Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nomore @ 2013 06 01, 21:39)
man tai nervų neužtektų visų aplinkinių atvertinėti į doros kelią  biggrin.gif  žmonės yra labai inertiški, ir jei jiems kas nors ką nors aiškina, kaip taisyklė, neklauso.

Va va, mano kaimyne dietos laikos. Verda cukinijas ir valgo su alyvuogiu aliejum biggrin.gif O kita dar paantrina, kad mieziu, kvieciu kruopu ytrauktu, juk tai PROTEINAI cool.gif Teko smarkiai liezuvy prikast, nes tiesiog neturejau nei laiko, nei noro gincytis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(locust @ 2013 06 01, 23:05)
nu jau - ir pati dariau, ir perku.  bigsmile.gif

O tai bandet valgyt viena, ar tik baisites ta mintim? 4u.gif Man jis su kakava sumaisytas kaip karamele kvepia, labai skanus irgi su kokoso drozlem cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 01 birželio 2013 - 22:06
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 01, 21:02)
Nesitikek tu is tu vyru per daug biggrin.gif MB tai man tiesiai sviesiai pasake, kad pamete skaiciu, ka per siuos 3,5 metu kol kartu esam isbandziau ir ka dabar valgau ir t.t. Sako tu man FB timeline surasyk viska, kad atsekciau biggrin.gif Tam ir yra forumas, kad cia pasikalbet galetumem, jiem tai nerupi ryskiai, jie paprasciau y maista ziuri biggrin.gif
Reikia kabint sportinius batelius nuo vinies ir pirmyn y sporta - svoris krenta, odos daug, kremais tepu, reikia viska sudegint, pagrazint, pastangrint. Siandien ytilpau y 12 dydy vietoj 14, lauksim 10 dabar thumbup.gif

na pas mane metų ir tiek, tik nuo pradžių aš sportuojanti buvau, tai jam nenaujiėna, kad ''išsidirbinėju'' ir turiu nuomonę apie kąsnius biggrin.gif
pradžioj mane vadino silpna medžiotoja, nes mėsa buvo blogis, jam desertas, o man duona desertas... na š niekada nevalgiau, miltinių iš viso seniai atsisakius, ir net būdama labai mandagi aš išsisuksiu arba pagromuliuosiu kelis kąsnius biggrin.gif saldumynų ir man neįkiši, ne tie prioritetai... buvo užėję su raw, mažai mėsos, be mėsos... paskui kaip sako kada tu čia kokį straipsnį paskaitei, kad jau mėsą valgai... o kai pasakau, kad jau pusę metų ką nepastebi, kad kitaip valgau, vadinas nu nepastebėjai tai kam komentuot... baisiai tik šaipos iš vienintelio dalyko... KOKOSO... sako kaip melži kokosą, kad jo pieną nnaudoji (neseniai sužinojo kad naudoju kartais ir kad pats troškiniuose jo valgęs.. lotuliukas.gif ), kad kokoso kepiniai, kokoso visur, visom formom (net atsisėda dviese su draugu ir klausia nu papasakok, kiek šiandien kokoso rūšių atradai biggrin.gif ir durnai klausinėja, bando išvest iš kantrybės ..vien dėl kokoso biggrin.gif ) ir t.t. pasaka be galo... nors šiaip čia protarpiais kai užeina, jei aš užsimenu kažką apie mitybą, jei ne tai ne..ruošiu ir tiek... [bandau įtikint, kad sportuojant jam nereik tų anglių tiek daug... eh bet nutylu ir džiaugiuos, kad pagaliau tikslas didėja sportuot... uhuuuuuu.. trys metai mano juodo darbo sportinant, po akim ,už akių ir pagaliau užkrečiu biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 06 01, 20:52)
nežinau, kur ir kada dingo mano padidėję kaklo limfmazgiai  bigsmile.gif  būdavo vis dėl neaiškių priežasčių išdidėję, ir baisiai jie mane neramino. gydytoja, aišku, nieko doro apie tai negalėjo pasakyti, tik "matyt, kokia nedidelė infekcija kur nors".

