Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 08, 08:27)
Paskaičiau ir aš. Iš savo patirties pasakysiu. Senai turiu  vieną lipomą pažastyje. Tai ji anksčiau buvo ~2 cm skersmens. Šiuo metu suminkštėjusi ir yra tik apie 1 cm. O pagal aną tai turėjo dar didėti ir naujų atsirast.  g.gif . Kažką vyriokas mala ne taip. Gal jam tik atrodo, kad jis paleo laikėsi...
Mini sinusitą- o jis  dažnai yra grybelio išvešėjimo sinusuose pasekmė- tai kaip jis laikėsi paleo, jei net grybelis neišnyko. Tikras paleo = antikandidinė mityba.
Papildyta:

Pasėjau įvairius kopūstus daigams , vos išdygo, sprakšiai nuėdė. Teko daigus pirkt turguje, pasiguodžiau juos pardavinėjančiai moteriškei, ta sako: man irgi puolė, tačiau kaimynės pamokinta kola nupurškiau ir taip atsikračiau.  swoon.gif

tai joo piktžoles tarp grindinio plytelių juk cola naikina.... tualetą išplovus cola, nusiima visokie brudai. langus gerai valo.. beje pati mėginau.. biškį cukrum gerokai aplipo stiklas, teko vandeniu perplaudinėt.. gramdžiau tą greit nudžiūvusį skystį... biggrin.gif
Atsakyti
as kai JAV buvau McDonald'e dirbau, tai mes grilius cola plaudavom, nereik nei Fairy.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 08, 08:52)
as kai JAV buvau McDonald'e dirbau, tai mes grilius cola plaudavom, nereik nei Fairy.

tai ne įtemą bet iš tos pačios serijos..kaip vaikiškos drėgnos servetėlės mašinos dažus sugadina- nuima tiesiog.. biggrin.gif brukštelėjai ir nuėda...o skirta braukyt per užpakaliuką...
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 07, 19:59)
Radau skyrelyje "ekologiški", jis yra toj zonoj kur aliejai actai ir dar kažkas. Ten daugiau kažko iš kokosų buvo - pieno, aliejaus. Bet šitos firmo tai dvigubai brangesni nei amiros. KOl kas neįsivaizduoju kokius skanėsrus daryčiau iš jo. Bet kol kas skaniai ant apelsino (taip ir vėl vaisiai pas mane) patrupinus lesu. 

iš esmės nusipirkus kokoso drožlių, sublenderiavus, ir turi daug pigesnį tą luitelį, nei kad iš parduotuvės ir dar šviežesnio kokoso skonio. jei supili į tokią dėželę, tai turi tokios pačios net formos biggrin.gif kg drožlių dešimt litų kainuoja, ir išeis nemažai šokolado (jei priedų dėsit ir formuosit plokštelėm)/balto šokolado (be priedų)/ saldainiukų (su kakava; ar šviežiom uogom...)/ primaišius kokio ghee ar kokoso kremo, ar kt. riešutų sviesto, kakavos, bus tepamas kokosinis sviestas... wub.gif
Atsakyti
sian ryte ant dvirkos ir suku rateli miegodama, lengvai letai, galvoj mintys tokios kaip: "nuobodu, uzkniso, gal apsisukt ir maut namo" ir tada isuka i kelia puskilometris priesais mane vyriskis irgi ant plentinio dviracio. ne jaunuolis, 40+, drutai sudetas, ne i pilva - i pecius, manes nemato ir katalina sau. o man upas vytis ji. galvoju, ka cia storas negi as taves nepagausiu... biggrin.gif tai variau kiek eina nuo dushios ir laikiausi jo rato vos ne dantim isitverus ir taip kokia 10km. anas net pasoko, kai pagaliau mane pastebejo, sako ilgai uz manes kabi? biggrin.gif pakalbejom truputi, pasirodo tai buvo jo apsilimo ratukas, todel man pavyko ant jo rato pasedet. jis triatlonininkas, kita menesi varzybos... hm... kam apsilimas, o kam sirdis gerklej ir kojos svyla. taip mano nuobodus rytinis pasibruzinimas pavirto i istvermes ir jegos isbandyma. bet smagu buvo kompanijoj pravaziuot, nes visada viena...

knaisioju cronometer.com - tik dabar uzmaciau, kad gali savo recepta ivest. jega! suvedziau savo vakarykscius keksiukus - kaip patogu, paskui tik kiek vnt suvalgei imeti ir yra, super. pasirodo, vakar vesdama atskirus ingridientus padalinus is 12 ir *3, pamazinau siek tiek... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 08, 10:00)

