Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 10, 18:47)
As visiskai pritariu Elatai.
Praeita savaite pavalgydavau karta per diena, dirbau kaip zveris, nuo vaiksciojimo net klubus skaudejo, savatgalis be miego, trali vali iki paryciu, o svoris stovejo vietoj, nors pagal cronometer nesurinkdavau kaloriju. Taigi valgysiu dabar vel kaip zmogus, uzteks save alinti. Beje, savaitgali sutikau draugus, pora atsisake miltiniu, saldumynu. Vyruko neina pazinti, sukudo juodai, panele irgi, nors nebuvo stambi. Grazu ziureti.

Suskėlėt mergos kaip kuolu į gerą vietą! Visiškai paprastais suprantamais žodžiais.

Paleo tikslas ne svorio metimas, o valgymas taip, kad jis susireguliuotų susireguliavusios iškreiptos imuninės sistemos, išderintų hormonų dėka, ir galiausiai ateitų šalutinis poveikis - svorio pokyčiai, kurie vieniems pasireiškia greičiau, kitiems lėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 06 10, 20:44)
del ideologijos supratau
nea, as surinkau virs 1600
na siaip buna rytais kaiusiniai, bet siandien pasibaige
su zuvyte kaip susidraugauti nezinau... nuo vaikystes nelabai draugaujam
si karta buvo virtos, bet turiu ir Heinz dvi skardines smile.gif  gal nenuzudys jos manes wink.gif as po truputi, esu is tu kurie megsta zinot kodel ir kas kaip pries darant, tai labai neskubu

aš su žuvimi irgi nedraugauju, nes nemoku pasigaminti ir negaliu pakęsti gaminamos žuvies kvapo, bet va menkių kepenėlių nusiperku, tuno skardinukėje, wild salmon, sardinėlių. Retkarčiais žalios lašišos ar kokią doradą, jei jai akcija būna smile.gif
O kad prieš darant patinka žinoti, kas ir kaip, tai labai labai puiku. Aš irgi tokia, manęs bet kas neįtikina, man reikalinga patikima informacija. Jei turėsit laiko, paskaitykit It Starts With Food knygutę - ten nemažai informacijos ir gana paprastai paaiškina, kas ir kodėl.
Atsakyti
Temos apklausa man tokia linksma, ziuriu, krizenu, oi ne ne, cia man taip netycia gavosi 23kg numesti sviesta laizant biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 10, 20:50)
aš su žuvimi irgi nedraugauju, nes nemoku pasigaminti ir negaliu pakęsti gaminamos žuvies kvapo, bet va menkių kepenėlių nusiperku, tuno skardinukėje, wild salmon, sardinėlių. Retkarčiais žalios lašišos ar kokią doradą, jei jai akcija būna smile.gif
O kad prieš darant patinka žinoti, kas ir kaip, tai labai labai puiku. Aš irgi tokia, manęs bet kas neįtikina, man reikalinga patikima informacija. Jei turėsit laiko, paskaitykit It Starts With Food knygutę - ten nemažai informacijos ir gana paprastai paaiškina, kas ir kodėl.

o si knyga online yra? ar siustis reik?
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 06 10, 20:57)

mes su Sedindriuke turim popierines kopijas, bet merginos čia turi ir skaitmenines. Pasidalinkit kas nors su kolege smile.gif

LumiLumi, nu nu, netyčia tik slyst ir nuslydo 23 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 10, 20:40)
Pirmiausia išsiaiškinkim vieną dalyką: mes nesiekiame valgyti vien tik paleolito laikų maistą ir tik taip gaminti, kaip gaminosi tais laikais žmonės. Tai nėra kažkoks nepagrįstas įsitikinimas, .....

Elata, man atrodo kad šį postą gerai būtų pirmame puslapyje visada spausdinti, nes labai gražiai ir aiškiai viskas išdėstyta. 4u.gif
Atsakyti
Elata, matyt reikejo gerai sutepti, kad lengvai slystu biggrin.gif
Merginos, kas norit knygos, tai man el pasta i az surasykit, persiusiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 10, 21:01)
mes su Sedindriuke turim popierines kopijas, bet merginos čia turi ir skaitmenines. Pasidalinkit kas nors su kolege smile.gif

LumiLumi, nu nu, netyčia tik slyst ir nuslydo 23 kg biggrin.gif

buciau labai dekinga, kas galetu IT STARTS WITH FOOD pasidalint?
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 06 10, 19:57)

as turiu, parasykit man email i az, atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar truputi patrolinsiu 4u.gif

Kame yra reikalas , kad visos "naturalios " dietos ir mitybos igauna tokias formas kaip "kokosinis /kakavinis sokoladas", zaliavalgiski tortai / pyragai. Kokosine duona, riesutu duona .
Mityba nera vien cronometer pateikiami procentai ir skaiciai. Cia daug psichologijos smile.gif
Klausimas retorinis ir ne asmeninis smile.gif
Atsakyti
Gimtadienio proga gavau didžiulį stiklainį kokoso sviesto. Kaip nerealu! O dar svarbiausia, kad gavau iš merginos, pažįstamos tik internetu, o ne iš draugų, kurie kasdien mato mano mitybos įpročius. Kaip aš dabar planuoju valgyyyyti jį biggrin.gif
Atsakyti
pritariu. tokia tendencija ir as pastebejau. ypac erzina tos ale "duoneles" kepinejimai.
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 06 10, 19:25)
Gimtadienio proga gavau didžiulį stiklainį kokoso sviesto. Kaip nerealu! O dar svarbiausia, kad gavau iš merginos, pažįstamos tik internetu, o ne iš draugų, kurie kasdien mato mano mitybos įpročius. Kaip aš dabar planuoju valgyyyyti jį biggrin.gif
kas kas kur kur? mano gimtadienis pries dvi savaites buvo, bet kokoso riebalo dar negavau g.gif biggrin.gif
Atsakyti