Mhm reikia saika jaust taip ir pasiziuret porcijas. Tk ir masciau kaip su tuo riebalu.nors nykscio didumo pusryciam buna sviesto o siaip papildomai nekraunu ant maisto.ir tai per daug uzsiciklinus ant sviesto.avokadu daugiau reik.
Pusryciai du kiausiai su knob of sviesto, avokado puse (bet pjaunant mazesne pasiemiau puse),ir smukkuntu kopustu ir du burokai. Riebalo daug gavau.pietus itariu bus sojos starbucks kava o paskui tik vakariene nes pietaus ir virskint nebus kada
Miestan eisiu tai planuoju uzsukt nusipirkt leduku formeliu kokosiniams saldainiams,kad po kasniuka butu o ne cuelu sokoladu,kaip kad pasigaminu.. Dar kepenu noriu prigriebtbutu vakarienei i kotletus...ir noriu ju paivairinimui..
Grazios dienos urvines mergaites!
QUOTE(jautiena @ 2013 06 07, 10:32)
mano svoris nustojo smarkiai svyruot pries mm, gal koki 0.5kg, bet cia max ir pilvas daug maziau puciasi.
ISWF knygutej parasyta, kad mesos ir riebalu porcijas visgi reik prisiziuret - mesytes porcija per delna (be pirstu), o riebalo - nykscio dydzio gabaliuks.
Pribaigineju pasteta avokadu uzsikasdama, dar greifruta prarysiu vitaminui C
ISWF knygutej parasyta, kad mesos ir riebalu porcijas visgi reik prisiziuret - mesytes porcija per delna (be pirstu), o riebalo - nykscio dydzio gabaliuks.
Pribaigineju pasteta avokadu uzsikasdama, dar greifruta prarysiu vitaminui C
na man su Paleo irgi nustojo svyruot, t.y. isvis niekada nekildavo, arba stovi vietoj -arba krenta. Tad cia pirma menesi sitaip pakilo ant 500 gr, tai nervas jama
O porcija per delna -tai cia vieno karto porcija, ar dienos? as daugiau suvalgau jei pvz farsas -tai buna kumscio dydzio gumulas, plius aisku darzoviu daug salia....nu psio, reikia mazintis
uzmaciau, kad avokadai lidl'e on special offer. reik paleket ir prigriebt koki tuzina, gaila tik, kad jie sunoksta gan greit, net saldytuvas nepadeda pristabdyt nokimo.
Papildyta:
vieno karto, tik darzoviu nemazink, jeigu jos nekrakmolingos aisku.
na kas tie 500gr? nueisi i tupsika dideliu reikalu viena karta ir dings. relax
as sveriuosi kas ryta. pasitaiko tokie periodai, kai sveriu lygiai tiek pat kokia savaite, net pradedu galvot, kad svarstykles durniuoja, bet kad ne
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 06 07, 09:50)
na man su Paleo irgi nustojo svyruot, t.y. isvis niekada nekildavo, arba stovi vietoj -arba krenta. Tad cia pirma menesi sitaip pakilo ant 500 gr, tai nervas jama
O porcija per delna -tai cia vieno karto porcija, ar dienos? as daugiau suvalgau jei pvz farsas -tai buna kumscio dydzio gumulas, plius aisku darzoviu daug salia....nu psio, reikia mazintis
vieno karto, tik darzoviu nemazink, jeigu jos nekrakmolingos aisku.
na kas tie 500gr? nueisi i tupsika dideliu reikalu viena karta ir dings. relax
as sveriuosi kas ryta. pasitaiko tokie periodai, kai sveriu lygiai tiek pat kokia savaite, net pradedu galvot, kad svarstykles durniuoja, bet kad ne
Nzn man avokadai saldytuve nesunoksta ir pora savaiciu.. Puikiai laikos.po astuonis daznai turiu tai buna ir buna... paskui issiimu tamsiausia. Panokinu ir lapnoju.
Sveikos kas gero? savaitgaliui ruošiatės?
