacijų. doh.gif kažkas jam ten nepatiko, sako jei kartasi temperatūra sukiltu tuoj pat važiuokit į priėmimą doh.gif O šiandien jau lygiai du mėnesiai kaip su ta ranka kamuojamės. Tikiuosi neprireiks to priėmimo blink.gif

Rapolas taip prie daktarų pripratęs kad šiandien į nepatogią situaciją mane pastatė doh.gif Pamatė pas daktariuką ant stalo šokoladukų....nu ir ramiai sau (o, šokoladas lotuliukas.gif ) čiupt už vieno ir burnon doh.gif Nespėjau net sureaguoti doh.gif . Tik pasakiau kad čia mūsų vaikų gydytoja juos taip pripratino, kaskart saldainius dalina lotuliukas.gif Mano numylėtasis traumatologas nei kiek nesupyko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 06 14, 23:00)
Buvom su Rapolu pas daktariuką perrišimui.  Pasirodoo toks sh o gali būti visokių komplikacijų.  doh.gif

laikykites 4u.gif stiprybes ir vilties 4u.gif
iseinu pas "Liudmila"labos, mergaites ax.gif cool.gif
Atsakyti