Laba. Vai koks pirmadienis apniukes, kaip ne vasara, tik filmus ir ziuret
Vakar, kai seimyna sumigo, paziurejau as ta vakaryksti startavusi
''Мой папа летчик'' /2013/. Niekuo ypatingas, bet man patiko, pataike i mano 'lengvuju' kriteriju.
Pagrindinis herojus nera labai palankus dailiajai lyciai, nes turejo neigiamos patirties, mat pries vestuves jis savo suzadetine aptiko su kitu. Vnz gerokai nusivyles liko moterimis, ir gyvena su sia nuostata, kad visos moterys vienodos...
Turi jis ten apie du metus antraja puse, kuri vis kaskart atvaziuoja ji aplankyti, bet ir tik tiek.
Vienu momentu, lyg tarp kitko, isivyrauja tarp ju pokalbis apie svetimus vaikus. Jo moteris uzklausia ji, ar jis galetu pamilti svetima vaika kaip savo? Jis patikina, kad tikrai ne. Tuo ir pasibaigia.
Bevalgydamas valgykloje, jis i ta Liusia kaip i moteri demesio nekreipia, abejingas, dar ir pasilazdavoja is jos kalbos ir t.t. Ir apskritai, jie beveik kaip suo su kate.
Liuses pirmokas sunus, vis jausdavo klaseje tarp vaiku nuoskauda, kad jis neturi tecio.
Ir taip nutiko, kad ta vyriski (kuris nemyles svetimu vaiku) ir ta berniuka (kuris labai nori tureti teti), vienas atsitiktinumas suvede- ziemos metu berniukas aerodrome ikrenta i kanalizacijos sulini. Anas vakare einantis namo siauciant pugai suranda ta berniuka.
Visa ko pasekoje, jis to berniuko mama Liusia apkaltina, kad ji yra niekam tikusi ir nevykusi mama...
Vienas ten toks prielipa (pagrindinio herojaus kolega), kuris vis norejo tos Liuses, pasiima ja su savimi trim dienom i komandiruote. Ji mielai butu nevaziavus, bet ji neturejo kito pasirinkim, jis jai grasindavo, kad ismes is darbo.
Berniukas, pas mamos drauge likti nenori, ir tas pagrindinis herojus ta berniuka pasiima pas save tom trim dienom tai Liusiai nezinant...
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1096368
QUOTE(Sim@ @ 2013 06 10, 01:35)
tai irgi Palangoje buvote?
Mylim Nida
QUOTE(Ramsius @ 2013 06 10, 01:42)
..., (jėzau, pasijaučiau kaip kokios Vergės Izauros serija pasakodama)
Primine man Santa Barbara, skaiciau ir nieko nesupratau, taip painu pasirode, kad ohoho
Ka jau cia tie vardai jei as sio siuzeto neatsimenu net
Bet tai kokia gera tavo atmintis
Ramsiau