QUOTE(jautiena @ 2013 06 09, 10:33)
yra istisos teorijos apie tai, kaip ir kada riebalai is maisto "eina i kuna". tikek kuo tik nori, vistiek bus kazkas, kad sakys priesingai.
siandien ryte bandziau kopustus su kiausais gamintis. vis matau cia uzsimenat apie toki-kazkoki patiekala, o kaip jis gaminamas - neaisku.
siandien ryte bandziau kopustus su kiausais gamintis. vis matau cia uzsimenat apie toki-kazkoki patiekala, o kaip jis gaminamas - neaisku.
tai va, kad visur tik teorijos.... pačiam neina į kūną įlįst ir pažiūrėt, kaip ten kas...
o kopūsto kiaušio mano ''išradimas'': sviestuko keptuvėn, tada pjaustytą kopūstą/žalius lapus kokius, aptušini, duobeles padarai prasklaidžius kopūstus, įkuli kiaušinius, paprieskoniuoji viską, uždengi dangtį (ir vien kopūstus troškinant uždengiu) ir pakepi iki kiaušinių mėgiamo kietumo... Man pasvyla kopūstai, tai man patinka, jei pradeda per daug svilti, vandens įpilu.
Vsio. aišku visą ko turi dar gali primest, bet man su kiaušiais gerai, nenoriu visos dienos normos ryte suvalgyt...