Laba
Nezinau kaip kitur, bet cia Vilniuje, man toks siandieninis rudeniskas oras labai primena bulviakasi: tas vejas, tie dideli plaukiantys debesys, dar truksta tik pageltusiu lapu ir akurat.
sttropez Sim@ su tordanieniu tavo mazyli
Krištolinė ledi, matai kaip skirtingai, o man tas
Lauro metodas neprilipo, bandziau as ten ir 1-ma filma ziureti ir 2-ra, niu ir niekaip, kaip nygdi
Julsita, sakai
Gagarinas visumoj nelabai? As tai jo neziurejau. Gerai, kad dar be seriju jis, tai nors tiek gerai.
As vakar per TV anonsa maciau, is anonso kaip ir nieko, gal kas ziurejes yra? Tikrai zinau, kad kazkurioje senoje temoje buvo sis filmas, bet nepamenu jokiu atsiliepimu apie ji
''Четыре времени лета'' /2012/ Трейлерhttp://kinozal.tv/de...s.php?id=966775Na ka, o visoms vasarotojoms siunciu lauktuviu
o pati isvaziuoju savaitgaliui su seima, tik nzn kaip man seksis (o isvykos atidet negalim niekaip, vienu zodziu per kancias i zvaigzdes)
nes man prasidejus vadinamoji dismenoreja (toks mėnesinių ciklo sutrikimas, kuris pasireiškia aštriu, dažnai sąrėminio pobūdžio skausmu pilvo apačioje. Dažniausiai minėto pobūdžio skausmas yra lydimas pykinimo, įvairių virškinimo negalavimų ir galvos skausmo. Dismenorėja prasideda prieš ar ką tik prasidėjus mėnesinėms ir paprastai tęsiasi 1-2 dienas).
Gyvenime neturejau jokiu tokiu panasiu problemu, bet va per si pusmeti atsirado man. Tai tiek reik pastangu isgyvent tas dvi paras, kad baisu, nei vaistai nei niekas nepadeda. Sareminiai skausmai, vemimas, temperatura iki 38.3, nei gulet nei sedet nei stovet, nei vaksciot, nezinai kur pasidet nuo skausmo, apie maista net pagalvojus bloga darosi, nieko praktiskai nevalgau tas dvi dienas, nes apetito- nulis. Praktiskai dvi dienos isbrauktos is gyvenimo, o po 2-ju dienu viskas jau gerai buna. Vnz siaubu siaubas.
Ar yra kam taip panasiai? Man niekada gyvenime jokiu net minimaliu skausmu nera buve net nuo paauglystes, net nezinoaju ka tai reiskia, o cia va prasau