turejau ir as ta beda veganaudamas, kai didziaja dali raciono sudare carbai ir polinesotieji. Nereikedavo, net guleti - Ilgiau pasedejus ir atsistojus, net keliolika sekundziu reikedavo ramiai pastoveti ,kad neapvirsti.
Kraujo tyrima pasidaryti verta, bet manau, kad kai kurios is jusu arba cheatinat arba carbu per daug. Gal ir kitos priezastis, bet as issakiau savo nuomone
Nepykit, pupos
QUOTE(Silver79 @ 2013 06 10, 09:53)
arba cheatinat arba carbu per daug.
cia ka reiskia? pas mane konkreciai carbsu tikrai ne per daug. As rasiau savo raciona -kiausiniai, mesa, darzoves, kokoso aliejus, sviestas (riebalu nevalgau saukstais tikrai , i diena gaunas kokie 3 saukstai maximum gryno riebalo ) Dar keliau klausima, ar ne per siauras mano racionas. Nes vaisiu nevalgau, riesutu, zuvies ir jokiu ten saldesiu, kaip kokoso kremai ir pan taip pat nevalgau. Tai gal vistik siauras tas racionas....
QUOTE(pumpica @ 2013 06 10, 11:00)
cia ka reiskia? pas mane konkreciai carbsu tikrai ne per daug. As rasiau savo raciona -kiausiniai, mesa, darzoves, kokoso aliejus, sviestas (riebalu nevalgau saukstais tikrai , i diena gaunas kokie 3 saukstai maximum gryno riebalo ) Dar keliau klausima, ar ne per siauras mano racionas. Nes vaisiu nevalgau, riesutu, zuvies ir jokiu ten saldesiu, kaip kokoso kremai ir pan taip pat nevalgau. Tai gal vistik siauras tas racionas....
Mano galva, gal pas tave siaip per mazai kcal. Tas silpnumas ir svaigimas tikrai bet kam prasidedu jei ilgesni laika organizmas nedaugautu maistiniu medziagu. Pas tave racione yra viskas ko reikia ir tikrai jis nera skurdus. Buna, kad as valgau mesa ir tas pacias darzoves savaitem ir nesuku galvos, kad jis galietu buti per skurdus. Pabandyk pradziai daugiau darzoviu ir riebalu. (As taip daryciau)
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 10, 07:39)
bet mažų akmenukų, kurie galėtų patekt į latakus, gal nė nemato echoskopas?
Arba gal smarkiai čirškini riebalus? bandyk valgyt nekeptus.
Gal vertėtų pabandyti petražolėm prasivalyt?
Arba gal smarkiai čirškini riebalus? bandyk valgyt nekeptus.
Gal vertėtų pabandyti petražolėm prasivalyt?
na,būna,kad pusryčiams dažnai pakepinu sūdytų lašinukų ir kiaušinių,bet vakar kaip tyčia nieko kepto nebuvo racione-pusryčiams varškė su braškėmis-kokoso al.pietums balandėliai šaukštas grieitnės,sviesto,daržovės su alyvuogių al.,vakarienei 2 virti kiaušai su žirneliais virtais svogūnų laiškais,majonezo šaukštas ir riekelė kokosų duonos,ai ,gal kavos padauginau 4 puodai,kai geriu ne daugiau 2,gal tas majonezas neįitiko,šiandien lyg ir gerai,vos vos maudena
pumpica,man irgi miego niekad nebus per daug anksčiau iki 2 nakties naktinėdavau,dabar jau 12 lūžtu
o tas petražoles jau anksčiau išsisaugojau,bandysiu būtinai,ačiū
Labas,
tas svaigimas man dažnai būna kai krenta svoris, kai trūksta vandens, kai žemas spaudimas, o kartais šiaip sau gal. Net galvoju, kad tai visai normalus dalykas darant staigų judesį?
Šiandien pusryčius "cheatinau". Nurijau du šaukštelius kokoso aliejaus. Feee kaip nemalonu buvo juos be kavos-kakavos ryti. Bet ir dabar jausmas nėra geras. Nepavyks man be pusryčių gamybos, oi nepavyks.
O dabar norisi rimtai Whole30 su rimtu AIP pradėti. Tai nuo šiandien bandau vėl. Bet gal ne 30, o kokio 20 dienų užteks. Laimei jau nebeturiu priklausomybės kavai.
tas svaigimas man dažnai būna kai krenta svoris, kai trūksta vandens, kai žemas spaudimas, o kartais šiaip sau gal. Net galvoju, kad tai visai normalus dalykas darant staigų judesį?
Šiandien pusryčius "cheatinau". Nurijau du šaukštelius kokoso aliejaus. Feee kaip nemalonu buvo juos be kavos-kakavos ryti. Bet ir dabar jausmas nėra geras. Nepavyks man be pusryčių gamybos, oi nepavyks.
O dabar norisi rimtai Whole30 su rimtu AIP pradėti. Tai nuo šiandien bandau vėl. Bet gal ne 30, o kokio 20 dienų užteks. Laimei jau nebeturiu priklausomybės kavai.
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 10, 10:57)
Labas,
man tas pats kai rydavau kokoso sviestą pusryčiams.. pykinimo jausmas paskui. Ne aš už maistą ir kramtymą, o ne kažkokiais kitokiais pavidalais mėgint save apgaudinėt.
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 10, 12:15)
na,būna,kad pusryčiams dažnai pakepinu sūdytų lašinukų ir kiaušinių,bet vakar kaip tyčia nieko kepto nebuvo racione-pusryčiams varškė su braškėmis-kokoso al.pietums balandėliai šaukštas grieitnės,sviesto,daržovės su alyvuogių al.,vakarienei 2 virti kiaušai su žirneliais virtais svogūnų laiškais,majonezo šaukštas ir riekelė kokosų duonos,ai ,gal kavos padauginau 4 puodai,kai geriu ne daugiau 2,gal tas majonezas neįitiko,šiandien lyg ir gerai,vos vos maudena
pumpica,man irgi miego niekad nebus per daug anksčiau iki 2 nakties naktinėdavau,dabar jau 12 lūžtu
majonezas ??? fūūūū- tai pats pirmasis dalykas, kurį reikia išmesti iš raciono, kai imi galvoti apie sveikatą.
Na ir braškes reikia valgyti vienas, ne su varške.
Kavos 4 puodai -degėsiai kepenims tikrai ne į naudą.
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 10, 13:08)
majonezas ??? fūūūū- tai pats pirmasis dalykas, kurį reikia išmesti iš raciono, kai imi galvoti apie sveikatą.
VA, va... viska ta pati norejau surasyti. Net neturiu ka pridurti. Su tokiu paleo sveikatos nereiketu ieskoti
Gaspadine paminejo zirnelius, tai cia tie konservuoti? o ten cukraus nera? jus valgot visos tokius?
QUOTE(pumpica @ 2013 06 10, 11:36)
Gaspadine paminejo zirnelius, tai cia tie konservuoti? o ten cukraus nera? jus valgot visos tokius?
šaldyti tinka.
kitokie niu nelabai...
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 10, 13:08)
majonezas tai aliejus, kiaušinis ir garstyčios... ką jūs turit prieš majonezą?
Papildyta:
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 10, 12:15)
Patarčiau pieno produktų atsisakyti ir nuo kavos kurį laiką susilaikyt - pažiūrėtum, kaip organizmas sureaguotų
QUOTE(Elata @ 2013 06 10, 13:43)
majonezas tai aliejus, kiaušinis ir garstyčios... ką jūs turit prieš majonezą?
jei pati jį susiplaktum su alyvuogių aliejum- nieko neturėčiau