Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 15:41)
o tu is JAV smile.gif kaip faina smile.gif Paleo juk Amerikoj daug visa ko, Tade and Joes visokie biggrin.gif Whole foods biggrin.gif

whole food kazkokios kainos nerealios....trader joe labiau prieinama ir einama smile.gif
bet siaip tai ilgokai reikia pastudijuot etiketes visose pardese. atrodo nekaltas dalykelis kaip migdolu ar kokosu pienas, o privaryta nezinia ko...
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 06 06, 20:54)
whole food kazkokios kainos nerealios....trader joe labiau prieinama ir einama smile.gif
bet siaip tai ilgokai reikia pastudijuot etiketes visose pardese. atrodo nekaltas dalykelis kaip migdolu ar kokosu pienas, o privaryta nezinia ko...

tas tai visur taip... na Amerikoj biškiuką sh daughiau nei kad Europa įsileidžia.. bet va į Paleo renginius galima nuvykti biggrin.gif (na šiemet Austine buvo..vidurin šalies... biggrin.gif )

mhm Whole Foods yra čia Glasgow , Londone... gal kada pavyks Glasgow užsukt..aišku nebus taip kaip Amerikoj... bet man įdomu tiesiog pavėpsot.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 06, 17:01)
Na jau, man rodos Sedindriuke pas tave nuo tiek sporto sonai kaip nulieti thumbup.gif Kelinta diena trypcioju su sportu, bet reik prisiverst pries/po atostogu savo mini smile.gif

neskubėk, pati pajusi norą
Ir tik tada, kai  žmogus akivaizdžiai pajunta, kad organizme energijos padaugėjo, štai tik tada jis turi pradėti užsiimti aktyviai fizine veikla. Ir tos veiklos turi būti tiek, kiek yra  padaugėjusios energijos organizme – tai, ką pagamino iš riebalų, turi būti sudeginta darbu, bet ne daugiau (jei nenorite, kad organizmas akiplėšiškai vėl imtų reikalauti greitai įsisavinamų angliavandenių).  O ne taip, kaip elgiasi daugelis, kai norėdami numesti svorio, puola pirmiausia prie treniruoklio rankenų. Pirma reikia sudaryti sąlygas degti  riebalams, o tik po to į trasą ar prie svarsčių. Pirma malkos, o tik po to degtukai, bet ne atvirkščiai.

Gal kas zino, kaip gydytis bakterine vaginoze naturaliom priemonem? verysad.gif Jau pora menesiu kankinuos, nepadeda nei antibiotikai, nei zvakutes, baisu, kad y mazojo dubens uzdegima nepereitu - tos ginekologes tai vistos kazkokios. Israso bet ka ir paleidzia doh.gif

Kad tokie dalykai galėtų atsirasti, tavo organizme turi būti sąlygos. Kol nesusidarys teisinga aplinka, jokie antibiotikai neišgelbės. Laikinai galėtų gelbėt praplovimas vandeniu į kurį įlašinta keletas lašų arbatmedžio aliejaus (bakterijoms ar grybeliams naikint.) Po to reikėtų panaudoti natūralias nekaitintas išrūgas . Ten turi būti pastoviai rūgšti aplinka, tik tada tie nepageidaujami gyventojai išnyks. Ginekologai negali pakeisti tavo pH. Turi kantriai laikytis mitybos. Susitvarkys viskas iš karto. Tačiau laiko reikia..

Atsakyti
As Whole Foods buvau Londone, Kensingtone. Siaubas kokios kainos blink.gif Tada dar vegan/raw valgiau, tai uz nieka isleidau £50 ir niekada ten negryzau doh.gif biggrin.gif Bet bent thai young kokosas buvo skanussss wub.gif
jautiena - na ir uzkandziai y kino teatra thumbup.gif As tai kai susivedziau viska per paleo track, tai supratau, kad ryskiai numazint reik mesos kieky dienos doh.gif 200% biggrin.gif Ir riebalu tiek valgiau, tiek valgiau, ale 100% ner. Reiks per nauja y paleo pazvelgt, knyga dar karta paskaityt ir persidaryt meniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 06, 21:53)
As Whole Foods buvau Londone, Kensingtone. Siaubas kokios kainos blink.gif Tada dar vegan/raw valgiau, tai uz nieka isleidau £50 ir niekada ten negryzau doh.gif  biggrin.gif Bet bent thai young kokosas buvo skanussss wub.gif
jautiena - na ir uzkandziai y kino teatra thumbup.gif As tai kai susivedziau viska per paleo track, tai supratau, kad ryskiai numazint reik mesos kieky dienos doh.gif 200% biggrin.gif Ir riebalu tiek valgiau, tiek valgiau, ale 100% ner. Reiks per nauja y paleo pazvelgt, knyga dar karta paskaityt ir persidaryt meniu g.gif

