Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tai nepripilk ausies su kaupu, lašiukų 1-3 , tik tiek, kad nubėgtų iki vietos. Kai nustos skaudėt, išsišluostyk išorę ir tiek. niekas ten nesmirdės...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 03, 10:57)
tai nepripilk ausies su kaupu,  lašiukų 1-3 , tik tiek, kad nubėgtų iki vietos. Kai nustos skaudėt, išsišluostyk išorę ir tiek. niekas ten nesmirdės...

Ačiū. Eisiu mėgint tuoj. Gerai, kad marlės iš Lt esu gavus biggrin.gif [taip ir morkų sultis retsykiais spaudžiu biggrin.gif senobiškai biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 03, 12:57)
tai nepripilk ausies su kaupu,  lašiukų 1-3 , tik tiek, kad nubėgtų iki vietos. Kai nustos skaudėt, išsišluostyk išorę ir tiek. niekas ten nesmirdės...

"voresta", jūs mūsų gydytoja. Aš tris kartus arbatmedžio aliejaus garų voneles pasidariau ir sveika ketvirtadienį jau buvau, o be to man ir odai tiko aliejukas tas, tik gal kiek pasausėdavo, bet užtat spuogiukus užmušė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 03, 11:22)
"voresta", jūs mūsų gydytoja. Aš tris kartus arbatmedžio aliejaus garų voneles pasidariau ir sveika ketvirtadienį jau buvau, o be to man ir odai tiko aliejukas tas, tik gal kiek pasausėdavo, bet užtat spuogiukus užmušė smile.gif

vsio lekiu svogūnintis, maniškis išėjo sportuot. net kraupsta jis nuo mano negalavimų biggrin.gif dar svogūnas į ausis..tai biggrin.gif biggrin.gif silpnų nervų... biggrin.gif

jau su svogūnine vata ausy.. dabar įtaiga įjungsiu ir jausiu kaip galva atsileidžia smile.gif)

vaikystės trauma kai svogūnų tyrelę su medum duodavo nuo gerklės..apie karštą pieną išvis neužsiminsiu..laimė retai duodavo... bet užtai topas.. rupūžės mirkalas nuo gerklės tai tikrai dažnai eidavo į gerklę.... brrr biggrin.gif bet va tai liaudies išmintis, ir plem ne kepenų ėdimas vaistais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 03 birželio 2013 - 12:34
Labas rytas 4u.gif As dar nealkana, tai buvo tik sauksciukas sviestuko su kava - pries eidama y darba suvalgysiu pietus, o tada lauksiu vakarienes ramiu pilvu biggrin.gif Prisigaminau maltinuku su grybu padazu jau cool.gif

Sedindriuke - ner uz ka, lauksim receptu ir atsiliepimu, sveik 4u.gif 4u.gif Svogunas tai geris isvis yra. Man 1 karto uzteko, kad sustabdytu puse metu baisiny plauku slinkima thumbup.gif Kasdien virto y mityba ytraukiu, skanus man bigsmile.gif
Video su Hitleriu nerealus thumbup.gif
As nesuos y darba lasinuku salotas, tai visi galvas kraipo, kas cia per velnio ismislas biggrin.gif
Einu ruostis is leto y darbely, geros dieneles visiems 4u.gif
P.S. MB siandien ismete savo ruosta pasta vakarykscia, nes darbe isalko po pusvalandzio nuo didelio kiekio suvalgyto, tai nusprende su manim mesa valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 03, 11:33)

P.S. MB siandien ismete savo ruosta pasta vakarykscia, nes darbe isalko po pusvalandzio nuo didelio kiekio suvalgyto, tai nusprende su manim mesa valgyt lotuliukas.gif

ot taip jam ir reikia ! biggrin.gif čia iš geros pusės aš.. bet va pastebėjo pats...

svogūno sultis tepei ant galvos? šaknis? nes aš šertis staiga pradėjau.. sakau prieš vasarą, organizmas plonina kailį... bet na sakoma, kad plaukai reaguoja į tai, kas buvo prieš kelis mėnesius...

geros dienos!
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 03, 13:33)
Labas rytas 4u.gif As dar nealkana, tai buvo tik sauksciukas sviestuko su kava - pries eidama y darba suvalgysiu pietus, o tada lauksiu vakarienes ramiu pilvu biggrin.gif Prisigaminau maltinuku su grybu padazu jau cool.gif

va, su tuo nealkanumu man panašiai - gaunasi, kad arba pusryčių nevalgau, arba vakarienės, pilnai uižtenka dviejų valgymų. kai kuriom dienom trijų, bet dažnesnis atvejis su dviem.
bet užtat kaip patogu. savaitgalis aktyvus gavosi, namie beveik nebuvau, tai per tą patį laiką visi aplinkiniai po tris kartus ką nors pavalgė ar užkando, o aš nespėjau išalkti. ndei pinigų leisti reikia, nei masitu rūpintis. gėris biggrin.gif

skaitinėju knygą tą apie whole 30, ir pradedu bijoti to momento, kai mano gausūs lašiakai ims tirpti ir atpalaiduos visą sukauptą brudą.

kažkas apie kokosų aliejų klausė, tai aš pastarąjį kartą pirkau Biotekoj kažkokį vokišką, va tokį:

user posted image

nepamenu kainos dabar, bet pigiau, nei iš sveikų produktų, iš LT man priimtiniausia kaina pasirodė. o anksčiau turėjau parsisiuntus iš iherbo va šitą, tai šitas man skanesnis, ir kaina išeina nebloga. reikės gal vėl parsisiųsti. tik nepatiko, kad jis plastikiniam indely, bet mačiau, kad pradėjo pilstyti ir į stiklinius, kiek brangiau.

Atsakyti
Jautiena, kokį tu psl naudoji maistui susivesti ir mikro makro susižiūrėt? ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 03, 00:05)
pasijuokimui, kaip Hitleris priauga svorio su low-carb dieta http://www.youtube.c...h?v=773hzYEq22s

gerulis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 03, 14:11)
Jautiena, kokį tu psl naudoji maistui susivesti ir mikro makro susižiūrėt? ačiū.

http://cronometer.com/

as ne jautiena, bet ta pati ir as naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 03, 07:13)
Paskaiciau apie jusu baliavojimo ypatumus biggrin.gif na nezinau, su kuo jus ir kur baliavojat, mano aplinkoj man maisto nieks negruda, juolabiau alkoholio -vartok ka nori, nenori -nevartok rolleyes.gif

Is uosvio puses nenuskilo, gerai, kad MB labiau i mama atsigime biggrin.gif Is mano puses tokiu dalyku nebuna.
Papildyta:
Apie maista:
taigi pietus - 4 svieste trumpai pakepti kiausiniai, garnyrui sauja spinatu, didelis sunokes avokadas, virtas burokas supjaustytas griezineliais. Niam niam rolleyes.gif

p.s. kaip nervina tos reklamos SM puslapyje, kompa tik strigdo, ziauru, nespeju X spaudyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 03 birželio 2013 - 14:18
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 03, 15:17)
p.s. kaip nervina tos reklamos SM puslapyje, kompa tik strigdo, ziauru, nespeju X spaudyt  doh.gif

susiinstaliuok adblock programėlę, nebebus jokių reklamų mirksiukas.gif
Atsakyti