Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nomore @ 2013 06 02, 18:44)
matau, kad yrt ryte bus man liūdesys, vyras suvalgė visus mano lašiakus, katrie buvo suplanuoti pusryčiams  biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kazkada, kai dirbsiu ofisini darba, tai nesiuosi lasinuku prie kavos biggrin.gif airiai nuvirs is koto, nes jie tokio dalyko isvis neturi.

Sendrine: smagus straipsniukas. juokingiausias-kruciausias atsakymas i si klausima: “Where do you get your energy?” - "Is kur gauni energijos?"
Is tiesu, esu daug kartu girdejus pasakyma "man truksta energijos" ir tuoj pat uzsiverciama butelka Colos, Lucazade ar kitokio limonado, prisikandant snickers, nes "reikia energijos" rolleyes.gif
Geras "krutas" atsakymas i sita klausima, mazdaug: "kunas kaupia energija riebalu pavidalu, kad veliau prireikus galetu ja pasinaudot. negi manai, kad storejam tik tam, kad kelnes verztu?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 02, 22:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kazkada, kai dirbsiu ofisini darba, tai nesiuosi lasinuku prie kavos biggrin.gif airiai nuvirs is koto, nes jie tokio dalyko isvis neturi.

Sendrine: smagus straipsniukas. juokingiausias-kruciausias atsakymas i si klausima: “Where do you get your energy?” - "Is kur gauni energijos?"
Is tiesu, esu daug kartu girdejus pasakyma "man truksta energijos" ir tuoj pat uzsiverciama butelka Colos, Lucazade ar kitokio limonado, prisikandant snickers, nes "reikia energijos"  rolleyes.gif
Geras "krutas" atsakymas i sita klausima, mazdaug: "kunas kaupia energija riebalu pavidalu, kad veliau prireikus galetu ja pasinaudot. negi manai, kad storejam tik tam, kad kelnes verztu?"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo jooo šis ir man geriausias buvo biggrin.gif kažin atsakius taip kuriam su kokakolos buteliuku, gal bent koks vingis smegenyse sukrutėtų...

šian į gymą kai bėgau, vyko ten Netball tarptautinės ar kokios varžybos, sekmadieniais dar vaikų diena, tai visi maniežai vaikų prispitę, tėvų, atėjusių jų pasiimti, ir ką.. su diet cola buteliukais rankose, čipsų pakeliais, sumuštiniais..laukia pasportavusių vaikų...
Atsakyti
sita tema stebetis galima be galo: stumia jauna mama vezimeli su kindzium, o tas tarso chipsu pakeli. taip cipsus valgyt ismokstama pirmiau negu vaiksciot.

viskas, 11val, smegenys issijungineja. labos visoms (-iems)!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 02, 22:50)
sita tema stebetis galima be galo: stumia jauna mama vezimeli su kindzium, o tas tarso chipsu pakeli. taip cipsus valgyt ismokstama pirmiau negu vaiksciot.

viskas, 11val, smegenys issijungineja. labos visoms (-iems)!

labos

aš obuolį graužiu bet ausį skauda..viduj tarp kaulų ausies srity.. plem.. mamos siuntinio laukiu su lašiukais ir antibiotikais.. čia pas GP neprieisiu vis tiek be savaitės laukimo...

pasijuokimui, kaip Hitleris priauga svorio su low-carb dieta http://www.youtube.c...h?v=773hzYEq22s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 03 birželio 2013 - 00:31
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 02, 10:59)

Pumpica, be riešutų ir vaisių tau nieko nenutiks, tačiau  subproduktų reikia, jie kur kas turtingesni nei mėsa. Kaip nors užsimerkusi nugurk bent 100 gr kepenų /savaitėj.

uzsimerkus nereikia, nera man jos britkios, tik kad retokai ruosiu...ir kameroj yra tu kepenu kiaules, reiks issitraukt g.gif dar prisiminiau, kad zuvies nevalgau doh.gif nu vat zuvis manes niekada netrauke...

