Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 06 02, 01:04)
Prieš porą dienų žvilgelėjau į MB galvą ir pamačiau neįtikėtiną dalyką. Pakaušis gerokai pas jį praplikęs buvo, o plaukučiai kurie likę, vietoj storų juodų plaukų, ploni ir rusvi, o dabar,atsiradę daug naujų vešlių juodų plaukų blink.gif

ne, nu sakykit ką norit, bet čia kažkokia tais stebuklų tema lotuliukas.gif atėjus iš šono ir paskaičius, jaučiu, daug kas pagalvcoja, kad skiedžia sektantai, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Tai jūs merginos ne perkeltine prasme pusryčiams ghee šaukštą suvalgot?
jei taip, tai man atkristų rimta pusryčių problema - nes nei valgyti nei gaminti ryte neturiu pomėgio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 02, 07:02)
Labas rytas!

Tai jūs merginos ne perkeltine prasme pusryčiams ghee šaukštą suvalgot?
jei taip, tai man atkristų rimta pusryčių problema - nes nei valgyti nei gaminti ryte neturiu pomėgio.  biggrin.gif

Sveikos egzorcistės biggrin.gif sekatantės biggrin.gif

Kalastaha, rimtų rimčiausiai smile.gif ghee ar [paprastas sviestas, ar kava alia bulletproof (kokoso sviestas, sviestas ir išplakama). Paleo pasauly populiarūs tokie pusryčiai, nes daug kas praktikuoja alia Intermitent fastingą, arba jį daro tiesiog su sviestu vietoj pusryčių (na esmė, ne anglys jei apie IF kalbant).
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 01, 18:31)

pumpica - Seltono mitybos principai nuostabus man atradimas buvo daug metu atgal 

aha, as pati irgi daug metu atgal (studiju laikais) laikiaus tu principu, bet dabar jau negaleciau, nes kaip minejau -pusryciai is vaisiu -nee, ne man blush2.gif biggrin.gif

Tai man nieks neatsakys, ar normalus mano racionas, ar tiesiog jeigu gerai jauciuos, nesukt del to galvos? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 02, 07:50)
aha, as pati irgi daug metu atgal (studiju laikais) laikiaus tu principu, bet dabar jau negaleciau, nes kaip minejau -pusryciai is vaisiu -nee, ne man  blush2.gif  biggrin.gif
Tai man nieks neatsakys, ar normalus mano racionas, ar tiesiog jeigu gerai jauciuos, nesukt del to galvos?  g.gif  4u.gif

Pumpica, paleo žaidžia įvairove su mėsa ir daržovėm biggrin.gif Ką daugiau čia sugalvosi biggrin.gif
Tiesa sakant, pas mane ir nėra diddelė ta įvairovė, nes negaliu kas dieną valgyt vištą pusryčiams, jautieną pietums, o žuvį vakarienei - nu taip reikėtų kaip ir.. dėl įvairovės. O įvairovės reik dėl įvairių medžiagų... [subprotuktų traukt į racioną daugiau]
Klausyk organizmo, pradėsi norėt kažko ko seniai neragavai, matyt organizmui pritrūko kažko. Šiaip vasara, daugiau uogų bus, prisikaups tų vitaminų, nors ne visi kaupiasi organizme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 birželio 2013 - 08:58
kad plaukai ataugineja, tai tikiu, bet dantys doh.gif doh.gif

beje, gavau praeita savaite situs "batukus" ir netinka - vienu dydziu ar puse dydzio per dideli schmoll.gif ir kadangi pirkau is China, tai atgal nenusiusi schmoll.gif
user posted image
Atsakyti

oh fainai kaip tik nelabai iš to fainumo.. tokia maža koja tavo, 37 dideli?
kiek mokėjais?

aš iš Kinijos MBT batelius pirkus buvau.. joo su tais dydžiais kai ne vietoj perkama.. brrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 birželio 2013 - 09:17
cia paveisklelis is interneto wink.gif mano 39 dydis, bet sitie pasirodo padidinti, reikejo imti 38 sad.gif kiek po kambarius pavaiksciojau - labai fainas jausmas. taip noreciau i papludimi lekt ir pradet ****** stiprint, bet smukcioja sad.gif mokejau apie 43-45eur, tiksliai nepamenu. na puse kainos, kaip jie cia kainuotu. ko gero ciurkiukai dirba fabrike ir viena kita pora "pasiskolina" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 02 birželio 2013 - 09:21
QUOTE(jautiena @ 2013 06 02, 08:20)
cia paveisklelis is interneto wink.gif mano 39 dydis, bet sitie pasirodo padidinti, reikejo imti 38 sad.gif kiek po kambarius pavaiksciojau - labai fainas jausmas. taip noreciau i papludimi lekt ir pradet ****** stiprint, bet smukcioja sad.gif

mhm darais tikras neandertaliete biggrin.gif MDApple Groku vadina biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif manes iprastiniai begimo bateliai "kedai" netenkina, nes juose peda yra kaip surankinta ir begant mazai dirba. kai begioju sprintukus ant zoles as deviu futbolui skirtus "buciukus", na tuos su sypais. jie plonesni, lankstesni uz kedus. pabandziau cia kazkada su kedais pasprintuot - LOL gavosi begimas ant vietos. beviltiska avalyne - tik saligatviu dribset ir vadint tai "begimu". kaupuosi pirkt dar viena pora vibram'u ir lekt laukais, normaliai pajungus visa peda ir koja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 02, 08:33)
tongue.gif manes iprastiniai begimo bateliai "kedai" netenkina, nes juose peda yra kaip surankinta ir begant mazai dirba. kai begioju sprintukus ant zoles as deviu futbolui skirtus "buciukus", na tuos su sypais. jie plonesni, lankstesni uz kedus. pabandziau cia kazkada su kedais pasprintuot - LOL gavosi begimas ant vietos. beviltiska avalyne - tik saligatviu dribset ir vadint tai "begimu". kaupuosi pirkt dar viena pora vibram'u ir lekt laukais, normaliai pajungus visa peda ir koja biggrin.gif

na tpu tpu tpu dvejus teturėjus bėgimo batelius ir tpu tpu pėda visiškai be skausmų buvo. net darbe kada kai pavaikčšiojau su plokščiais batais, savaitę lyg mėšlungis įlindęs joje rodės, bet lįsdavau į sportinius batus savo ir vsio pėda visai kitaip. Aišku juk kiekvienam pagal tikslus. Sprinteriavimui reik pėdos kitokio lankstumo ir beveik ''nuogumo''

Nugi kas prie puodų stovės ir gamins maisto šiandien? biggrin.gif ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 birželio 2013 - 09:41
pedu man neskauda, begant su kedais, bet kad nenaturalus begimas gaunasi su jais, tai faktas. be to as manau, kad naudos yra daugiau is spintuku, negu is dribsejimo ant saligatvio wink.gif
nooooooriu vibraaaamuuuu! tik situ reik pirma atsikratyt... ar tik ne free listing on ebay this weekend...
Papildyta:
jap, stovesiu as prie puodu biggrin.gif chop chop kopusta, opa i garpuodi, chop chop saldzia bulve - kol sita verda, kepsni opa ant keptuves, sviesto guzas vietoj padazo. 15minuciu ir sedam valgyti. vuolia!
Atsakyti