Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ciurlionis @ 2013 06 07, 15:07)
as sveriuosi kas ryta. smile.gif
Man idomu kas man itakoja svorio augima.Jei pamatau kad svarstykles rodo daugiau iskart galvoju kas galejo itakoti jo kilima.Nu ir ka...su paleo jau nusikraciau 3kg.Jėėėėė.Bet nagai vis dar silpni,dantys dar rytais apsinese,taip pat erzina blogas kvapas is burnos.

O va mano nagai.. aš juos anksčiau kietikliu tepdavau kasdien, o dabar niekuo netepu, jau savaitę net nelakuoju, o jie nei lūžta, nei skyla, ilgi ir gražūs (čia aišku, mano subjektyvi nuomonė biggrin.gif), o aš kasdien plaunu, kepu, gramdau viską... ir be pirštinių. Žodžiu labai džiaugiuosi smile.gif (tpfu tpfu tpfu, dabar kai pasigyriau, aišku jie specialiai man savaitgalį nulūš biggrin.gif)
Atsakyti
manau ir tokius atsiliepimus ir nuomones vertetu paskaityti. Idomiai cia sad.gif g.gif
http://donmatesz.blo...l-to-paleo.html
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 07, 02:03)

o kaip su wc jum reikalai?  g.gif as kai sedau ant Dukano dietos, pradzioj susipykau su wc, tai po kiek dienu man irgi liezuvis pabalo, issigandau, puoliau googlint -kad tai kepenu veiklos sutrikimas, organizmo apnuodijimas toksinais ir pan. Kai susitvarke wc reikalai, dingo viskas....

as irgi pries pora metu dukano laikiaus, netgi visus 3 men smile.gif
o siaip tai viskas toj srity ok. riebalas man pramusa. drauge netgi uzklause ar tikrai tulzi tebeturiu, nes sako be jos taip buna.
reiks pasigooglinti daugiau info.
issikepiau 5 blynus: kokosas, migdolu miltai, kiausinis ir kazkokios hemp seklos. ale vos 2 sulindo....dabar pur-eh arbata uzgerineju
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 06 07, 14:46)
manau ir tokius atsiliepimus ir nuomones vertetu paskaityti. Idomiai cia  sad.gif  g.gif

Idomu butu daugiau tokiu atsiliepimu paskaityti. Cia ne butinai del mitybos, arba zmones kazka ne taip daro. Kartais per didelis nukrypimas i krastutinumus nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 07, 14:57)
aš nerizikuočiau, sugedusiu kokosų riešutu galima smarkiai apsinuodyt. Teko girdėt.

pagooglinau, tai vienur raso, kad tai labai jaunas riesutas ir ji valgyti galima, o kiti raso kad tai pasenes riesutas ir jo valgyti negalima biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ir sveiki smile.gif

kaip penktadienis? aš kaip mažė džiaugiuos- jaučio liežuvį nusipirkau biggrin.gif eina sau kiek laimės biggrin.gif ryt virsiu biggrin.gif

šian su cronometru nežaidžiu, nes gėriau dieną Sojos latte, paskui kepiau faršo ir kenepėlių kotletus, tai kelis sukirtau, su alyvuogėm keliom; dabar pagalvojau, kad anglių nekažką, tai obuolį luptą valgau. soti jaučiuos, paskui užkąsiu vėl gal likusių salotlapių ir vėl kokį kepeninį kotletą. ir tikiuos rami ir ZERO emocinio užėdimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ativas @ 2013 06 07, 13:52)
as irgi pries pora metu dukano laikiaus, netgi visus 3 men smile.gif
o siaip tai viskas toj srity ok. riebalas man pramusa. drauge netgi uzklause ar tikrai tulzi tebeturiu, nes sako be jos taip buna.
reiks pasigooglinti daugiau info.
issikepiau 5 blynus: kokosas, migdolu miltai, kiausinis ir kazkokios hemp seklos. ale vos 2 sulindo....dabar pur-eh arbata uzgerineju

ne kažkokios, o kanapių sėklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 06 07, 13:46)
manau ir tokius atsiliepimus ir nuomones vertetu paskaityti. Idomiai cia   sad.gif  g.gif
straipsnis labai skystas ir komentatoriai po juo sumale autoriu i miltus, be sansu atsikirst.

