na,man šiandien vien tik pusryčiai gavosi 950 kcal,nieko sau kepu pietums kotletus,tai tuo turbūt ir baigsiu-pasidarysiu vėlyvus apie 5val.
QUOTE(nomore @ 2013 06 06, 15:07)
ai, nu aš dar su poveikiais iš fantastikos srities išstosiu
nebeskauda pečių juostos, visai. o kai darbuotis prie kompo dažnai tenka, mislijau, kad čia jau nebepataisomi defektai buvo prastai, vieną ranką nuo kaklo iki pažasties skaudėdavo kiaurą parą, negalėdavau normaliai patogiai atsigult miegant, vietos nerasdavau.
ir saulės nebebijau. būdavo, penkios minutės saulės (nebūtinai karščio, tiesiog pavasarinė saulutė galėjo būti) ir aš lavonas. apie karštį/tvankumą net nešneku, tokiom dienom gulėdavau paslika vėsiuos namuos ir negalėdavau iš lovos pakilti. o dabar - nieko panašaus, lakioju sau po laukus ar net asfaltinius miesto maršrutus, ir vargo nematau - karšta, aišku, bet nebloga nė gramo
žodžiu, aš vis dar negaliu apsiprasti su tokios mitybos gerumu kaži, kada jau čia patikėsiu, kad taip gali būti. nors gal veikiau netikiu, kad turėjau tiek visokių negalavimų ir nesąmonių. kaip aš gyvenau tada?
nebeskauda pečių juostos, visai. o kai darbuotis prie kompo dažnai tenka, mislijau, kad čia jau nebepataisomi defektai buvo prastai, vieną ranką nuo kaklo iki pažasties skaudėdavo kiaurą parą, negalėdavau normaliai patogiai atsigult miegant, vietos nerasdavau.
ir saulės nebebijau. būdavo, penkios minutės saulės (nebūtinai karščio, tiesiog pavasarinė saulutė galėjo būti) ir aš lavonas. apie karštį/tvankumą net nešneku, tokiom dienom gulėdavau paslika vėsiuos namuos ir negalėdavau iš lovos pakilti. o dabar - nieko panašaus, lakioju sau po laukus ar net asfaltinius miesto maršrutus, ir vargo nematau - karšta, aišku, bet nebloga nė gramo
žodžiu, aš vis dar negaliu apsiprasti su tokios mitybos gerumu kaži, kada jau čia patikėsiu, kad taip gali būti. nors gal veikiau netikiu, kad turėjau tiek visokių negalavimų ir nesąmonių. kaip aš gyvenau tada?
Būtų FB čia, tai užlaikinčiau šitą įrašą Be galo džiugu, kad tokie teigiami pokyčiai
va yra dar toks, tik pati nėmėginau, bet čia kaip matomai Paleo pritaikyta http://paleotrack.com/
Sveiki visi ir visos
Visu pirma sveikinimai Elatai gimtadienio proga Visos cia maciau prilinkejo, net pasiuntinuka atsiunte, o as va torta dariau
Kad Paleo labiau atrodytu Nuosirdziausi sveikinimai
Visu pirma sveikinimai Elatai gimtadienio proga Visos cia maciau prilinkejo, net pasiuntinuka atsiunte, o as va torta dariau
QUOTE(nomore @ 2013 06 06, 15:07)
ai, nu aš dar su poveikiais iš fantastikos srities išstosiu
nors gal veikiau netikiu, kad turėjau tiek visokių negalavimų ir nesąmonių. kaip aš gyvenau tada?
nors gal veikiau netikiu, kad turėjau tiek visokių negalavimų ir nesąmonių. kaip aš gyvenau tada?
matai, kol nepamėgini gyventi kitaip, tai ir negali žinoti, kaip yra gerai. Čia dar tik pradžia, juk nesenai dar paleoliauji
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 06, 15:48)
matai, kol nepamėgini gyventi kitaip, tai ir negali žinoti, kaip yra gerai. Čia dar tik pradžia, juk nesenai dar paleoliauji
tai vat man labiausiai keista, kad labai gi neseniai, tik kelios dienos aišku, kai rezultatai tokie, tai motyvacija kyla kaip ant mielių
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 06, 15:44)
Sveiki visi ir visos
O super Ačiū galėsim dviese su pasiuntinuku pasidalinti
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 15:36)
va yra dar toks, tik pati nėmėginau, bet čia kaip matomai Paleo pritaikyta http://paleotrack.com/
O šitas labai fainas man ypač patinka tas "omega 6/3 ratio"
QUOTE(Elata @ 2013 06 06, 14:09)
O super Ačiū galėsim dviese su pasiuntinuku pasidalinti
Papildyta:
Papildyta:
o tu šitą žinojai? ir nesidalinai??? reik man pasinaršyt ir pereit gal teks..
Elata, nuosirdziausi sveikinimai
Papildyta:
Panos, neuzsikabinkit ant tu kaloriju, prasides paranoja, o paskui ir grikiu dieta
as cronometer kolkas naudoju, nes idomu kaip su angliais ir kokias medziagas gauna organizmas. Ziuriu ir man kalcio mazoka. O del kaloriju tai dzin dzilin.
Papildyta:
Panos, neuzsikabinkit ant tu kaloriju, prasides paranoja, o paskui ir grikiu dieta
as cronometer kolkas naudoju, nes idomu kaip su angliais ir kokias medziagas gauna organizmas. Ziuriu ir man kalcio mazoka. O del kaloriju tai dzin dzilin.
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 06, 14:37)
Elata, nuosirdziausi sveikinimai
Papildyta:
Papildyta:
tai būtent dėl anglių ir riebalų užsivedžiau, nes išvengt klaidų reikia. ir matyt dėl ko minkštėja šonai.
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 16:11)
o tu šitą žinojai? ir nesidalinai??? reik man pasinaršyt ir pereit gal teks..
nežinojau, pamačiau ten pat, kur tu, tačiau jau spėjau išbandyti viską
QUOTE(Elata @ 2013 06 06, 14:52)
nežinojau, pamačiau ten pat, kur tu, tačiau jau spėjau išbandyti viską
nepatiko. nuobodus toks. vaiksciot papildomai.. dabar cronometre ismokau isidet produkta pati tai ir liksiu ten., neuzsibusiu.