''Пираньи'' /2012/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1094960
Sveikutes,
aciu uz tema
''Провинциальная муза'' /2013/ paziurejau dvi serijas, nu nieko visai ta uzsitesusi izanga, snd po visu ravejimu planuoju paskutines paziuret.
Ale, kad ismete daug filmu pirmom birzelio dienom
aciu uz tema
''Провинциальная муза'' /2013/ paziurejau dvi serijas, nu nieko visai ta uzsitesusi izanga, snd po visu ravejimu planuoju paskutines paziuret.
Ale, kad ismete daug filmu pirmom birzelio dienom
Sveikutės
O aš vakar peržiūrėjau Liudmila.Biografinį apie dainininkę Liudmilą Zykiną. Pabaigoj ir nužliumbiau
O aš vakar peržiūrėjau Liudmila.Biografinį apie dainininkę Liudmilą Zykiną. Pabaigoj ir nužliumbiau
Laba,
Ir aš pažiūrėjau Провинциальная муза - man patiko, neprailgo žiūrėjimas.
Pradėjau domėtis, ar ta aktorė iš tikrųjų dainuoja, tai pasirodo ji tikrai dainininkė ir Igorio Nikolajevo žmona
Ir aš pažiūrėjau Провинциальная муза - man patiko, neprailgo žiūrėjimas.
Pradėjau domėtis, ar ta aktorė iš tikrųjų dainuoja, tai pasirodo ji tikrai dainininkė ir Igorio Nikolajevo žmona
QUOTE(Julsita @ 2013 06 04, 07:10)
Sveikutės
kurių metų "gamybos" ar dokumentinis ar meninis?
QUOTE(saulyte525 @ 2013 06 04, 20:33)
kurių metų "gamybos" ar dokumentinis ar meninis?
Meninis http://kinozal.tv/de....php?id=1089205
Dėkui, Julsita
Labas rytas
Neee Nepanašus
Jau kad aš būčiau praleidus kokią premjerą
Užtat va informuoju kad "Брат за брата-3" pradeda filmuoti Ypač man patiko reikalavimai
"Для съемок детективного сериала "Брат за брата-3" нужны профессиональные актеры со всей Украины, а также мужчины бандитской внешности( ), спортсмены, борцы"
QUOTE(Julsita @ 2013 06 02, 21:41)
Ale nuotraukoj vienas aktorius susivaideno kaip Žaliaakis ir sąraše žiūriu akurat-Boiko,ale vardas ne tas ,o dar spėjau pagalvot,kaip čia Ramsius neinformavo mūsų apie premjerą
Neee Nepanašus
Užtat va informuoju kad "Брат за брата-3" pradeda filmuoti Ypač man patiko reikalavimai
"Для съемок детективного сериала "Брат за брата-3" нужны профессиональные актеры со всей Украины, а также мужчины бандитской внешности( ), спортсмены, борцы"
QUOTE(Ramsius @ 2013 06 06, 11:05)
Labas rytas
Neee Nepanašus
Neee Nepanašus
Nu tai va va-ir man šmėžtelėjo mintis,kad negalėtum tu nežinot premjeros
Na o per Brat za brata reiškia išgyvens mūsų herojai
Kaži katras prisipažintų,kad pats jaučiasi banditskos vniešnosties
QUOTE(eris @ 2013 06 06, 11:49)
Aš laukiu visų serijų.O kas ten tokio-verta žiūrėt,ar ne
Pažiūrėjau Nočnaja fialka. Toks gal ir nieko, bet man kažko trūko.
QUOTE(Julsita @ 2013 06 06, 11:03)
Duok dieve. O tai paliks vieną Gorčiakovą už visus keršyti...Vienžu kolkas nėr žinios kaip ten bus, bo Žaliaakis neišduoda paslapties Mol nieko negaliu pasakyti