QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 07, 19:23)
Kalastaja, nom nom ėdesėlis čia
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 07, 14:17)
o kaip fainai, tikrai gėris tos vietinės parduotuvėlės, amerikiečiai jomis labai džiaugias, dažnai dalinas, kas kur kokios akcijos.. akis tik ganau ir panašiai
kelp tai dumbliai iš kurių jodą daro. luminarijais ar kaip ten vadinas.
kelp tai dumbliai iš kurių jodą daro. luminarijais ar kaip ten vadinas.
as juos i kiausiniu sriuba deduos , anksciau dar tofu dedavau, dabar kazkuom reikes keisti.
vieni yra seaweed kiti kelp - kuom vieni nuo kitu skiriasi neturiu supratimo...
o liezuvis vistiek mane erzina. skaiciau skaiciau google ir neradau kas man tiktu. kaip smelio burnoj pilna butu
QUOTE(ativas @ 2013 06 07, 19:26)
as juos i kiausiniu sriuba deduos , anksciau dar tofu dedavau, dabar kazkuom reikes keisti.
kas per kiaušinių sriuba?
o ten tie tai matomai dumblių rūšys,.. vieni žolėm kiti dumbliais vadinas..
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 07, 21:24)
Kalastaja, nom nom ėdesėlis čia
JO, paragavau trupinėlį ir nulėkiau slėpti kad viso nesuryčiau. Tikrai labai įdomus ir skanus.
Papildyta:
Ką dar su tuo kokosų kremu darote, be to kad kino teatruose kramsnojat?
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 07, 19:29)
JO, paragavau trupinėlį ir nulėkiau slėpti kad viso nesuryčiau. Tikrai labai įdomus ir skanus.
tu patikėk, įsimaišius kakavos, kokių riešutų ar tų pačių kokoso drožlių, cinkelį aitriosios paprikos, kokių džiov. vaisių.. padėjus šaldytuvan (pabrinksta tada, sustengsta), alpėsi kaip kabinsi .... iki alkūnių rankas nusigrauši... aš nustojau pirkt... nes būna sėdžiu sėdžiu ir bac atsimenu, kad turiu... ir viskas, visur niežti - noriuuuu
pala Coconut Creamed - jis luitas sustingęs ar kremas? nes yra Coconut Cream, coconut creamed, creamed coconut (paskutiniai du tas pats yra).. tai va.. jei čia luitas kietas, o ne balta be jokių granulyčių masė, tai bus tas pats kas kokoso sviestas, kurį namie pasidarytum sumalus blenderiu kokoso drožles. jis pas mane kitu luiteliu būna, su peiliu pjaustau.
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 07, 14:27)
kas per kiaušinių sriuba?
I verdanti vandeni per kiaurasamti supili plakta kiausini, tas sniurais supjaustytas zoles, ir viskas. gali I zuvies ar mesos sultini. galvoju kuom cia tofu pakeitus. gal zuvies gabaliukais. ar kitom juros gerybem.
uzverdi ir kokias 3 min paverdi. viskas. kiausa gali ne viena detis
Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 07, 14:23)
^iandien Prismoj šitą radau. 11 rodos kainuoja. Tai čia ir yra kokosų kremas? Ar normalu, kad penktadalis pakelio lanbiau panašu į aliejų bet kietesnis?Nu toks kaip paviršiuje nusisitojęs yra. Atsiprašau už tokio dydžio
as irgi jo nusipirkau, bet dar neistyrinejau su kuom valgoma
O tai kas tam zmogenui tame straipsnyje atsitiko? as nelabai angliskai...kiek supratau, 14 metu sedejo ant paleo ir staiga bac suprato, kad viskas blogai? Nesuprantu kaip galima 14 metu maitintis, tipo viskas gerai, ir staiga nebegerai
Įdomi sriuba ir girdėta.. Reiks gal pamėgint kada iš tikro neturiu sietelio tai toliau kepsiu kiaušius sriubas šiaip retai verdu... bet va vakar viriau, kopūstas, morka, cibuliai, ir kumpelio bei faršo galkučių, spirgų..tai kelėnai linko kaip skanu taip namiškai lietuviškai.... et ...
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 07, 21:31)
pala Coconut Creamed - jis luitas sustingęs ar kremas? nes yra Coconut Cream, coconut creamed, creamed coconut (paskutiniai du tas pats yra).. tai va.. jei čia luitas kietas, o ne balta be jokių granulyčių masė, tai bus tas pats kas kokoso sviestas, kurį namie pasidarytum sumalus blenderiu kokoso drožles. jis pas mane kitu luiteliu būna, su peiliu pjaustau.
Pas mane Coconut Creamed, kietas luitas. Tai netinka maišymui su kakava ir t.t.?
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 07, 19:39)
Pas mane Coconut Creamed, kietas luitas. Tai netinka maišymui su kakava ir t.t.?
a tai turi kokoso sviesto, kuris turi savybę sustingti. cool. jį išlydyk garų vonelėj ir tada primaišyk visko ir supilstyk į formeles. turėsi kokoso šokoladukus
arba pjauk ir valgyk vieną... luitais luitais
su tuo luitu kiti darosi kokoso pieną. ištirpina vandeny. nors man logiškiau su ta kokoso tyrele (coconut cream) būtų jį darytis.. iki pieno gamybos nei tas nei tas neišgyvena tiesiog..
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 07, 14:38)
Įdomi sriuba ir girdėta.. Reiks gal pamėgint kada iš tikro neturiu sietelio tai toliau kepsiu kiaušius sriubas šiaip retai verdu... bet va vakar viriau, kopūstas, morka, cibuliai, ir kumpelio bei faršo galkučių, spirgų..tai kelėnai linko kaip skanu taip namiškai lietuviškai.... et ...
o as atradau gazpacho. kaip man skanu. turiu 2 puodeliu dydzio smulkintuva, ir tik sau pasidarau. nes kitiems nepatinka.
is karstu, tai seimyna tik trinta morku ir barscius valgo...neprifantazuosi
pas mane ant creamed coconut pokelio raso, gal galima ir i smoothie det. turiu meliona, pabandysiu ryt ka prichimicint. siandien jau savo normas suvalgiau