QUOTE(Kissable_lips @ 2013 06 09, 07:34)
Labas rytas, o jūs netyčia nepastebėjot, kad nuo šitos mitybos miego mažiau užtenka ir jis būna gilesnis? Nu nes man dabar noris miego tik kokią 1 val, o ryte 8 jau būnu gyva ir visai nesinori miego, o kartais ir anksčiau pakylu
ir kažkaip dienos metu užeina miegas, bet paskui viskas būna tvarkoj. Ir kas keisčiausia, taip man prasidėjo kai kavos atsisakiau, žalią arbatą vėl pradėjau gert rytais
miegu mažiau, ir snūdo per pietus niekada nebeužeina. užeidavo kai kavos negėriau kelias dienas ir neišlaukiau detoksikacijos laikotarpio viso... šiaip su paleo nebesapnuoju sunkiai, keliuosi/atsibundu prieš žadintuvą visomis dienomis 6:20am. miegot nenueinu be 12. atsibundu kartais 4 am ir noriu keltis, nes už lango bilekaip šviesu
aš dar ne į temą bet kartu ir į temą. įdomiai skaitau (nors netikiu delfio straipsniais)
Kaip padėti žmonėms išvengti ligų, kurios kontroliuojamos gyvenimo būdo pokyčiais, šiandien labai domisi ir psichologai. Jie bando išsiaiškinti, kodėl žmonės nesirenka sveiko gyvenimo būdo net jei žino, kad tai būtina, kad nesirgtų.
Galbūt iš tiesų mums būdinga autoagresija. Nuo Z. Freudo laikų sakoma, kad žmogus nori susinaikinti. Taip pat yra žmonių, kurie tiesiog mėgsta rizikuoti. Netgi išskiriamas asmenybės bruožas aštrių pojūčių siekis, kuris siejamas su biologiniais dalykais. Pavyzdžiui, kai kurie jaunuoliai linksminasi šokinėdami iš antro aukšto nušoksiu ar ne, susilaužysiu koją ar ne. Tokios asmens savybės nepakeisi, bet žmogų galima išmokyti savo poreikį patenkinti saugesniu būdu. Taigi tokiems žmonėms kuriamos atskiros programos, - teigė Vilniaus universiteto doc. dr. Laima Bulotaitė.
Pasak psichologės, nesveiko elgesio pasekmės labai greitos suvalgiau pyragaitį ir man malonu iš karto. O štai graužti morką jokio malonumo, net ir galvojant apie tai, kad po pusės metų, jei valgysiu morkas kasdien, mano oda bus labai graži.
(
šaltinis)
apie tą morką.. na teisybė... visi gyvena čia ir dabar, nežiūri ką ta morka duos ateity, kai stuktels 30, 40, 50 metų, kokia savijauta bus... et...
p.s. kaip kam savaitgalis pas giminių, su draugais ir paleo gyvenimu?
kam aiškintis ką reikėjo? gyvenimo istorijos FUN