tai nepripilk ausies su kaupu, lašiukų 1-3 , tik tiek, kad nubėgtų iki vietos. Kai nustos skaudėt, išsišluostyk išorę ir tiek. niekas ten nesmirdės...
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 03, 10:57)
tai nepripilk ausies su kaupu, lašiukų 1-3 , tik tiek, kad nubėgtų iki vietos. Kai nustos skaudėt, išsišluostyk išorę ir tiek. niekas ten nesmirdės...
Ačiū. Eisiu mėgint tuoj. Gerai, kad marlės iš Lt esu gavus [taip ir morkų sultis retsykiais spaudžiu senobiškai ]
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 03, 12:57)
"voresta", jūs mūsų gydytoja. Aš tris kartus arbatmedžio aliejaus garų voneles pasidariau ir sveika ketvirtadienį jau buvau, o be to man ir odai tiko aliejukas tas, tik gal kiek pasausėdavo, bet užtat spuogiukus užmušė
QUOTE(Elata @ 2013 06 03, 11:22)
"voresta", jūs mūsų gydytoja. Aš tris kartus arbatmedžio aliejaus garų voneles pasidariau ir sveika ketvirtadienį jau buvau, o be to man ir odai tiko aliejukas tas, tik gal kiek pasausėdavo, bet užtat spuogiukus užmušė
vsio lekiu svogūnintis, maniškis išėjo sportuot. net kraupsta jis nuo mano negalavimų dar svogūnas į ausis..tai silpnų nervų...
jau su svogūnine vata ausy.. dabar įtaiga įjungsiu ir jausiu kaip galva atsileidžia )
vaikystės trauma kai svogūnų tyrelę su medum duodavo nuo gerklės..apie karštą pieną išvis neužsiminsiu..laimė retai duodavo... bet užtai topas.. rupūžės mirkalas nuo gerklės tai tikrai dažnai eidavo į gerklę.... brrr bet va tai liaudies išmintis, ir plem ne kepenų ėdimas vaistais..
Labas rytas As dar nealkana, tai buvo tik sauksciukas sviestuko su kava - pries eidama y darba suvalgysiu pietus, o tada lauksiu vakarienes ramiu pilvu Prisigaminau maltinuku su grybu padazu jau
Sedindriuke - ner uz ka, lauksim receptu ir atsiliepimu, sveik Svogunas tai geris isvis yra. Man 1 karto uzteko, kad sustabdytu puse metu baisiny plauku slinkima Kasdien virto y mityba ytraukiu, skanus man
Video su Hitleriu nerealus
As nesuos y darba lasinuku salotas, tai visi galvas kraipo, kas cia per velnio ismislas
Einu ruostis is leto y darbely, geros dieneles visiems
P.S. MB siandien ismete savo ruosta pasta vakarykscia, nes darbe isalko po pusvalandzio nuo didelio kiekio suvalgyto, tai nusprende su manim mesa valgyt
Sedindriuke - ner uz ka, lauksim receptu ir atsiliepimu, sveik Svogunas tai geris isvis yra. Man 1 karto uzteko, kad sustabdytu puse metu baisiny plauku slinkima Kasdien virto y mityba ytraukiu, skanus man
Video su Hitleriu nerealus
As nesuos y darba lasinuku salotas, tai visi galvas kraipo, kas cia per velnio ismislas
Einu ruostis is leto y darbely, geros dieneles visiems
P.S. MB siandien ismete savo ruosta pasta vakarykscia, nes darbe isalko po pusvalandzio nuo didelio kiekio suvalgyto, tai nusprende su manim mesa valgyt
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 03, 11:33)
ot taip jam ir reikia ! čia iš geros pusės aš.. bet va pastebėjo pats...
svogūno sultis tepei ant galvos? šaknis? nes aš šertis staiga pradėjau.. sakau prieš vasarą, organizmas plonina kailį... bet na sakoma, kad plaukai reaguoja į tai, kas buvo prieš kelis mėnesius...
geros dienos!
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 03, 13:33)
Labas rytas As dar nealkana, tai buvo tik sauksciukas sviestuko su kava - pries eidama y darba suvalgysiu pietus, o tada lauksiu vakarienes ramiu pilvu Prisigaminau maltinuku su grybu padazu jau
va, su tuo nealkanumu man panašiai - gaunasi, kad arba pusryčių nevalgau, arba vakarienės, pilnai uižtenka dviejų valgymų. kai kuriom dienom trijų, bet dažnesnis atvejis su dviem.
bet užtat kaip patogu. savaitgalis aktyvus gavosi, namie beveik nebuvau, tai per tą patį laiką visi aplinkiniai po tris kartus ką nors pavalgė ar užkando, o aš nespėjau išalkti. ndei pinigų leisti reikia, nei masitu rūpintis. gėris
skaitinėju knygą tą apie whole 30, ir pradedu bijoti to momento, kai mano gausūs lašiakai ims tirpti ir atpalaiduos visą sukauptą brudą.
kažkas apie kokosų aliejų klausė, tai aš pastarąjį kartą pirkau Biotekoj kažkokį vokišką, va tokį:
nepamenu kainos dabar, bet pigiau, nei iš sveikų produktų, iš LT man priimtiniausia kaina pasirodė. o anksčiau turėjau parsisiuntus iš iherbo va šitą, tai šitas man skanesnis, ir kaina išeina nebloga. reikės gal vėl parsisiųsti. tik nepatiko, kad jis plastikiniam indely, bet mačiau, kad pradėjo pilstyti ir į stiklinius, kiek brangiau.
Jautiena, kokį tu psl naudoji maistui susivesti ir mikro makro susižiūrėt? ačiū.
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 03, 00:05)
pasijuokimui, kaip Hitleris priauga svorio su low-carb dieta http://www.youtube.c...h?v=773hzYEq22s
gerulis
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 03, 14:11)
Jautiena, kokį tu psl naudoji maistui susivesti ir mikro makro susižiūrėt? ačiū.
http://cronometer.com/
as ne jautiena, bet ta pati ir as naudoju
QUOTE(pumpica @ 2013 06 03, 07:13)
Paskaiciau apie jusu baliavojimo ypatumus na nezinau, su kuo jus ir kur baliavojat, mano aplinkoj man maisto nieks negruda, juolabiau alkoholio -vartok ka nori, nenori -nevartok
Is uosvio puses nenuskilo, gerai, kad MB labiau i mama atsigime Is mano puses tokiu dalyku nebuna.
Papildyta:
Apie maista:
taigi pietus - 4 svieste trumpai pakepti kiausiniai, garnyrui sauja spinatu, didelis sunokes avokadas, virtas burokas supjaustytas griezineliais. Niam niam
p.s. kaip nervina tos reklamos SM puslapyje, kompa tik strigdo, ziauru, nespeju X spaudyt
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 03, 15:17)
p.s. kaip nervina tos reklamos SM puslapyje, kompa tik strigdo, ziauru, nespeju X spaudyt
susiinstaliuok adblock programėlę, nebebus jokių reklamų