QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 13, 16:42)
is pas mus tas pats, bet man patinka,svarbu,kad ne kartsa
nu ka,reikia man naudotis proga ir ziureti kuo daugiau,gali buti,kad pradesiu dirbti,o taip nesinori 6 metus sedejau namie siandien jau net pokalbyje buvau,toks keistas jausmas rankos drebejo is jaudulio,kaip mazas vaikas
tai siandien pradejau Sudby zagadocnoje zavtro,paskui eileja Motylki,o vat znaxar II net nezinau ar verta ziureti po jusu komentaru
nu ka,reikia man naudotis proga ir ziureti kuo daugiau,gali buti,kad pradesiu dirbti,o taip nesinori 6 metus sedejau namie siandien jau net pokalbyje buvau,toks keistas jausmas rankos drebejo is jaudulio,kaip mazas vaikas
tai siandien pradejau Sudby zagadocnoje zavtro,paskui eileja Motylki,o vat znaxar II net nezinau ar verta ziureti po jusu komentaru
Man irgi patinka, kartais kaifuoju lyjant. Matyt kaip kokia nuotaika. Esu taip pat prie tu kur karsciu dideliu nepernesa. Nenoreciau istisai ten gyvent kur visus metus vasara ir dar kokie pastoviai +35, mirtis alyvuose man butu
Tikiu, kad jaudulys buvo. Gera pradzia jau puse darbo
Belieka tikrai naudotis proga ir ziuret ziuret...
As II dalies irgi neziuriu. Laukiu kol kas gal paziures ir užvizuos cia. Kaip suprantu, kol kas niekas dar neziurejes (bent jau nepabaiges iki galo, jei yra ji ziurinciu).