Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVIII Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 06 24, 14:44)
paziurejau_Остров ненужных людей (2011)_labai patiko. Aciu, kuri rekomendavo 4u.gif
laukiu kazko panasaus...

dabar žiūriu, bet su tokiu nepasitikėjimu, kad nebūtų nevykusi LOST kopija
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 06 24, 08:31)
Va ir visas šventimas.  Mano a.a.tėvelis Jonas.Va tada kažkaip švęsdavom.Vis menasi paskutinės jo Joninės,kai pynėm vainiką,sveikinom...Ai,ką jau čia ir šnekėt...

Aha verysad.gif Šiandien su vaikais kapinėse tėtį pasveikinom, maniškis irgi Jonas ....buvo... doh.gif blink.gif Nu žiauru...ką ir besakyti...
Ne į temą, bet noriu pasiguosti....Jau pilnui tempu važinėjam į sodą (jis buvo tėčio...tėtis ten nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens būdavo)...Sodinam, darom kažką, va jau ir pomidorų greit turėsim, šiek tiek vėlai bet vistik....Nu negaliu aš ten būti. Tiesiog negaliu. Prisiverčiu, nes mb ragina važiuoti, daryti kažką. Darau, dirbu, bet kaip kokioj transo būsenoj, nemoku apsakyti. Atrodo kad mes, ten būdami, kažką negero darom, kad mes ten svetimi šeimininkaujam...Aišku tėtios džaiugtusi matydamas, bet vistiek labai negera savijauta. MB va 3 naktis nakvojo, aš negaliu, važiavau su vaikais namo. Tik išvažiuojam iš sodo, kaipmat geriau pasijaučiu. Nors ir kaimynai labai geri, nuo senų laikų bendraujam.....Kažin, ar ilgai taip bus?

Va.
Į temą nieko negaliu pasakyti blush2.gif Tik periodiškai po porą naujų serijų Ангел или демон prasuku, bet neįdomu, tai ir nerekomenduoju smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 06 25, 00:05)
dabar žiūriu, bet su tokiu nepasitikėjimu, kad nebūtų nevykusi LOST kopija

Man jis geresnis, nei LOSTai buvo drinks_cheers.gif Pirmiausia, jokios mistikos ir anapusinio gyvenimo, viskas zmogiska, paprasta, elementaru.
Sveikos visos, sugrizau is Italijos ax.gif Ten budama ziurejau Razvetsicy http://seasonvar.ru/...zvedchitcy.html
Jei kuri nematet-rekomenduoju, nuostabus serialas karo tema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 25 birželio 2013 - 04:41
QUOTE(Ramsius @ 2013 06 25, 00:07)
.Kažin, ar ilgai taip bus?

1-1,5 metų tai tikrai verysad.gif 4u.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 06 25, 05:41)

Sveikos visos, sugrizau is Italijos ax.gif Ten budama ziurejau Razvetsicy http://seasonvar.ru/...zvedchitcy.html

Kaip faina wub.gif Kaip norėčiau atsidurt kur prie šiltos jūros,gražiam kurorte,tegul ir ne pačiam prabangiausiam viešbutyj... Ech..Ką ten kurortai,jei neištaikom prie Baltijos atsidurt doh.gif
Atsakyti
Laba user posted image

Ziurejau ''Гром'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1053741

Kriminalinis detektyvas (?). Man net truputi per daug jau ten to buvo.
Filma padalinciau i 2 dalis (viso 8 serijos).
T.y. pirmose 4-riose serijose vyksta vienas veiksmas, kitos 4-riose - kitas veiksmas. Bet viskas pereina neutraliai, nenutrukstamai.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 25, 21:30)
''Гром'' /2013/

