Sveikos, oho kaip nudiskutavot toli, nespėju net skaityti visko
Sedindriuke, Paleo mityba vadinosi I, II ir III, kadangi pirmoji tema vadinosi Paleo dieta, ne mityba.
Šiąnakt sapnavau
Kalastają. Tikrai nežinau, kodėl, bet matyt buvo ženklas, kad reikia grįžti į paleo supermamose
Ketvirtadienį-penktadienį buvau seminare su maitinimu, tai aišku, žvengė iš manęs kolegos, kai aš vakarienei valgiau tik du lašišos gabaliukus ir daržovių, o jie visą stalą nušlavė. Sako: o tai tu visada tiek mažai valgai? Gal tau negera?
Sakau: ne, tiesiog daugiau nenoriu, ir to torto man nekraukit, gi sakiau nenoriu. Pusryčiams irgi visi "draugiškai" turėjom sūrelius valgyti, o aš savąjį palikau, tai likau nesuprasta
Šeštadienį važiavom pasiimti savo pusės kiaulės (gavom dovanų iš pažįstamo ūkininko, kuris sau kiaules augina), tai dar šašlykiukų iš šviežios sprandinės padarė. Niam niam, kaip skanu buvo.
Kažkuri stebėjosi, ar mes šaukštais riebalus valgom. Tai žinokit, jei ir valgo, tai tikrai ne visos. Man pvz., sviestą ar kokoso aliejų šaukštu valgyti irgi nepatinka, tačiau pas mane mėsytėj, ar salotose tų riebaliukų būna ir man pakanka. Visai nebūtina per prievartą viaukčioti, jei kažkoks maisto produktas nepatinka.
Neprisimenu, kuri skundėsi sąnarių skausmais, bet man per pirmus whole30 jie irgi užeidavo. Štai kodėl ėmiausi AIP. Pastebėjau, kad man nuo didelių kiekių riešutų, kiaušinių atsiranda maudimas, todėl dabar tuos produktus ribojus ir jokių skausmų nebėra. Todėl ir sakoma, kad paleo nėra fiksuota formulė, kur įstačius bet kokį kintamąjį (kiekvieną iš mūsų), gausis toks pat rezultatas. Vieniems vienas produktas nelabai tinka organizmui, kitiems kitas, todėl reikia stebėti save ir organizmo reakcijas.