Na va, cia jau neblogai thumbup.gif Galesit pasigirt daktaram veliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 01, 23:09)

Sakyk as skanu sviezia maista valgau. Gyvuna susimedziot galima, issikept irgi. Kokoso riesuta dar gali nusiraskyt, o kur gamtoj auga ledai, sviestiniai rageliai, duonos, sausainiai? bigsmile.gif Nepasiduok 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 01, 21:12)
Na va, cia jau neblogai thumbup.gif Galesit pasigirt daktaram veliau 4u.gif
Papildyta:
Sakyk as skanu sviezia maista valgau. Gyvuna susimedziot galima, issikept irgi. Kokoso riesuta dar gali nusiraskyt, o kur gamtoj auga ledai, sviestiniai rageliai, duonos, sausainiai? bigsmile.gif Nepasiduok 4u.gif  biggrin.gif

sakau sakau aš valgau produktus, ne gaminius... tada atsidusimas ''nu va prasideda... tas ne maistas..tas ne maistas..'' biggrin.gif

aš čia labai išpūstai skambu, nes taip retai būna tų atodūsių, kai tenka pakovot, kad kokoso ten ir ten nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 01, 21:09)
<...> [bandau įtikint, kad sportuojant jam nereik tų anglių tiek daug... eh bet nutylu ir džiaugiuos, kad pagaliau tikslas didėja sportuot... uhuuuuuu.. trys metai mano juodo darbo sportinant, po akim ,už akių ir pagaliau užkrečiu biggrin.gif ]
uzrodyk jam Vince Gironda - praeito simtmecio kulturistas, jis propagavo paleo mitybos rezima, daug metu pries tai, kol pats paleo buvo "israstas".
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 01, 21:24)
uzrodyk jam Vince Gironda - praeito simtmecio kulturistas, jis propagavo paleo mitybos rezima, daug metu pries tai, kol pats paleo buvo "israstas".

ačiū jautiena jėga! Nusiunčiau saviškiui - jo atsakymas '' Oi nereik man. Ne ta filosofija, Sedindre'' ''Sedindre, juk aš nelimituosiu savęs dėl sporto, valgau tai ką valgau, kas ateina į galvą, ir man ...'' biggrin.gif pzzz.... man ir dzin.. kokosas eis ir į kotletus vadinas...

bet ačiū. pasidalinau apie šį sportininką fitnesistų tarpe. įdomius metodus sporte G taikė, kas dabar kiek kitaip žvelgiama, bet iš tiesų labai įdomus sportininkas. Ačiuks.

na žodžiu, nei man kištis nei ką... darysiu savo ir būsiu ta tylioji, nei aiškinsiu publikai, nei kitiems, apart mamos, patikimos draugės/-ių, kurie kaip į debilę nežiūrės.. o kiti.. nu skaniau jums valgyt sausą grikį, tai ir valgykit... užsilenksim visi, bet gyvenu vieną kartą, tai bent skaniai biggrin.gif tegul eina šėko pjaut geriau...

mhm Egliukasz, teisingai sakei, paprasčiau žiūrėt reik. Būkim biedni bet teisingi - būkim egoistai. dėl savęs reik žiūrėt. period.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 birželio 2013 - 22:41
wink.gif kokie metodai tokie. jis gerokai pries savo laika teige, kad angliai nebutini raumenams auginti, o ir pats a. schwarzenegger buvo jo mokinukas. as manau, kad praeito simtmecio apie 70-uosius kulturistai buvo kur kas grazesni, negu dabartiniai issipute buliai. na zinot, yra tokia galviju veisle isvirtusiais raumenim. beje, i kulturistus as akiu nevarvinu, truputeli perdaug to raumeno...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 01, 21:46)
wink.gif kokie metodai tokie. jis gerokai pries savo laika teige, kad angliai nebutini raumenams auginti, o ir pats a. schwarzenegger buvo jo mokinukas. as manau, kad praeito simtmecio apie 70-uosius kulturistai buvo kur kas grazesni, negu dabartiniai issipute buliai. na zinot, yra tokia galviju veisle isvirtusiais raumenim. beje, i kulturistus as akiu nevarvinu, truputeli perdaug to raumeno...