Aš vakar grietinėlę laižiau... dariau tortą (kuris nenusisekė, ačiū, kad paklausėte) ir viską supylus liko dubuo grietinėliuotas, tai man aišku prireikė jį išlaižyti. Pilvas neapsidžiaugė, bet kaip skanu
Tai va, išpažinau savo nuodėmes
O mergaitės, kas kiek laiko jūs sveriatės? Man patinka LumiLumi metodas: kartą kas dvi savaites, nes tada tikrai pasimato svorio pokyčiai. O kai kasdien sveriesi tai labai demotyvuoja tie šokčiojimai
Aš vakar grietinėlę laižiau... dariau tortą (kuris nenusisekė, ačiū, kad paklausėte) ir viską supylus liko dubuo grietinėliuotas, tai man aišku prireikė jį išlaižyti. Pilvas neapsidžiaugė, bet kaip skanu
O mergaitės, kas kiek laiko jūs sveriatės? Man patinka LumiLumi metodas: kartą kas dvi savaites, nes tada tikrai pasimato svorio pokyčiai. O kai kasdien sveriesi tai labai demotyvuoja tie šokčiojimai
As sveriuos kasdien ryte. Man nesokinejo tas svoris, tai ir nervu nebuvo, o jei pamatai minusa, taigi visai dienai nuotaika garantuota dvieju sav. neistverciau niekaip
Man su pilvu irgi vakar nekas buvo...nes vakarienei prie kotletu labai uzsimaniau burokeliu, kitokiu neturejau, tik mamos vakuotus. O mama juos vakuoja su obuoliu sultimis o obuoliai man apskritai ne draugas, pilvo putimas iskart...
Man su pilvu irgi vakar nekas buvo...nes vakarienei prie kotletu labai uzsimaniau burokeliu, kitokiu neturejau, tik mamos vakuotus. O mama juos vakuoja su obuoliu sultimis o obuoliai man apskritai ne draugas, pilvo putimas iskart...
labutes,
gal kuri zinot kodel ant kokoso riesuto atsirado rozines demeles? ar galima ji dar valgyti?
gal kuri zinot kodel ant kokoso riesuto atsirado rozines demeles? ar galima ji dar valgyti?
pelesis auga ir tiek. geriau jo nevalgyti, kaip ir visa kita ko supelijusio. kai man taip nutinka, as pagailiu ismest, apipjaustau ir valgau, gal ir nelabai gerai...
QUOTE(jautiena @ 2013 06 07, 14:24)
pelesis auga ir tiek. geriau jo nevalgyti, kaip ir visa kita ko supelijusio. kai man taip nutinka, as pagailiu ismest, apipjaustau ir valgau, gal ir nelabai gerai...
bet pelesis buna baltas
skonis nepakites, bandysiu apipjaustyt. vakar vakare tik atidariau, gaila ismest
QUOTE(Elata @ 2013 06 07, 12:29)
Sveikos kas gero? savaitgaliui ruošiatės?
as sversiuosi rytoj, jauciu, kad dar padziuvau. Kasdien net netraukia, mano svarstykles dulkem apsivele po vonia stovedamos jezus, kojas skauda, tiek nusilaksciau. Rytoj draugu vestuve, ieskojau salikelio prie sukneles, noriu kazka ant peciu uzsimesti. Blin, suknele turkio spalvos, vakar perlekiau visus prekybcentrius, nieko neradau, galvojau, kad kojos i uzpakali sulys. Siandien per urma perejau, salika radau, bet atmusiau padus, ajajai...
QUOTE(vassara @ 2013 06 07, 14:09)
labutes,
aš nerizikuočiau, sugedusiu kokosų riešutu galima smarkiai apsinuodyt. Teko girdėt.
as sveriuosi kas ryta.
Man idomu kas man itakoja svorio augima.Jei pamatau kad svarstykles rodo daugiau iskart galvoju kas galejo itakoti jo kilima.Nu ir ka...su paleo jau nusikraciau 3kg.Jėėėėė.Bet nagai vis dar silpni,dantys dar rytais apsinese,taip pat erzina blogas kvapas is burnos.
Man idomu kas man itakoja svorio augima.Jei pamatau kad svarstykles rodo daugiau iskart galvoju kas galejo itakoti jo kilima.Nu ir ka...su paleo jau nusikraciau 3kg.Jėėėėė.Bet nagai vis dar silpni,dantys dar rytais apsinese,taip pat erzina blogas kvapas is burnos.