labas rytas,
užsikabinau ant Serialo Доярка из Хацапетовки Senas, matėt jau turbūt visos Ale tiek patiko, pravariau per savaitgali vienu atsikvėpimu pirmą sezoną, po to vakar damušiau antrąjį, net vyras prilipęs žiūrėjo iki galo, nors šiaip tai jam šitos "ašaringos melodramos" nepatinka
Et, gerai jums, kurios gali sėdėti sau namie per tokį lietų ir žiūrėti žiūrėti filmus .....
QUOTE(JN @ 2013 07 23, 08:24)
Et, gerai jums, kurios gali sėdėti sau namie per tokį lietų ir žiūrėti žiūrėti filmus .....
Į pabaiga jau gerumas.. As nuo spalio iseinu darban...
QUOTE(Visgi @ 2013 07 22, 22:05)
Labas vakaras
Prisedau cia neseniai prie pc ir ieskojau vienos laidos kuria siandien ziurejau per TV, ir likau maloniai nustebinta kad Ивана Охлобыстин turi sesis vaikus, nemzai sakyciau Toks vriednas Internuose, o va prasau, koks seimyniskas
Tai ji irgi ten pasakojo savo istorija: kaip vyras smurtavo, kaip isvoge ju dukryte ir kaip per teisma jis ja is jos ateme ir ateme. Kaip policija papirkes buvo, kai ji vaziavo rasyti pareiskima ir t.t.
Bet vis tik as tos siandienines laidos neradau, bet radau siek tiek senesne.
Ольга Тумайкина
NeduokD kiek isgyventi visko reikia, ko tik ant svieto nepasitaiko.
Prisedau cia neseniai prie pc ir ieskojau vienos laidos kuria siandien ziurejau per TV, ir likau maloniai nustebinta kad Ивана Охлобыстин turi sesis vaikus, nemzai sakyciau Toks vriednas Internuose, o va prasau, koks seimyniskas
Tai ji irgi ten pasakojo savo istorija: kaip vyras smurtavo, kaip isvoge ju dukryte ir kaip per teisma jis ja is jos ateme ir ateme. Kaip policija papirkes buvo, kai ji vaziavo rasyti pareiskima ir t.t.
Bet vis tik as tos siandienines laidos neradau, bet radau siek tiek senesne.
Ольга Тумайкина
NeduokD kiek isgyventi visko reikia, ko tik ant svieto nepasitaiko.
as kai pirma karta isgirdau,kad turi tiek vaiku irgi buvao maloniai nustebinta,nu man jis ir kaip aktoriu ir kaip zmogus patinka,skaiciau paie ji nemazai
ir tai mane truputi nustebino : Священник Русской православной церкви, временно запрещённый в священнослужении по собственному желанию.
ir apie ta aktore seniai ziurejau ta laida,taip gaila jos,kiek jai teko isgyventi
QUOTE(vaya @ 2013 07 22, 23:26)
Ангел в сердце, 2013
Mokykline meile, išleistuves, mylėsimviens kitą visą gyvenimą, bet,,,,, priversta tekėti už kito. Praeina 20 metų. Dar vienas išbandymas jų laukia, ar įveiks?
Mokykline meile, išleistuves, mylėsimviens kitą visą gyvenimą, bet,,,,, priversta tekėti už kito. Praeina 20 metų. Dar vienas išbandymas jų laukia, ar įveiks?
dekui uz rekomendacija per mail.ru pasiskaiciau placiau apie si filma ir nepamemu, ar macius? nes pagal aprasyma, rodos, kad matytas...
QUOTE(Ramsius @ 2013 07 23, 00:52)
Sima, su gimtadieniu sūniuką Kokie abu Simiukai baltučiai
Klaipėdon netraukia? Jūros šventė savaitgalį
Klaipėdon netraukia? Jūros šventė savaitgalį
dekui Klaipedon netraukia, nes karta teko but Juros sventej (dar vaiku neturejau), bet ta grustis, ta zmoniu minia_mane tiesiog pykina. Aplamai, esu is tu zmoniu klases, kuriems masiniai renginiai ne prie sirdies
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 23, 08:09)
Sim fainuoliai mažiai
QUOTE(JN @ 2013 07 23, 08:24)
o, tai pati, ka veiki?
laba ryta, visoms na, siandien, turbut pati šalčiausia diena iš visų dviejų savaičių šaltumo, būnant čia, Palangoje
QUOTE(Sim@ @ 2013 07 23, 09:31)
Pati aš dirbu... Gerai, kad prie kompo
Visgi va ka dar radau
Иван Охлобыстин станет отцом в седьмой раз
Иван Охлобыстин станет отцом в седьмой раз
O čia mano dičkiai
[img=http://www.fotoshack.us/images/62009Vaikai.jpg]
[img=http://www.fotoshack.us/images/62009Vaikai.jpg]
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 23, 11:28)
Grazus Is pradziu pagalvojau-oho, ale kokia jauna mamyte, kiba sesuo, o paskui perskaiciau, kad "dickIAI" ir supratau, jog pirmas ispudis buvo tikras
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 07 23, 14:00)
Grazus Is pradziu pagalvojau-oho, ale kokia jauna mamyte, kiba sesuo, o paskui perskaiciau, kad "dickIAI" ir supratau, jog pirmas ispudis buvo tikras
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 23, 11:28)
O čia mano dičkiai
labai grazi porele
as ir pamaniau, kad ta jaunoji moteris, tai pati
jei ne paslaptis, koks amziaus skirtumas?
QUOTE(Sim@ @ 2013 07 23, 18:33)
labai grazi porele
5 metai
Baigiau Univer, nu ka as zinau 2 sezono paskutinej serijoj nusoko nuo begiu is vis nesamones rode, toks jausmas nebesugalvojo ka cia parodzius Bandysiu ryt islekt ten kur visada gera grizt - Baltarusijon Pasisemiu as ten energijos, paklaidzioju kaimo keliukais: rusiskos trobeles, zmones, tvoros kokiu jau cia nerasi, nu tikrai taip kaip filmuose rodo