Paziurejau
''Знахарь'' /2008/ per 4 dienas visas 16-lika seriju vienu ikvepimu. Nuo veiksmo galva sukasi. Kad nors viena serija baigtusi ramiai be itampos, tai ne...veiksmas veiksma veja. Vienas is geriausiu mano matytu veiksmo filmu. Seniai neturejau tokio malonumo. Man- tobulas. Nesuprantu kur as anksciau buvau ir kodel ji ignoravau
Dabar bus sunku kazka naujai issirinkti perziurai.
Kam tinka ir patinka tokio pobudzio filmai- rekomenduoju.
Konstantinas yra gydytojas, turintis megiama darba, mylincia zmona (kaip jam atrode), tik deja ta zmona ir jo pusbrolis, susidoroja su juo. Ivyksta vadinama
подстава, (nezinau net ar galima dar labiau sulauzyti zmogui gyvenima, turbut vargu).
Jis praranda/neturi tapatybes. Jis niekas, tuscia vieta, ir ji medzioja tiek FSB tiek kriminalinio pasaulio atstovai.
Padaro jam veido plastine operacija.
Grizta nauju veidu ir samoningai suorganizuoja susipazinima/pasimatyma savo zmonai, kuri jo zinoma neatpazista. Ja jis izoliuoja, paguldo i psichiatrine... ir t.t. ir pan.
Jis patenka i sentikiu (староверы) bendruomene, kurie apskritai neturi jokio prisilietimo prie civilizacijos. Ten priima kriksta. Veda.
Kraujo praliejimo vengia, nes jis gi gydytojas ir kaip pats sako 'esu daves Hipokrato' priesaika.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=187492Остросюжетный сериал YouTubeТрейлер-1 Трейлер-2 Трейлер-3Jo trys gyvenimo moterys
Знахарь-1 Знахарь-2 Знахарь-3Beje, tas pirmasis aktorius (latvis)
Армандс Нейландс-Яунземс tragiskai zuves:
Актёр трагически погиб 21 сентября 2010 года в Переделкино.
В тот роковой вечер Армандс возвращался домой. Спешил к жене Наталье и 10-летнему сыну Саше. Как всегда не на машине. Не любил актёр водить.Армандс попал под электричку. Переходил через пути, рядом с домом, в Переделкино. Был в наушниках. Армандс просто не услышал предупреждающего гудка электрички... Его зацепило.