jau prisilesus sian: du obuoliu keksiukai kol pagrindini valgi gaminau: saliero saknies salotytes, garinta lasisa ir zali zirniai. saliero sakni pirkau pirma karta gyvenime, kad paragaut. dariau salotas su obuoliu ir morka, smulkiai viska sutarkavau ant virsaus aliejau sauksta ir garstyciu grudeliais. skonis panasus i kotu, bet nepatiko, kad sugere visa alieju ir sausa paliko.

Energy: 1645 (1167 net) kcal / 1640 kcal (100%)
Protein: 75.4 g / 61.5 g (123%)
Carbs: 107.5 g / 82.0 g (131%)
Fat: 107.8 g / 118.4 g (91%)
92% of Nutritional Targets Achieved
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 07 birželio 2013 - 18:49
QUOTE(jautiena @ 2013 06 07, 17:45)
straipsnis labai skystas ir komentatoriai po juo sumale autoriu i miltus, be sansu atsikirst.

jau prisilesus sian: du obuoliu keksiukai kol pagrindini valgi gaminau: saliero saknies salotytes, garinta lasisa ir zali zirniai. saliero sakni pirkau pirma karta gyvenime, kad paragaut. dariau salotas su obuoliu ir morka, smulkiai viska sutarkavau ant virsaus aliejau sauksta ir garstyciu grudeliais. skonis panasus i kotu, bet nepatiko, kad sugere visa alieju ir sausa paliko.

aš ją kartą ir pirkau dėjau vietoj bulvių košės ant piemenų pyrago. maišiau su kriaušė tada - bais patiko. poskonį ir pokvapį salierinį turi, bet skanu.

Straipsnio neskaičiau, tik KEYWORDS akim permečiau : šūdas, blogai, netiko, nepatiko, nesąmonėm, pakenkė sveikatai bla bla bla...

Esmės žmonės niekaip nesupranta, kad paleo tai yra NE LOW CARB, o LOW CRAP... apskritai, nereiktų jokių dietų, jei žmonės valgytų, ką gamta duoda (nors plem, paaiškink kad grūdai, ankštiniai nėra gamta... augalai.. ir pilna info kad ir jie yra gėris super duper...) ir ne visi yra už tą didelį riebalų vartojimą- net L.Cordain, paleo apibendrintojas, alia kūrėjas, nepasisako už nesąmoningą riebalų vartojimą.., juos ir su protu reikia vartoti. Jei žmogui nuo daržovių pasidarė bloga, ir nuo mėsos, kurią gal vieną ir teėdė, prasidėjo visokios bėdos.. tai matomai nekažką turėjo košės galvoj, kad per tiek metų iki tiek dasivarė...
Papildyta:
Su mama skypinu, ir jėėėė atrado ir džiaugsmo maiste biggrin.gif

mama: o kepto kopūsto su kiaušiniais, tai vis dar neatsivalgau
mama: aš lašinių nemažą šmotą per savaitę suvalgiau, grįžtu po darbo- lašinių bryzą su agurku sumatoju, taip skanu
aš: super
mama: o sviestas labai skanu su arbata

