QUOTE(" voresta " @ 2013 06 06, 23:53)
neskubėk, pati pajusi norą
Kad tokie dalykai galėtų atsirasti, tavo organizme turi būti sąlygos. Kol nesusidarys teisinga aplinka, jokie antibiotikai neišgelbės. Laikinai galėtų gelbėt praplovimas vandeniu į kurį įlašinta keletas lašų arbatmedžio aliejaus (bakterijoms ar grybeliams naikint.) Po to reikėtų panaudoti natūralias nekaitintas išrūgas . Ten turi būti pastoviai rūgšti aplinka, tik tada tie nepageidaujami gyventojai išnyks. Ginekologai negali pakeisti tavo pH. Turi kantriai laikytis mitybos. Susitvarkys viskas iš karto. Tačiau laiko reikia..
Aciu
Cia jau su mano veganystem man ji prasidejo ir nepasibaige
Galvoju, gal jogurto kokio pakapot, bet kad as jo naturalaus nemegstu, o y kitus sh.. prideta
Ar tik nebus man tie vaisiai ir visi saldus patiekalai pasitarnave
O pilvo apacia tiek laiko skaudejo, galvojau jau cistos daros
Del sporto butent man sis postas ystriges yra
Stengiuos daugiau pasivaiksciot, laiptais palaipiot bent po keliasdesimt kartu kasdien
Gal veliau kazka daugiau isspausiu, reik pabaigt visus savo polinkius y emociny valgyma kaip kad vakar, nes meskos paslauga tai didele pasidariau.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 23:58)
Pirkau 2 uz £5
Vandenuko daug buvo, o mesytes vos vos ant sieneliu pagramdyt
Is tikro daug junk foodo ten irgi privaryta - raw datuliu rutuliukai su kokoso drozlem ( 4 vnt. uz £5), daug grudu, krakmolo, saldziu visokiu dalyku, saldytu produktu, konservy ir t.t.
Paragaut ydomu tokiu dalyku, bet uz tiek 2 sav. pavalgyt galejau normaliai
Klaidu klaida buvo