niu baltymų ir man vietoj 60gr gavos 80... prilaižiau sezamų pastos paskui su pirštu biggrin.gif

thai kokoso yra UK .. eina sau kaip fainai būtų bet jaučiu penki svarainiai kainuoja minimum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 06, 23:53)
neskubėk, pati pajusi norą
Kad tokie dalykai galėtų atsirasti, tavo organizme turi būti sąlygos. Kol nesusidarys  teisinga aplinka, jokie antibiotikai neišgelbės. Laikinai galėtų gelbėt praplovimas vandeniu į kurį įlašinta keletas lašų arbatmedžio aliejaus (bakterijoms ar grybeliams naikint.) Po to reikėtų panaudoti  natūralias  nekaitintas išrūgas . Ten turi būti pastoviai rūgšti aplinka, tik tada tie nepageidaujami gyventojai išnyks. Ginekologai negali pakeisti tavo pH. Turi kantriai laikytis mitybos. Susitvarkys viskas iš karto. Tačiau laiko reikia..

Aciu 4u.gif Cia jau su mano veganystem man ji prasidejo ir nepasibaige g.gif Galvoju, gal jogurto kokio pakapot, bet kad as jo naturalaus nemegstu, o y kitus sh.. prideta g.gif Ar tik nebus man tie vaisiai ir visi saldus patiekalai pasitarnave unsure.gif O pilvo apacia tiek laiko skaudejo, galvojau jau cistos daros doh.gif doh.gif doh.gif
Del sporto butent man sis postas ystriges yra 4u.gif Stengiuos daugiau pasivaiksciot, laiptais palaipiot bent po keliasdesimt kartu kasdien blush2.gif Gal veliau kazka daugiau isspausiu, reik pabaigt visus savo polinkius y emociny valgyma kaip kad vakar, nes meskos paslauga tai didele pasidariau.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 23:58)

Pirkau 2 uz £5 4u.gif Vandenuko daug buvo, o mesytes vos vos ant sieneliu pagramdyt ax.gif
Is tikro daug junk foodo ten irgi privaryta - raw datuliu rutuliukai su kokoso drozlem ( 4 vnt. uz £5), daug grudu, krakmolo, saldziu visokiu dalyku, saldytu produktu, konservy ir t.t. ax.gif Paragaut ydomu tokiu dalyku, bet uz tiek 2 sav. pavalgyt galejau normaliai doh.gif Klaidu klaida buvo schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 06, 22:03)
Aciu 4u.gif Cia jau su mano veganystem man ji prasidejo ir nepasibaige g.gif Galvoju, gal jogurto kokio pakapot, bet kad as jo naturalaus nemegstu, o y kitus sh.. prideta g.gif Ar tik nebus man tie vaisiai ir visi saldus patiekalai pasitarnave unsure.gif O pilvo apacia tiek laiko skaudejo, galvojau jau cistos daros doh.gif  doh.gif  doh.gif
Del sporto butent man sis postas ystriges yra 4u.gif Stengiuos daugiau pasivaiksciot, laiptais palaipiot bent po keliasdesimt kartu kasdien blush2.gif Gal veliau kazka daugiau isspausiu, reik pabaigt visus savo polinkius y emociny valgyma kaip kad vakar, nes meskos paslauga tai didele pasidariau.
Papildyta:
Pirkau 2 uz £5 4u.gif Vandenuko daug buvo, o mesytes vos vos ant sieneliu pagramdyt ax.gif
Is tikro daug junk foodo ten irgi privaryta - raw datuliu rutuliukai su kokoso drozlem ( 4 vnt. uz £5), daug grudu, krakmolo, saldziu visokiu dalyku, saldytu produktu, konservy ir t.t. ax.gif Paragaut ydomu tokiu dalyku, bet uz tiek 2 sav. pavalgyt galejau normaliai doh.gif Klaidu klaida buvo schmoll.gif

tai taiiippp ir Amerikoj pilna nuotrauku is paleo, kurie imeta pasisaipymui fotkiu....sveikos duonos..gluten free..o junku junkas ... dar visokie padazai, salad dressingai... oi sh visur pilna.... visur...
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 06, 21:53)
As Whole Foods buvau Londone, Kensingtone. Siaubas kokios kainos blink.gif ...
greiciausiai ten Gatsbiai shopina ax.gif bet pamatyt butu idomu... ax.gif
jautiena - na ir uzkandziai y kino teatra thumbup.gif ...
ai kas ten tamsoj mato biggrin.gif ir isvis koks kieno reikalas biggrin.gif