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 birželio 2013 - 18:51
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 07, 12:34)
ne kažkokios, o kanapių sėklos biggrin.gif

aciu, geda, kad patingejau pati issiverst doh.gif
ot bus gerai kuciu stalui rolleyes.gif

vakar prasinesiau pro "good food" parduotuve. bandysiu receptus. dar daugiau visko norejau, bet susilaikiau, gero po truputi :-)
paprotinit, skaiciau skaiciau literatura, bet taip ir likau nesupratus, ar medus uzdraustas. lyg ir ner tiesiogiai parasyta...tik rafinuotas cukrus negalimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 07 birželio 2013 - 19:56
QUOTE(ativas @ 2013 06 07, 18:49)
aciu, geda, kad patingejau pati issiverst  doh.gif
ot bus gerai kuciu stalui  rolleyes.gif

vakar prasinesiau pro "good food" parduotuve. bandysiu receptus. dar daugiau visko norejau, bet susilaikiau, gero po truputi :-)
paprotinit, skaiciau skaiciau literatura, bet taip ir likau nesupratus, ar medus uzdraustas. lyg ir ner tiesiogiai parasyta...tik rafinuotas cukrus negalimas.

jei nėra problemų su insulinu, medaus galima retsykiais. Jis nėra galimas per whole30, kai visi saldumai netraukiami į mitybą - susidorojimui su ''sugar dragon'' ir emociniu prisirišimu prie maisto, o per cukrų/gliukozę/fruktozę/- ozę/-izę/-iną prisirišam mes prie to maisto...

o kas per good food? ką pasiprekinai? papasakok, įdomu biggrin.gif

žvejyba Indianoj http://www.youtube.c...h?v=x3Bf0WhvsNk ... nu pavydu tiesiog... prasikoši su valtim ir vsio porai savaičių į priekį.. ir nereiktų omegų jokių gert.. kai didžiausia žuvis čia sardinė iš skarbonkės biggrin.gif biggrin.gif viena skumbrė šviežia kainuoja 8 litai... kas man iš jos... minimum trijų pietums reiktų dviem žmonėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 birželio 2013 - 20:09
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 07, 14:01)
jei nėra problemų su insulinu, medaus galima retsykiais. Jis nėra galimas per whole30, kai visi saldumai netraukiami į mitybą - susidorojimui su ''sugar dragon'' ir emociniu prisirišimu prie maisto, o per cukrų/gliukozę/fruktozę/- ozę/-izę/-iną  prisirišam mes prie to maisto...

o kas per good food? ką pasiprekinai? papasakok, įdomu biggrin.gif

good foods grocery - vietine sveikuoliska parduotuve. labai patinka, nes daug visko sveriamo galima pasirinkti. prieskoniu, riesutu, miltu ir t.t. ir kainos nesikandzioja.

pirkau anakardziu riesutu, kokoso drozliu, creamed coconut, kelp (uzkrito lietuviskai), migdolu miltu, kanapiu seklu smile.gif. ozku pieno muilo (kvapas kaip lietuvisko ukinio), prieskoniu visokiu. apziurejau kad visokiu alieju yra, kokoso riebalu visokiausiu. gatavai sumaltu kokosu miltu, seklu visokiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 07 birželio 2013 - 20:16
QUOTE(ativas @ 2013 06 07, 19:15)
good food grocery - vietine sveikuoliska parduotuve. labai patinka, nes daug visko sveriamo galima pasirinkti. prieskoniu, riesutu, miltu ir t.t. ir kainos nesikandzioja.
pirkau anakardziu riesutu, kokoso drozliu, creamed coconut, kelp (uzkrito lietuviskai), migdolu miltu, kanapiu seklu  smile.gif. ozku pieno muilo (kvapas kaip lietuvisko ukinio), prieskoniu visokiu. apziurejau kad visokiu alieju yra, kokoso riebalu visokiausiu. gatavai sumaltu kokosu miltu, seklu visokiu.

o kaip fainai, tikrai gėris tos vietinės parduotuvėlės, amerikiečiai jomis labai džiaugias, dažnai dalinas, kas kur kokios akcijos.. smile.gif akis tik ganau ir panašiai biggrin.gif
kelp tai dumbliai iš kurių jodą daro. luminarijais ar kaip ten vadinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 birželio 2013 - 20:18