čia panašiai kaip ''Dear Cute boy, thank you - today i ran extra mile on the treadmill because you were running besides me'' biggrin.gif na čia atmetus Cute biggrin.gif bet cute, kad triatlonui ruošias.... oh lala biggrin.gif respect smile.gif

jap cronometre galima susivest.... nors man užkramsnojimų tešlos nebeišeis suvedinėt biggrin.gif žalėsių pietums daug privalgyt reiks...
kokosinius macarons suruošiau kepti, dar suruošiu saldžios bulvės sausainius, tada pašausiu.. (orkaitės išnaudojimas biggrin.gif) liežuvis verda, bus vakarienei... tad tatai ir diena prasidėjus. sportas bus kai liežuvį nulupsiu... brrr atrakcija akcija nesu to darius biggrin.gif
Atsakyti
liežuvis lupamas iš karto, palaikius verdančiam vandenyje apie 0.5 -1 min. pabalęs sluoksnis lengvai ir dailiai atsiskiria. Jei nebeatsiskiria, reiškia perlaikei. Tada mūčinsies .
Dabar kaip tik šerno liežuvio ir inksto troškinuką kemšu.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 08, 10:52)
liežuvis lupamas iš karto, palaikius verdančiam vandenyje apie 0.5 -1 min. pabalęs sluoksnis lengvai ir dailiai atsiskiria. Jei nebeatsiskiria, reiškia perlaikei. Tada mūčinsies .
Dabar kaip tik šerno liežuvio ir inksto troškinuką  kemšu.

dėkui. man ir pripasakojo kaip lupti, tai kaip nors nulupsiu biggrin.gif svarbu košė iš jo nesigautų pervirus.. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
mama mija koks tas creamed kokosas saldus. pasidariau kokteili is meliono, puse mango ir sauksto to kremo. saldumas neispasakytas. suvariau visos citrinos sultis, puse puodelio saldytos zalios arbatos, tai siaip ne taip galejau gert. kaip jus ji saukstais kabinat??!!
bandysiu is likusio vaikams sokolada padaryt. as to saldumo neiveiksiu.
pas mus tropine audra jau antra diena pliaupe be perstojo, negaliu eit savo 5 km. o iki gymo tingiu vaziuot. reiks matyt koki dvd uzsileisti pasportuot.
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 06 08, 14:47)
sveikos,
mama mija koks tas creamed kokosas saldus. pasidariau kokteili is meliono, puse mango ir sauksto to kremo. saldumas neispasakytas. suvariau visos citrinos sultis, puse puodelio saldytos zalios arbatos, tai siaip ne taip galejau gert. kaip jus ji saukstais kabinat??!!
bandysiu is likusio vaikams sokolada padaryt. as to saldumo neiveiksiu.
pas mus tropine audra jau antra diena pliaupe be perstojo, negaliu eit savo 5 km. o iki gymo tingiu vaziuot. reiks matyt koki dvd uzsileisti pasportuot.

šiaip gal saldintą nusipirkai, nes jis nėra saldus. tiesiog kaip kokosas pats. o saldumas juk bombinis nuo meliono ir mango turėjo būti didesnis nei nuo šaukšto kokoso biggrin.gif

as iki gymo ir tingiu... namie sportuosiu... tik apsiėdžiau kokoso sausainiais, tai mama mia.. išpumpus jaučiuos..tai turiu laukti geras kelias valandas...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 08, 09:55)
šiaip gal saldintą nusipirkai, nes jis nėra saldus. tiesiog kaip kokosas pats. o saldumas juk bombinis nuo meliono ir mango turėjo būti didesnis nei nuo šaukšto kokoso biggrin.gif

as iki gymo ir tingiu... namie sportuosiu...  tik apsiėdžiau kokoso sausainiais, tai mama mia.. išpumpus jaučiuos..tai turiu laukti geras kelias valandas...

neee. paprastas ten tas cream. nu matyt viskas susidejo kartu. nes kiekvienas atskirai neatrode saldus :-)
pietums reiks kazko gaivaus ir astraus.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 08, 11:17)
iš esmės nusipirkus kokoso drožlių, sublenderiavus,

Teks pradėti svajoti apie normalų blenderį gal. biggrin.gif
Man labai patinka tas chronometeris. Pagaliau pradedu suprasti skirtumą tarp to kai valgau vaisius ir kai daržoves. Šiandien didžiulį bliūdą paprastų tikrų naminių maminių salotų suraičiau. Ir ką - carbsams dar liko vietos, ne tai kai po banano.
Šios dienos lentelė -
Energy: 1602 (1017 net) kcal / 1633 kcal (98%)
Protein: 59.1 g / 61.2 g (97%)
Carbs: 53.4 g / 81.7 g (65%)
Fat: 122.0 g / 117.9 g (103%)
80% of Nutritional Targets Achieved

Atsakyti