QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 01, 21:02)
Nesitikek tu is tu vyru per daug
MB tai man tiesiai sviesiai pasake, kad pamete skaiciu, ka per siuos 3,5 metu kol kartu esam isbandziau ir ka dabar valgau ir t.t. Sako tu man FB timeline surasyk viska, kad atsekciau
Tam ir yra forumas, kad cia pasikalbet galetumem, jiem tai nerupi ryskiai, jie paprasciau y maista ziuri
Reikia kabint sportinius batelius nuo vinies ir pirmyn y sporta - svoris krenta, odos daug, kremais tepu, reikia viska sudegint, pagrazint, pastangrint. Siandien ytilpau y 12 dydy vietoj 14, lauksim 10 dabar
na pas mane metų ir tiek, tik nuo pradžių aš sportuojanti buvau, tai jam nenaujiėna, kad ''išsidirbinėju'' ir turiu nuomonę apie kąsnius
pradžioj mane vadino silpna medžiotoja, nes mėsa buvo blogis, jam desertas, o man duona desertas... na š niekada nevalgiau, miltinių iš viso seniai atsisakius, ir net būdama labai mandagi aš išsisuksiu arba pagromuliuosiu kelis kąsnius
saldumynų ir man neįkiši, ne tie prioritetai... buvo užėję su raw, mažai mėsos, be mėsos... paskui kaip sako kada tu čia kokį straipsnį paskaitei, kad jau mėsą valgai... o kai pasakau, kad jau pusę metų ką nepastebi, kad kitaip valgau, vadinas nu nepastebėjai tai kam komentuot... baisiai tik šaipos iš vienintelio dalyko... KOKOSO... sako kaip melži kokosą, kad jo pieną nnaudoji (neseniai sužinojo kad naudoju kartais ir kad pats troškiniuose jo valgęs..
), kad kokoso kepiniai, kokoso visur, visom formom (net atsisėda dviese su draugu ir klausia nu papasakok, kiek šiandien kokoso rūšių atradai
ir durnai klausinėja, bando išvest iš kantrybės ..vien dėl kokoso
) ir t.t. pasaka be galo... nors šiaip čia protarpiais kai užeina, jei aš užsimenu kažką apie mitybą, jei ne tai ne..ruošiu ir tiek... [bandau įtikint, kad sportuojant jam nereik tų anglių tiek daug... eh bet nutylu ir džiaugiuos, kad pagaliau tikslas didėja sportuot... uhuuuuuu.. trys metai mano juodo darbo sportinant, po akim ,už akių ir pagaliau užkrečiu
]