Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 08 06, 15:34)
Laba user posted image Paziurejau as va sita

Nesitikejau, kad pagrindinis herojus bus toks pasikeites, zinoma, senokai nieko su jo vaidyba nebeziurejau, tai man tikrai pasikeites atrodo. Niu gaila, kad sitaip nupliko ševeliūra... Niu ka padarysi, kaip sakoma старость не радость но а молодость не вечность.

Aš ir vakar pažiūrėjau.Norėjosi kažko visai be "nervotriopkės",tai man pats tas buvo smile.gif O Solovjovas nuplikęs man toks visai panašus į mano vyrą pasidarė ,bo tam ir garbanas mena tik vestuvinė nuotrauka. Net pasikviečiau saviškį parodyt,kad vos ne antrininką turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 08 07, 09:52)
Norėjosi kažko visai be "nervotriopkės",tai man pats tas buvo smile.gif

Net pasikviečiau saviškį parodyt,kad vos ne antrininką turi lotuliukas.gif

Kas liecia be 'nervatriopkes', tai taip, sutinku user posted image

Vienu zodziu dubleris namuos yra user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 08 06, 22:19)
As ziurejau.Ar ne apie transplantacijas  g.gif  Jei taip,tai man patiko..kaip ir visi apie daktarus  ax.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 08 06, 23:33)

QUOTE(ErikaN @ 2013 08 07, 07:42)
Verta  4u.gif
Sim buk stipri  4u.gif
Labas rytas smile.gif

Aciuks, pradedu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 08 07, 07:42)
Sim buk stipri  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Vakar per teliką žiūrėjau Ангел в сердце, šiandien pabaigsiu. Bet jau kaip šlykštokai žiūrėjosi kaip Piotras Ritą mergina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 08 08, 10:19)
Laba diena  4u.gif
Vakar per teliką žiūrėjau Ангел в сердце, šiandien pabaigsiu. Bet jau kaip šlykštokai žiūrėjosi kaip Piotras Ritą mergina  doh.gif

Nuostabus serialas,zliumbiau vietomis...o Piotras vertas nuodemes,del tokio i pasaulio krasta begciau...sarmingas,seksualus iki pat smegenu... blush2.gif
As nebesulaukiau vakaro,perziurejau per youtube dvi serijas vienu ypu....
O merginimas labai grazus,jautrus,subtilus,nesutikciau su jumis.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Midija @ 2013 08 08, 10:28)
O merginimas labai grazus,jautrus,subtilus,nesutikciau su jumis.... smile.gif

Aš turbūt žiūriu kaip mama, gal dėl to man taip atrodo 4u.gif
Dėl Piotro patrauklumo tai nesiginčysiu thumbup.gif
Ir aš jau būčiau pažiūrėjus tas dvi likusias serijas, per tą darbą nėr kaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 08 rugpjūčio 2013 - 09:41
QUOTE(ErikaN @ 2013 08 08, 10:19)
Laba diena  4u.gif
Vakar per teliką žiūrėjau Ангел в сердце, šiandien pabaigsiu. Bet jau kaip šlykštokai žiūrėjosi kaip Piotras Ritą mergina  doh.gif

