QUOTE(jautiena @ 2013 06 07, 17:45)
straipsnis labai skystas ir komentatoriai po juo sumale autoriu i miltus, be sansu atsikirst.
jau prisilesus sian: du obuoliu keksiukai kol pagrindini valgi gaminau: saliero saknies salotytes, garinta lasisa ir zali zirniai. saliero sakni pirkau pirma karta gyvenime, kad paragaut. dariau salotas su obuoliu ir morka, smulkiai viska sutarkavau ant virsaus aliejau sauksta ir garstyciu grudeliais. skonis panasus i kotu, bet nepatiko, kad sugere visa alieju ir sausa paliko.
aš ją kartą ir pirkau dėjau vietoj bulvių košės ant piemenų pyrago. maišiau su kriaušė tada - bais patiko. poskonį ir pokvapį salierinį turi, bet skanu.
Straipsnio neskaičiau, tik KEYWORDS akim permečiau : šūdas, blogai, netiko, nepatiko, nesąmonėm, pakenkė sveikatai bla bla bla...
Esmės žmonės niekaip nesupranta, kad paleo tai yra NE LOW CARB, o LOW CRAP... apskritai, nereiktų jokių dietų, jei žmonės valgytų, ką gamta duoda (nors plem, paaiškink kad grūdai, ankštiniai nėra gamta... augalai.. ir pilna info kad ir jie yra gėris super duper...) ir ne visi yra už tą didelį riebalų vartojimą- net L.Cordain, paleo apibendrintojas, alia kūrėjas, nepasisako už nesąmoningą riebalų vartojimą.., juos ir su protu reikia vartoti. Jei žmogui nuo daržovių pasidarė bloga, ir nuo mėsos, kurią gal vieną ir teėdė, prasidėjo visokios bėdos.. tai matomai nekažką turėjo košės galvoj, kad per tiek metų iki tiek dasivarė...
Papildyta:
Su mama skypinu, ir jėėėė atrado ir džiaugsmo maiste
mama: o kepto kopūsto su kiaušiniais, tai vis dar neatsivalgau
mama: aš lašinių nemažą šmotą per savaitę suvalgiau, grįžtu po darbo- lašinių bryzą su agurku sumatoju, taip skanu
aš: super
mama: o sviestas labai skanu su arbata