aciu, siunciuos 4u.gif

laba vakara 4u.gif
paziurejau Бывшая жена (2013) 4u.gif vietomis tai perdaug istemptas, bet ziurimas. trumpai, kaip buvusi zmona dainuoja restorane, kad pragyventu ir jame lankytis pradeda ex vyras su nauja drauge, kuri lb gudri. Vos vyras suzino is ex zmonos, jog buvo teismas del vaiko alimentu, pasitaria su esama drauge ir si pataria visa jo turta perrasyt ant jos.. Tuokart rodes, kad jie gudrus ir laimejo, bet...kaip sakoma, "lazda turi 2 galus" ir finale, ateina diena, kai policija teismo isakymu pradeda imt daiktus is vyro naujos seimos ir teismui net neidomu, kad naujoj seimoj 2 vaikai auga...
Bet ir gerai baigias smile.gif
rekomneduoju 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
vakar paziurejau_''Солнцекруг (Колесо)'' / 2012 /
Filmas _geras. Pirmakart maciau filma, kad vyras nenoretu vaiku seimoj blink.gif
Trumpai:
jauna moteris santuokoj su pagyvenusiu vyru. ji turi mylima darba, yra gerbiama kolegu, jis - dirba su jos tevu 1 kampanijoj. Moteris karta jau buvo nestuke.gif ir, kai kudikis mire, tai moteris save kaltina ir daznai prisimena savo vaikyste, kaip pati augo vaiku internate, kaip buvo musama, engiama ir pan. Budama maza mergaite, ji kasdien svajojo apie pabegima. Jauna moteris uzklausus vyro, kodel jie neturi vaiku? vyras susinervines pasako, kad dar ne laikas ir tiek. Moteris viena pati nueina i klinika, pasidaro tyrimus, bet jie jos netenkina, todel koridoriuje, beplesydama tyrimu atsakymu lapus, sutinka sanitare, kuri ne tik pakelia nuo zemes nukritusi moters amuleta - maza rateli, bet ir pasako, jog reikia tureti vilti ir tiketi, ir paduoda ziniuones adresa, liepia pas ja nuvaziuoti. Moteris prasitaria apie tai savo tevui, bet...tevas jos nesupranta. Bet moteris vistik ryztasi vaziuoti pas ziniuone smile.gif
toliau paziuresite pacios 4u.gif
REKOMENDUOJU cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš vakarais per teliką spėju pamatyti po gabaliuką šito serialo, kada nors žiemą gal pažiūrėsiu visą.
http://serialu.net/list-ozhidaniya/
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 06 26, 08:40)

aciu uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
Labarytis smile.gif
Sim@, matyt vakar tuo pat metu abi ziurejom ta ''Солнцекруг (Колесо)'' / 2012 / smile.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1100270

Man asmeniskai schmoll.gif Jau toks nesamoningas, kad net nzn kada toki esu ziurejusi.
Du epizodai man buvo truputi baisus, kai pelkeje pagrindine heroje skendo, ir kai ta mirstanti moteris gimde.
O ta mergaite, tai ne ji pati vaikysteje (prisiminus save), o reali mergaite kuri pabega is internato pas ta ziniuone. Tik prie ko ten ta mergaite tai nesupratau, man kaip ir ne i tema ji ten mastau.gif
Sakyciau filmas toks truputi su mistikos prieskoniu.

user posted image

Pastebejau, kad si aktore dazniausiai tokiuose vaidmenyse- visad susimascius, truputi nelaimingai liudna, pasinerus mintimis i save, ieskojimai savy ir t.t.(bet filmas su ja ''Любовь с оружием'' /2011/ tai man labai patiko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 26 birželio 2013 - 08:43
QUOTE(Visgi @ 2013 06 26, 09:33)
Man asmeniskai schmoll.gif Jau toks nesamoningas, kad net nzn kada toki esu ziurejusi.

Sakyciau filmas toks truputi su mistikos prieskoniu.

Man šitas filmas irgi nelabai schmoll.gif
O ta mergaitė iš vaiknamio, sakyčiau, simbolizuoja jaunystėje prarastą kūdikį, kuris vis sapnuodavosi herojei

Dabar žiūriu Остров ненужных людей . Nemačiau LOST, negaliu palyginti, bet man rusų filmai labiau patinka. Toks nieko serialas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 26, 09:33)

man irgi nesamone, net nebaigiau ziureti, jau tokia nuobodybe schmoll.gif
Atsakyti