Paskaiciau apie jusu baliavojimo ypatumus biggrin.gif na nezinau, su kuo jus ir kur baliavojat, mano aplinkoj man maisto nieks negruda, juolabiau alkoholio -vartok ka nori, nenori -nevartok rolleyes.gif ka valgau -taip pat mano bedos, niekam klausimu nekyla ir pamokslu. Kaip tik kas pamato, kad svorio pameciau -smulkiai isklausineja ka valgau ir nori jungtis biggrin.gif As pati irgi niekam galvos nesuku su pamokslais -tas blogai, anas gerai. Zmogus pats turi atrasti savo kelia..ir jeigu pas mane ateis sveciu, as jiems pagaminsiu ju iprasto maisto. Pazistu viena zmogu, kuris grieztai nevartoja alkoholio. Na nevartok, jei toks pasirinkimas. Bet -jis ir kitiem skaito paskaitas kad negerkit, atejus sveciam i jo namus neleidzia net sampano atsidaryt nauju metu nakti ir pan. O jei neduokdie pakelsi taure vaikui matant, tai cia isvis.. doh.gif Nu tai....kazkaip nezinau biggrin.gif lazda perlenkta.
Atsakyti
labas rytas.....

QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 02, 12:35)

Yra zmoniu, kurie labai patrauklus uodams biggrin.gif ty as  biggrin.gif Nes esu alergiska ykandimams biggrin.gif Nesvarbu, kiek aplink zmoniu, per 5 min. busiu sukandziota ir sutinus. Paskutiny karta net akim nemaciau pora dienu, nes ykando y antaky ir tiesiog sutino visa akis doh.gif UK patinka tuo, kad cia dar ykandimo neturejus, istrucyti matyt visi nuo uzterstumo biggrin.gif

vat vat ir as tokia....netinstu, bet kanda ir visi buriai pas mane. ir vaikai buna apkandzioti, maziukui truputi tinsta doh.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 06 02, 13:41)

Dėl reiškimosi -tai prasidėjo daržų ravėjimas, vištukų perėjimas ir priežiūra, nebeišeina  ilgai tupėt prie kompo.
Bet visad užbėgsiu bent paskaityt.

mes vakar pas tevelius irgi visciukus iskelem i lauka bigsmile.gif oi kiek laimes vaikams, eina maitina, nori paimti, bet bijo biggrin.gif grazu tokie vaikiski ziurejimai

QUOTE(pumpica @ 2013 06 03, 07:13)
. O jei neduokdie pakelsi taure vaikui matant, tai cia isvis..  doh.gif Nu tai....kazkaip nezinau biggrin.gif lazda perlenkta.

cia jau manau visai perlenkta, nu jei tu nevartoji tai gerai, bet dar sveciu namuose sitaip reguliuot doh.gif
Atsakyti
Sveikos, oho kaip nudiskutavot toli, nespėju net skaityti visko biggrin.gif
Sedindriuke, Paleo mityba vadinosi I, II ir III, kadangi pirmoji tema vadinosi Paleo dieta, ne mityba.

Šiąnakt sapnavau Kalastają. Tikrai nežinau, kodėl, bet matyt buvo ženklas, kad reikia grįžti į paleo supermamose biggrin.gif
Ketvirtadienį-penktadienį buvau seminare su maitinimu, tai aišku, žvengė iš manęs kolegos, kai aš vakarienei valgiau tik du lašišos gabaliukus ir daržovių, o jie visą stalą nušlavė. Sako: o tai tu visada tiek mažai valgai? Gal tau negera? biggrin.gif Sakau: ne, tiesiog daugiau nenoriu, ir to torto man nekraukit, gi sakiau nenoriu. Pusryčiams irgi visi "draugiškai" turėjom sūrelius valgyti, o aš savąjį palikau, tai likau nesuprasta biggrin.gif
Šeštadienį važiavom pasiimti savo pusės kiaulės (gavom dovanų iš pažįstamo ūkininko, kuris sau kiaules augina), tai dar šašlykiukų iš šviežios sprandinės padarė. Niam niam, kaip skanu buvo.

Kažkuri stebėjosi, ar mes šaukštais riebalus valgom. Tai žinokit, jei ir valgo, tai tikrai ne visos. Man pvz., sviestą ar kokoso aliejų šaukštu valgyti irgi nepatinka, tačiau pas mane mėsytėj, ar salotose tų riebaliukų būna ir man pakanka. Visai nebūtina per prievartą viaukčioti, jei kažkoks maisto produktas nepatinka.

