Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVIII Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 06 22, 21:34)
Krištoline,net ateinu padėkot,kad priminei man Čiužoi rajon..Va tik pirmą seriją pažiūrėjau,o jau gerai ir pasijuokt spėjau  thumbup.gif
O tu jau ar žiūrėjai Beregovaja ochrana? Kaip jis tau? Aš jau pabaigiau.Man tai visai neblogas buvo  ax.gif

man jis irgi thumbup.gif
dar manau Patrul bus kazka panasaus thumbup.gif
dar nespejau,dar Ciuzoj rajon nepabaigiau ,kelias dienas buvau uzimta ir nieko neziurejau smile.gif
Atsakyti
laba, as vis dar "na ostrove"_per diena po 5 serijas, ale, taip migdo cool.gif kad nuluztu, vos 2 paziurejus 4u.gif
Atsakyti
paziurejau ,,cyganka s vychodom" ir nebezinau ka ziuret ax.gif
gal ka panasu parekomenduosit?
Atsakyti
Ko tai mūsų palatoj labai jau ramu pasidarė.....Ne sezonas smile.gif
Atsakyti
na, as tai jau beveik i pabaiga su _ostrov nenuznyj liudej_labai geras serialas, o ir gamtovaidziai thumbup.gif

labas pasakau ir vel iseinu cool.gif siltu Joniniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 23 birželio 2013 - 23:01
Ilgasis savaitgalis, aptile, aprime...

Mes buvom Verkiu parke Joniniu sventej. Smaguma smile.gif

user posted image

''Солнцекруг (Колесо)'' / 2012 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1100270
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 24, 00:39)
Ilgasis savaitgalis, aptile, aprime...

Mes buvom Verkiu parke Joniniu sventej. Smaguma smile.gif

Faina thumbup.gif O mes tai su šeimynuke važiavom prie ežero-prisimaudėm,jaunimas padūko ir grįžom namo.Va ir visas šventimas. Mano a.a.tėvelis Jonas.Va tada kažkaip švęsdavom.Vis menasi paskutinės jo Joninės,kai pynėm vainiką,sveikinom...Ai,ką jau čia ir šnekėt... Dabar ir turim-mano sūnėnas ir krikštasūnis ir Jonukas,bet jis su savo tėvais ir kažkur gamtoj šventė,tai mes taip ir likom be Jono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 24, 00:39)
''Солнцекруг (Колесо)'' / 2012 /

aciu 4u.gif

as vis dar Ostrovie biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
'Liubka' - man patiko, tik labai norėtųsi tos pabaigos g.gif Gal bus pratęsimas
'Мать и мачеха' - jau toks kvailas filma, 4 serijos, tik buvo įdomu kaip toms mergaitėms pasibaigs smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif mes gyvenam jonų sostinėj, bet joninėse nebuvom smile.gif vakams pasiūlus rinktis: maudynės ar ventė, vienbalsiai nugalėjo maudynės smile.gif o vakare dar kaiminka į gimtadienį užkvietė, tai išvis vykęs vakaras buvo biggrin.gif

ačiū rekomendavusiai 4u.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1087522
user posted image

taip įtraukė, kad vakar visą dieną žiūrėjau. gerai, kad duna, tai ir lindim namuose
Atsakyti
paziurejau_Остров ненужных людей (2011)_labai patiko. Aciu, kuri rekomendavo 4u.gif
laukiu kazko panasaus...
Atsakyti
laba vakara 4u.gif
paziurejau--**Любка (2009)** _neblogas, tik jau kai nelabai ryskus, tai nekaip ir ziurejos, bet siaip patiko;
ir iseinu su_Бывшая жена (2013) 4u.gif
Atsakyti