Mhm man to meto .. na ta prasme prieš mano gimimą lol biggrin.gif ir imponuoja tas sportas, dar kai nuotraukos juoda balta vos ne, gražu, natūraliau atrodo, nors ir visko buvo..didelio š ir vartojo, mažiau išgryninto netgi, dabar technologijos.... golden age of bodybuilding kaip kad pasakė apie G treneris ką tik vienas.

ok ne ta tema. biggrin.gif

p.s. metodai ne apie anglis. apie squatus, sit ups ir kt pratimus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 birželio 2013 - 22:50
tai uz supratau, bet neuzsiminiau, nes cia visgi tema apie mityba.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 01, 21:55)
tai uz supratau, bet neuzsiminiau, nes cia visgi tema apie mityba.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(Kissable_lips @ 2013 06 01, 15:35)
Dar noriu pasivaidenti su ilgu postu, kaip Sedindriuke ir norėjo biggrin.gif
Šiandien kažkaip su draugėm išsišnekėjom, ir viena sako, kad pažįsta 4 metų mergaitę, kuriai jau yra nuolatinis insulino matuoklis įvestas. Ir susimąsčiau. Ar nebūtų galima jai padėti? Iškelčiau hipotezę, kad mergaitei reiktų pamėginti duoti daržovių su kokiu sviestu, ar mėsos, visiškai jokių nei artificial nei tikrų saldiklių, ir ją pervesti prie paleo. Manau, jei ir neišgydytų, bet apgydytų. Tuo labiau, kad rinktis tikrai būtų ką, ir tikiu, kad tėvai imtųs bet ko, kad tik pagelbėti vaikui. Kol kas mūsų gydytojai apie tokią alternatyvą nekalba. Todėl jau dabar suku mintį, tik reikia susirasti bendramintį, kuris su manim atliktų tą darbą ir kitais metais jį pristatyti vienoje iš konferencijų, kad gydytojams galėčiau įrodyti šitos mitybos privalumus. Tam reikia atlikti daug tyrimų, bet labai užsidegiau šita idėja. Diabetinikų gauti būtų paprasta, tik nežinau kaip su kontroline grupe, kaip rasti žmonių, kurie patikėtų šita idėja sveiki, bet manau kad rasčiau, manau imtį reiktų rinktis kokius 10 tų 10 tų. Tyrimai liktų tyrimais, o anketose manau reiktų apimti visų kūno sistemų veikimo pakitimo pastebėjimus, ir vykdyti šitą dalyką mėnesį, t.y. whole 30 smile.gif Kol kas tai tik mintis mano galvelėj, žinau kad reiktų mokintis tai, kas privaloma, bet šitas dalykas mane pačią labai domina ir traukia, tuo labiau jeigu šitas dalykas išeitų į viešumą, jis pasiektų vienus geriausių Lietuvos gydytojų, ir galbūt nebūtų laikomas kvailu visuomenėje smile.gif

superinė tavo idėja,bet su vaikais sudėtinga keist mitybą dėl to,kad jie lanko darželį/mokyklą ir ten niekas jiems atskiro meniu nesudarinėja. O egzempliorių tyrimams vieną laisvai suorganizuosiu (MB) jam puikiai,manyčiau, sekasi. Viena insulino dozė per parą ir jokių cukraus kiekio šuolių thumbup.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 01, 18:31)
Tikiuos plaukus gal greit pavyks atsiaugint biggrin.gif

tikrai pavyks.
Prieš porą dienų žvilgelėjau į MB galvą ir pamačiau neįtikėtiną dalyką. Pakaušis gerokai pas jį praplikęs buvo, o plaukučiai kurie likę, vietoj storų juodų plaukų, ploni ir rusvi, o dabar,atsiradę daug naujų vešlių juodų plaukų blink.gif
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 01, 19:15)
kai nerealiai šauniai! Pati suprantu su medicina susijusi? cool jei taip ir paleo domiesi!

dar dėl mergaitės.. jai pirmo tipo diabetas, o ta kažkiek kitaip nei kad su diabetu nr.2.... aišku kažką padaryti, pagelbėti, palengvinti tikrai galima, bent kad mažiau insulino išskirtų ta implantuota pompa.. kažkodėl tikiu, jog tai įmanoma būtų....

pas MB pirmo tipo diabetas puikiai tinka paleo mityba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dorotėja*: 02 birželio 2013 - 00:06
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 06 01, 23:04)
pas MB pirmo tipo diabetas puikiai tinka paleo mityba mirksiukas.gif

plaukai atauginėja, sveiksta... cool thumbup.gif thumbup.gif bet taigi rimtai žinojau, kad taviškiui pirmo tipo... kodėl pirmai taip parašiau... doh.gif

tai gal nebriedas buvo kai pas raw užtikau, kad dantys jiems atauga... (rimtas bajeris... tokių postų buvo biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 birželio 2013 - 00:09