ziu, pas mus +20C rytoj! toks oras jau tris dienas is eiles buvo. nerealiai. deginuosi, ima saule kaip kokioj Ispanoj. valandziuke pabunu, ziuriu kad raustu ir maunu atgal po stogu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Egliukasz, taip taip, vaisiu nevalia, saldziai nevalia. kazkur spec. mityba esu macius tokiom bedom taisyt - labai panasu i paleo - kuo maziau angliavandeniu. taigi kantrybes ir su laiku turetu pasitaisyti ir fingers crossed taip sakant.
Atsakyti
Reiks filma paziuret, kad suprasciau, kas yra Gatsbis biggrin.gif
Bet zmoniu ziauriai daug ten, ir perka nemazai blink.gif Visgi manau, kad raw/vegan/ecco/natural ir t.t. ne vien gyvenimo budas, bet ir mados reikalas UK g.gif
Zino verslininkai ir kaip naturalistus nuodyt ir sveikata gadint, ir aisku prikurta brangiu budu, kaip jai pataisyt biggrin.gif
Kaip butu puiku, jei kino teatre vietoj popkornu pardavinetu dziovintus kale lapus su prieskoniais ir lasinukais biggrin.gif Arba bounty bars tik is kokoso drozliu, sviesto ir kakavos thumbup.gif Vietoj colos avokado smoothies thumbup.gif
Prisisvaigau jau siandien man rodos doh.gif biggrin.gif Reik man tos specialios mitybos jautiena siandien, oi reikia doh.gif Visa diena is kampo y kampa tryniaus, ka cia suedus, ka cia suedus doh.gif tikekimes ryt bus lengviau, jau saldau sviestuka su kokoso drozlem wub.gif
Megaukis geru oru jautiena - pas mus jis puikus irgi thumbup.gif Kaip zinia siuose krastuose geri dalykai ilgai nesitesia doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 06, 22:37)
Reiks filma paziuret, kad suprasciau, kas yra Gatsbis biggrin.gif
Bet zmoniu ziauriai daug ten, ir perka nemazai blink.gif Visgi manau, kad raw/vegan/ecco/natural ir t.t. ne vien gyvenimo budas, bet ir mados reikalas UK g.gif
Zino verslininkai ir kaip naturalistus nuodyt ir sveikata gadint, ir aisku prikurta brangiu budu, kaip jai pataisyt biggrin.gif
Kaip butu puiku, jei kino teatre vietoj popkornu pardavinetu dziovintus kale lapus su prieskoniais ir lasinukais biggrin.gif Arba bounty bars tik is kokoso drozliu, sviesto ir kakavos thumbup.gif Vietoj colos avokado smoothies thumbup.gif
Prisisvaigau jau siandien man rodos doh.gif  biggrin.gif Reik man tos specialios mitybos jautiena siandien, oi reikia doh.gif Visa diena is kampo y kampa tryniaus, ka cia suedus, ka cia suedus doh.gif tikekimes ryt bus lengviau, jau saldau sviestuka su kokoso drozlem wub.gif
Megaukis geru oru jautiena - pas mus jis puikus irgi thumbup.gif Kaip zinia siuose krastuose geri dalykai ilgai nesitesia doh.gif  biggrin.gif

pas mus 13-14 bet šilta tikrai biggrin.gif

mhm mada .. bet kad aplink tik junkdietę tematau... biggrin.gif

Rude rude, ir pasakojo, kad jos kolegės ją nesveika laiko... kad salotas su kalakutiena pietum kerta... Sakau paklausk jų.. jūs tikriausiai su gresinačiu infarktu, diabetu ir tikriausiai geriate nuo kraujospūdžio vaistus.. sako tikrai geria.. sakau tai sakyk, tikriausiai per daug sveikatos turit, mažinat vaistukais..tai kas čia bleeem nesveikas..... headkick blin.. biggrin.gif

Atsakyti
Labas
Vaziuokit lietuvon, cia karstis 25-28 tongue.gif

QUOTE(ativas @ 2013 06 06, 21:22)
sveikos,
klausimelis: o jums liezuvis neapsinese? as paleo'linu 4diena ir kazkoks jis keistas, apsineses. gal cia kokie brudai salinasi ar kas?
laikaus grynos paleo, be sviesto ir kitu pieno prodk.

o kaip su wc jum reikalai? g.gif as kai sedau ant Dukano dietos, pradzioj susipykau su wc, tai po kiek dienu man irgi liezuvis pabalo, issigandau, puoliau googlint -kad tai kepenu veiklos sutrikimas, organizmo apnuodijimas toksinais ir pan. Kai susitvarke wc reikalai, dingo viskas....

Blem, svoris kilt pradejo doh.gif turbut pries mmm bukle, arba reik mazint maisto kieki lotuliukas.gif
Atsakyti
mano svoris nustojo smarkiai svyruot pries mm, gal koki 0.5kg, bet cia max ir pilvas daug maziau puciasi.
ISWF knygutej parasyta, kad mesos ir riebalu porcijas visgi reik prisiziuret - mesytes porcija per delna (be pirstu), o riebalo - nykscio dydzio gabaliuks.

Pribaigineju pasteta avokadu uzsikasdama, dar greifruta prarysiu vitaminui C wink.gif
Atsakyti