Neprisimenu, kuri skundėsi sąnarių skausmais, bet man per pirmus whole30 jie irgi užeidavo. Štai kodėl ėmiausi AIP. Pastebėjau, kad man nuo didelių kiekių riešutų, kiaušinių atsiranda maudimas, todėl dabar tuos produktus ribojus ir jokių skausmų nebėra. Todėl ir sakoma, kad paleo nėra fiksuota formulė, kur įstačius bet kokį kintamąjį (kiekvieną iš mūsų), gausis toks pat rezultatas. Vieniems vienas produktas nelabai tinka organizmui, kitiems kitas, todėl reikia stebėti save ir organizmo reakcijas.
Atsakyti
Labas rytas

cia kazkuria diena gaminau bananini omleta. Reikejo greit kazka pagaminti nes neturejau labai laiko. Tai isplkiau keturius kaiusinisu su nedideliu bananu. Supyliau viska i ikaitinta keptuve, kurioje islydziau daug sviesto. Viena puse pakaitinau apie 1 min. padalinau omleta trikampeliais , apverciau kita puse ir isjungiau virykle. Dar apie minute pasilo antra puse ir i lekste smile.gif
Garnyrui sutryniau avokada ir saujele saldytu melyniu. Uzpyliau kokosu kremu ir gavau be proto skanu padaza smile.gif
Sis ekspromtu pagamintas patiekalas mane labai nustebino. Aisku is gerosios puses. butinai siulau ismeginti. Be galo sotu ir skanu smile.gif

http://public.fotki....-bananinis.html
Atsakyti
Nieko naujo Silveri biggrin.gif dauguma cia kepa bananu kiausiniu blynelius biggrin.gif o jei dar tesla supilsi i skarda ir kepsi orkaitej,turesi alia duonos riekeliu, kai susipjaustysi biggrin.gif

Atsakyti
kepsiu as siandien bananinius, nes bananu keke pernokus. mastau didesni kieki kept, bus dviem dienom biggrin.gif o pietum - kukuruzinis vistulis.

Sendrine: video haha, bet tik tiem, kas nei zodzio vokiskai (man tiko).
mano megstamiausias Cooking Show: http://www.youtube.c...07171E44089EC5F nieko su paleo bendra neturi, bet vis paziuriu - nuotaikai pakelt.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 03, 01:05)
labos

aš obuolį graužiu bet ausį skauda..viduj tarp kaulų ausies srity.. plem.. mamos siuntinio laukiu su lašiukais ir antibiotikais..  čia pas GP neprieisiu vis tiek be savaitės laukimo... 

Nežinau kas ten toj tavo ausyje, tačiau mano vaikams VISAD padėdavo kamparo aliejaus ar svogūnų sulčių keletas lašiukų įlašintų į ausį. Sutarkuok cibulį ant marliuko ir išsispausk , paprašyk, kad kas įlašintų į ausį. Jei nėr padedančių, sumirkyk vatos gabaliuką svogūno sultyse ir įsikišk ausin. Eteriniai aliejai vis vien pasieks.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 03, 10:33)
Nežinau kas ten toj tavo ausyje, tačiau mano vaikams  VISAD  padėdavo kamparo aliejaus ar svogūnų sulčių  keletas lašiukų įlašintų į ausį. Sutarkuok cibulį ant marliuko ir išsispausk , paprašyk, kad kas įlašintų į ausį.  Jei nėr padedančių, sumirkyk  vatos gabaliuką svogūno sultyse ir įsikišk ausin. Eteriniai aliejai vis vien pasieks.

Cool.aciu.meginsiu.

Atrodo nieko ner tik viduj istine lyg tarp kaukoles kaulu.. Plem. Eisiu blenderiuot svoguna.
O kiek laikyt sultis.paskui praplaut ar svoguniuko kvapu ir trenkti kuri laika?biggrin.gif

Egliukasz, gavau! Ačiū! Baliončikų puokštę link Londono siunčiu biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 03 birželio 2013 - 11:57