Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVIII Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 13, 16:42)
is pas mus tas pats, bet man patinka,svarbu,kad ne kartsa cool.gif

nu ka,reikia man naudotis proga ir ziureti kuo daugiau,gali buti,kad pradesiu dirbti,o taip nesinori blush2.gif 6 metus sedejau namie blush2.gif siandien jau net pokalbyje buvau,toks keistas jausmas blush2.gif rankos drebejo is jaudulio,kaip mazas vaikas lotuliukas.gif
tai siandien pradejau Sudby zagadocnoje zavtro,paskui eileja Motylki,o vat znaxar II net nezinau ar verta ziureti po jusu komentaru g.gif

Man irgi patinka, kartais kaifuoju lyjant. Matyt kaip kokia nuotaika. Esu taip pat prie tu kur karsciu dideliu nepernesa. Nenoreciau istisai ten gyvent kur visus metus vasara ir dar kokie pastoviai +35, mirtis alyvuose man butu mega_shok.gif

Tikiu, kad jaudulys buvo. Gera pradzia jau puse darbo smile.gif
Belieka tikrai naudotis proga ir ziuret ziuret...

As II dalies irgi neziuriu. Laukiu kol kas gal paziures ir užvizuos cia. Kaip suprantu, kol kas niekas dar neziurejes (bent jau nepabaiges iki galo, jei yra ji ziurinciu).
Atsakyti
labas vakaras, mielosios 4u.gif
ziuriu as vis dar Znahoriu ax.gif labai patinka_sitas aktorius_Olegas Vasilkovas, vaidina jis Sonina is FSB, bet kiek pamenu ji kt.filmuose, tai irgi labai sexy...
user posted image
ir aisku, pats Znahorius irgi grieko vertas_Jurijus Baturinas cool.gif
user posted image
ech...mergaites, kad tokiu vyru Lt butu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 13 rugpjūčio 2013 - 19:20
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 13, 19:19)
labas vakaras, mielosios 4u.gif
ziuriu as vis dar Znahoriu ax.gif labai patinka_sitas aktorius_Olegas Vasilkovas, vaidina jis Sonina is FSB, bet kiek pamenu ji kt.filmuose, tai irgi labai sexy...
user posted image
ir aisku, pats Znahorius irgi grieko vertas_Jurijus Baturinas cool.gif
user posted image
ech...mergaites, kad tokiu vyru Lt butu unsure.gif

rolleyes.gif blink.gif

Labas vakaras 4u.gif

Grįžtuuu namo kol saulė dar nenuuusileeeeeidoooooo..... tongue.gif Vienžu rudeniop pareinu pas jumis. Atostogai baigėsi, prasidės kasdienybė. Jau sąrašiukas toks nežmoniškai ilgas pasidarė, kada ir suspėsiu viską pažiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 08 14, 00:15)

kas ne taip? g.gif
sveika, sugryzus i filmu+serialu ziuretoju kluba 4u.gif cool.gif

labas rytas 4u.gif damusineju Znahoriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 14, 04:49)
kas ne taip? g.gif
sveika, sugryzus i filmu+serialu ziuretoju kluba 4u.gif  cool.gif

Nieko nieko, viskas gerai tongue.gif

Ačiū Dievui kad dar neišbraukėt iš sąrašų 4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti,ar yra pratesimas Судьбы загадочное завтра? vis dar ziuriu 1 sezona,labai patinka thumbup.gif bet vyras pasake paziureti,ar nera pratesimo g.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 13, 20:19)
Jurijus Baturinas

Aha, simpatiskas simpatiskas user posted image
Skaiciau, kad siemet susilauke pirmagimio.
QUOTE(Ramsius @ 2013 08 14, 00:15)
Grįžtuuu namo kol saulė dar nenuuusileeeeeidoooooo..... tongue.gif Vienžu rudeniop pareinu pas jumis.

Ooo kokie zmones, tai bent ilgos atostogos buvo!
с возвращением!чуть-чуть позитива
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 14, 11:07)
norejau paklausti,ar yra pratesimas Судьбы загадочное завтра?

Nera schmoll.gif Ir niekur negirdet jokiu uzuominu, kad galbut bus. Buciau ir as nieko pries dar truputi toliau paziureti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 14, 12:26)
Nera schmoll.gif Ir niekur negirdet jokiu uzuominu, kad galbut bus. Buciau ir as nieko pries dar truputi toliau paziureti.

supratau smile.gif
mane jis itrauke,siandien tikiosi pabaigsiu ziureti.
Aktoriai visi geri thumbup.gif o jau seniai galejau paziureti.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 08 14, 10:15)
Nieko nieko, viskas gerai tongue.gif

4u.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 14, 11:07)
norejau paklausti,ar yra pratesimas Судьбы загадочное завтра? vis dar ziuriu 1 sezona,labai patinka thumbup.gif bet vyras pasake paziureti,ar nera pratesimo g.gif

nera, nes as jau pries men.apie tai klausiau ax.gif

Aha, simpatiskas simpatiskas

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ir niekur negirdet jokiu uzuominu, kad galbut bus. Buciau ir as nieko pries dar truputi toliau paziureti.

uzominos yra. as ziurejau per mail.ru, tai raso, kad norejo sukurti 2 sezona. Bet kai paspaudi nuoroda, tai rekomenduoja paziureti panasius filmus, kaip:
Утренний выпуск (Завтра наступит сегодня) 1 сезон
Сериал Знаки судьбы (2010)
Сериал Знаки судьбы 2 сезон (2011)
Знаки судьбы 3 сезон (2011)
Повороты судьбы (2013)

liko paskutine Znahoriaus serija (2 sezono) 4u.gif einu pabaigt, kol vaikai pietu miega cool.gif
Atsakyti
Sveikutės gal galit padėti ax.gif Kaip rast serialą "Mylintys tik vieną kartą" dabar per pirmą baltijos kanalą rodo na niekaip nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2013 08 14, 14:12)
Sveikutės gal galit padėti  ax.gif Kaip rast serialą "Mylintys tik vieną kartą" dabar per pirmą baltijos kanalą rodo na niekaip nerandu sad.gif

ОДНОЛЮБЫ
http://kinozal.tv/de....php?id=1001335
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 14 rugpjūčio 2013 - 13:16
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 14, 14:15)

Ačiūūūū labai smile.gif 4u.gif
Atsakyti