Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVIII Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 06 19, 21:15)
drinks_cheers.gif taip,kiekviena serija-atskira byla ir pasijuokti yra is ko smile.gif

Dėkui. Nu reiktų gundytis,bet va ta gausa serijų ir artėjantis laikas į darbą grįžimo stabdo.. Nors sandėliuke jau ne kažin kokios atsargos,bet ir žiūriu jau mažiau,nei žiemą..Nu sulauksiu gal vyro-poryt grįžta.Jei jis nematęs,tai vis tiek siųsim ir tada liks ir man smile.gif
Atsakyti
paziurejau_Уравнение любви (2013) 4u.gif patiko. aciu, kas rekomendavo 4u.gif
labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Filmas nestandartinis, ir jei tiketis lengvo ir smagaus ziurejimo- tai cia tikrai to nebus.
Apie sunkmeti, apie mergaites/moters nelengvo gyvenimo vingius.
Uzgrudinta gyvenimo metymu vetymu, salta, pikta. Tokia atrodo ir rodo save aplinkiniams. Tarym kauke uzsideda. Tikra atamane.
Taciau ji turi ir kita puse. Tam tikromis aplinkybemis atsiskleidzia jos neapsakomas jautrumas, nuosirdumas. Momentais atrodo kaip suzeistas zverelis ir nori kompensuoti tai ko pati vaikysteje niekad neturejo...
Jos mama ja negalejo ismaitinti (salyje nelengvas laikmetis, badas), tai ji ja pardave uz duona, sultis ir muilo gabaliuka, moteriai kuri jau nebegalejo tureti niekad vaiku, taciau labai norejo.
Pamacius ta mergaite, moteris paprase savo vyro, kad jis jai ja nupirktu.
Tas vadinamis patevis ir itrauke ja nuo mazens i aferizmus, vagystes.
Taciau jis jai buvo geras, neskriaude jos.

Pabaiga man tokia truputi neisbaigta. Labai noreciau tiketi, kad bus kada pratesimas. Bent jau is filmo pabaigos galima taip numanyti.

''Любка'' /2009/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=282080

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 20, 13:22)
''Любка'' /2009/

čia matau "Čiapajevas" (Пашков) vaidina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 21 birželio 2013 - 08:09
QUOTE(saulyte525 @ 2013 06 21, 08:57)
čia  matau  "Čiapajevas" (Пашков) vaidina  bigsmile.gif

Tai kad Paškovas ne Čiapajeve,o Grigorijų 1941,1942,1943 vaidina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 21 birželio 2013 - 08:10
QUOTE(Julsita @ 2013 06 21, 08:08)
Tai kad Paškovas ne Čiapajeve,o Grigorijų 1941,1942,1943 vaidina smile.gif

matyt jis man jau visur vaidenasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 21 birželio 2013 - 08:25
Laba

Ir humoras, ir vyriskos intrigos, ir antipatijos ir simpatijos.
Apie grazia vyriska draugyste, kuri prasidejo tarpusavyje nuo neapykantos ir baigesi ''visi uz viena, vienas uz visus!''.

Man patiko.

''Танки грязи не боятся'' /2009/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=395847

Anukas, savo seneliui generolui pasako, kad jis netarnaus, ir kad paslapcia istojo kitur mokytis, senelis supyksta ir islaipina ji is automobilio.
Automobilyje vaziavo taip pat tarnaujantys, tik civiliais apsirenge.
Vaikinukui nepasiseka nuo sito epizodzo...ir viskas pakrypsta visai kita linkme...

эпизод

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 21 birželio 2013 - 11:24
QUOTE(Visgi @ 2013 06 20, 14:22)
''Любка'' /2009/

siunciuos, aciu 4u.gif
Atsakyti
laba visoms 4u.gif
diena pradejau ziuret_Остров ненужных людей (2011)_uzsikabinau.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 06 21, 17:09)
laba visoms 4u.gif
diena pradejau ziuret_Остров ненужных людей (2011)_uzsikabinau.

Labas 4u.gif Sis ir mane uzkabino, patiko labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 06 19, 14:12)
as tau rekomenduoju Чужой район drinks_cheers.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1078470

QUOTE(Julsita @ 2013 06 19, 21:21)
Dėkui. Nu reiktų gundytis,bet va ta gausa serijų ir artėjantis laikas į darbą grįžimo stabdo.. Nors sandėliuke jau ne kažin kokios atsargos,bet ir žiūriu jau mažiau,nei žiemą..Nu sulauksiu gal vyro-poryt grįžta.Jei jis nematęs,tai vis tiek siųsim ir tada liks ir man smile.gif

Ot ką reiškia būt pažiūrėjus labai daug filmų doh.gif Gundžiausi gundžiausi,o pasirodo jau mačius ir seniai doh.gif Vyras kažkada ir rekomendavo su prierašu "tau patiks" tongue.gif
Ir va dar kartą atsidariau nuorodą ir gerai,kad pažiūrėjau atidžiau.O mačius tai tik pirmą sezoną ..Na ir ką -antro nežiūrėt jau negaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 22 birželio 2013 - 13:35
Krištoline,net ateinu padėkot,kad priminei man Čiužoi rajon..Va tik pirmą seriją pažiūrėjau,o jau gerai ir pasijuokt spėjau thumbup.gif
O tu jau ar žiūrėjai Beregovaja ochrana? Kaip jis tau? Aš jau pabaigiau.Man tai visai neblogas buvo ax.gif
Atsakyti