Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na jau, man rodos Sedindriuke pas tave nuo tiek sporto sonai kaip nulieti thumbup.gif Kelinta diena trypcioju su sportu, bet reik prisiverst pries/po atostogu savo mini smile.gif Bet bijau, kad anglis est pradesiu verysad.gif Ne karta jau taip buvo, kad pasportavus apetitas nesveikas uzeina ir visokio sh.. prisiedu doh.gif Tad kolkas vienintelis "sportas" - kavos tirsciu ir EA alieju pilingai, anticeliulitinis kremas blush2.gif
Gal kas zino, kaip gydytis bakterine vaginoze naturaliom priemonem? verysad.gif Jau pora menesiu kankinuos, nepadeda nei antibiotikai, nei zvakutes, baisu, kad y mazojo dubens uzdegima nepereitu - tos ginekologes tai vistos kazkokios. Israso bet ka ir paleidzia doh.gif
As vakar stresavau ir valgiau, tai siandien kaip slapiu maisu trenkta jauciuos doh.gif Plius atsirado nesveikas poreikis suriui blink.gif Turejau 100g parsivezus is LT Dziugo, tai po gabaliuka kaip pelyte ir sugrauziau vakar blink.gif Pirma karta gyvenime valgiau taip va pasiemus sury biggrin.gif Nes visada tik ant karstu sumustiniu islydyta pripazindavau doh.gif Gal kazkokiu medziagu truksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 06, 15:01)
Na jau, man rodos Sedindriuke pas tave nuo tiek

dėl sūrio, tai kalcis manau tikrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 06 birželio 2013 - 18:03
O kalcio gal galima iš papildų-vitaminų pasiimti. Kažin kokius geriausia pirkt, kurie labiausiai paleo(kiaušinių lukštai, kreidos pagraužt lotuliukas.gif )?
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 06, 18:10)
O kalcio gal galima iš papildų-vitaminų pasiimti. Kažin kokius geriausia pirkt, kurie labiausiai paleo(kiaušinių lukštai, kreidos pagraužt  lotuliukas.gif  )?

šiaip kiaušinių lukštai rimtas geras dalykas ir klaidžiojo po paleo blogus tas dalykas. ir vaikystėj gerdavau ir dabar mama/močiutė vis pageria....

o koks geriausia.. eh gal kreida... biggrin.gif ir ne po 50 litų plot už chemikalinį apelsinų skonį.. biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaip tą lukštų gėrimą pasidaryti? Nors gal tiesiog kalcio paprasčiau bus.
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 06, 19:50)
Tai kaip tą lukštų gėrimą pasidaryti? Nors gal tiesiog kalcio paprasčiau bus.

ne, jie daromi kitaip. išplaunami, išdžiovinam ir kavamale sumalami ir valgai... aišku vandeniu u-sigeri kad nurytum ir pro nosį neišbyrėtų biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
klausimelis: o jums liezuvis neapsinese? as paleo'linu 4diena ir kazkoks jis keistas, apsineses. gal cia kokie brudai salinasi ar kas?
laikaus grynos paleo, be sviesto ir kitu pieno prodk.
Atsakyti
biggrin.gif as taip savo pauksciukam lukstus ruosiu - teks man juos apvalginet dabar, nes kalcio netraukiu...

susiruosem i kina Gatsbio ziuret (ah diCaprio - ne, ne del grozio, siaip man jis kaip aktorius patinka). taigi pries einant i sale as uzsokau i Health shop'a ir prigriebiau dezike kokoso kremo. maniskis aisku Ben&Jerry's ledu. kremas man kainavo 2.89, o jo ledu mazyte porcija vienam zmogui 3.40eur. sedim, ziurim, as krema krapstau, jis ledus laizo, sulaize ledus - susikrauste mano kokoso palaizyt. filmas visiskai neidomus pasitaike, tai suvalgiau gerokai daugiau nei puse to pakukio... kol sedejau nieko - bet kai atsikeliau eit: oj apsirijau, blogai... beje, isejom is filmo likus dar 40-50min, nes jau ant nervu grojo. gryzus namo MB eina per spinteles, lenda i saldytuva - valgyt nori, o as paslika ant sofkos zagsiu. tai stai, ka labiau apsimoka i filmus nestis...
ivedziau i cronometer kokosus ir kitus gerius. siandien riebalais ir visu kuo kitu tikrai nesiskundziu:
Energy: 2349 (1762 net) kcal / 1640 kcal (143%)
Protein: 85.3 g / 61.5 g (139%)
Carbs: 106.2 g / 82.0 g (130%)
Fat: 186.7 g / 118.4 g (158%)
91% of Nutritional Targets Achieved
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 06 birželio 2013 - 21:27
QUOTE(jautiena @ 2013 06 06, 15:25)
susiruosem i kina Gatsbio ziuret (ah diCaprio - ne, ne del grozio, siaip man jis

o man labai patiko. bet gal cia del to kad cia gyvenu ir ta ju "kultura" is arti matau.
noriu dabar knyga perskaityti
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 06 06, 20:29)
o man labai patiko. bet gal cia del to kad cia gyvenu ir ta ju "kultura" is arti matau.
noriu dabar knyga perskaityti

o tu is JAV smile.gif kaip faina smile.gif Paleo juk Amerikoj daug visa ko, Tade and Joes visokie biggrin.gif Whole foods biggrin.gif
Atsakyti
na grazu pasiziureti mados, rumai, auto, viskas labai spalvinga ir grazu. bet labai mazai pacios istorijos, veiksmo ir dar muzika vietoj JAZZ'o Jayze + Beyonce fuuuu, gal i pabaiga ir isibegeja, bet mum neuzteko kantrybes islaukt... o knyga ir as noreciau perskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 13:36)
va yra dar toks, tik pati nėmėginau, bet čia kaip matomai Paleo pritaikyta http://paleotrack.com/

Papildau apie tą 3:6 ratio '' I've been told not to worry about my omegas on there because its an American site and their meat is corn fed but ours isn't. ''
Atsakyti