Paziurejau ir si filma, kad taip gyret. drinks_cheers.gif Irgi sutinku su Tavimi drinks_cheers.gif Nu ner baisiau, kaip senas diedas su jaunute mergyte duodasi doh.gif Kad ir koks grazus vyras, kad ir kaip jis man patinka, bet bukim biedni, bet teisingi-netinka jis i dukras tinkanciai merginai schmoll.gif Kvailai ziurejosi, kai toks senas diedas laksto kaip jaunuolis, strykcioja laiptais hihihi.gif Nuvaikejimas, ir tiek irnesakyk.gif Suprantu tevu skausma drinks_cheers.gif Nu kokia ten ju bendra ateitis laukia? Jam 40, jai 20. Sakykim, atsiras vaikai, jai trisdesimt, jam 50 doh.gif Nu senelis...
Delfyje raso, kad Katerina Zeta Dzons su vyru skiriasi. Seniai reikejo. Vis tik taip gamtos jau sutverta, kad jaunus traukia prie jaunu, senius prie seniu, o jei kitaip-tai trumpalaikis efektas tebuna, aistra praeina, lieka skaudi realybe, kad skiriasi viskas, ir fizinis kunas, ir dvasinis, ir moralinis. drinks_cheers.gif
Va man Piotras tiktu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 09, 07:33)
Paziurejau ir si filma, kad taip gyret. drinks_cheers.gif Irgi sutinku su Tavimi drinks_cheers.gif Nu ner baisiau, kaip senas diedas su jaunute mergyte duodasi doh.gif Kad ir koks grazus vyras, kad ir kaip jis man patinka, bet bukim biedni, bet teisingi-netinka jis i dukras tinkanciai merginai schmoll.gif Kvailai ziurejosi, kai toks senas diedas laksto kaip jaunuolis, strykcioja laiptais hihihi.gif Nuvaikejimas, ir tiek irnesakyk.gif  Suprantu tevu skausma drinks_cheers.gif Nu kokia ten ju bendra ateitis laukia? Jam 40, jai 20. Sakykim, atsiras vaikai, jai trisdesimt, jam 50 doh.gif Nu senelis...
Delfyje raso, kad Katerina Zeta Dzons su vyru skiriasi. Seniai reikejo. Vis tik taip gamtos jau sutverta, kad jaunus traukia prie jaunu, senius prie seniu, o jei kitaip-tai trumpalaikis efektas tebuna, aistra praeina, lieka skaudi realybe, kad skiriasi viskas, ir fizinis kunas, ir dvasinis, ir moralinis. drinks_cheers.gif
Va man Piotras tiktu biggrin.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Su viskuo sutinku, kažkaip keistai man žiūrėjosi ir tiek, vyrui papasakojau pradžią, vakar kartu žiūrėjom, tai irgi sakė kad kažkaip keistai žiūrisi doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(ErikaN @ 2013 08 09, 08:10)
drinks_cheers.gif Su viskuo sutinku, kažkaip keistai man žiūrėjosi ir tiek, vyrui papasakojau pradžią, vakar kartu žiūrėjom, tai irgi sakė kad kažkaip keistai žiūrisi  doh.gif

Tai sakai - nežiūrėt? g.gif Jau ketinau...
O aš patariu toms, kas ruošiasi, nežiūrėt "Biliet v garem". Vaidyba - baisių baisiausia banalių banaliausia. Nors aktoriai tikrai neprasti, visą laiką neapleido jausmas, kad gal jie specialiai taip prastai vaidina... tam tikram žiūrovui...Vo, kokia aš kritikė biggrin.gif

O "Tango s angelom" žiūrėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 09 rugpjūčio 2013 - 07:44
QUOTE(Vilioja @ 2013 08 09, 08:40)
O "Tango s angelom" žiūrėt?

ziurek:) maciau, man patiko, apie gyvenima, tyra meile ir t.t.

laba ryta 4u.gif
vakar vakare paziurejau_Мама будет против (2013)_melodramine komedija.
Nors ir nemegstu komediju, bet si patiko. Apie meile, ruosimasi vestuvems ir staigia zinia is busimo jaunikio, kad jis myli visai kita mergina...Skausmas jaunai moteriai, nenoras gyvent, bet gyvenimas taip pasisuka, kad beieskodama darbo, sutinka kita zmogu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 08 09, 08:40)
Laba 4u.gif

Tai sakai - nežiūrėt? g.gif  Jau ketinau...
O aš patariu toms, kas ruošiasi, nežiūrėt "Biliet v garem".

Ziuret, ziuret, filmas, o ir vaidyba labai geras drinks_cheers.gif Tiesiog cia is moteriskos puses mes apie herojus(o ju vaidyba nepriekaistinga) papliotkinom blush2.gif

"Biliet v harem" as irgi pasibaisejau, neisziurejau ne serijos, pakako doh.gif
Atsakyti