QUOTE(Muera @ 2013 06 09, 20:47)
Sveikos, as siuo metu i kitoki valgyma persimetusi, kur pagrindas baltymine mesa ir darzoves. Dali temos paskaiciau, galvoju kazin ar galeciau Paleo pereiti, nemegstu riebalu, ypac mesoje (nuo vaikystes ispjaustau ir iskrapstau visus lasinius ir bet kokias sausgysles ar kremzles - kitaip ziaugcioju) sviesto, riebios grietines - man slykstu, ant liezuvio prilimpa. Nors cia jusu teigiami pokyciai, kuriais dalijates - labai vilioja.
Bet klausimas bendras.. sorry, jei kazkurioj temoj apie tai kalbejot, is kur gaunate nefabrikines mesos? Siaip mane labiausiai domina paukstiena.
Bet klausimas bendras.. sorry, jei kazkurioj temoj apie tai kalbejot, is kur gaunate nefabrikines mesos? Siaip mane labiausiai domina paukstiena.
Sveika, iš esmės be riebalo ilgai netempsi... teks pradėt vartot jį sau priimtina forma. bent avokadais misk tada. kitaip galiausiai pradės darytis sveikata žiauriai nebesveika.
Apie riebalus čia šnekam ne iš durnumo, ir kvailo tikėjimo kad riebalai storina, tukina, ir panašiai. juk visos dietos neleidžia riebalų nė gramo nes juose blogis. bet be jų deja dar didesnis blogis...