QUOTE(" voresta " @ 2013 06 08, 08:27)
Paskaičiau ir aš. Iš savo patirties pasakysiu. Senai turiu vieną lipomą pažastyje. Tai ji anksčiau buvo ~2 cm skersmens. Šiuo metu suminkštėjusi ir yra tik apie 1 cm. O pagal aną tai turėjo dar didėti ir naujų atsirast. . Kažką vyriokas mala ne taip. Gal jam tik atrodo, kad jis paleo laikėsi...
Mini sinusitą- o jis dažnai yra grybelio išvešėjimo sinusuose pasekmė- tai kaip jis laikėsi paleo, jei net grybelis neišnyko. Tikras paleo = antikandidinė mityba.
Papildyta:
Pasėjau įvairius kopūstus daigams , vos išdygo, sprakšiai nuėdė. Teko daigus pirkt turguje, pasiguodžiau juos pardavinėjančiai moteriškei, ta sako: man irgi puolė, tačiau kaimynės pamokinta kola nupurškiau ir taip atsikračiau.
Mini sinusitą- o jis dažnai yra grybelio išvešėjimo sinusuose pasekmė- tai kaip jis laikėsi paleo, jei net grybelis neišnyko. Tikras paleo = antikandidinė mityba.
Papildyta:
Pasėjau įvairius kopūstus daigams , vos išdygo, sprakšiai nuėdė. Teko daigus pirkt turguje, pasiguodžiau juos pardavinėjančiai moteriškei, ta sako: man irgi puolė, tačiau kaimynės pamokinta kola nupurškiau ir taip atsikračiau.
tai joo piktžoles tarp grindinio plytelių juk cola naikina.... tualetą išplovus cola, nusiima visokie brudai. langus gerai valo.. beje pati mėginau.. biškį cukrum gerokai aplipo stiklas, teko vandeniu perplaudinėt.. gramdžiau tą greit nudžiūvusį skystį...