Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na,man šiandien vien tik pusryčiai gavosi 950 kcal,nieko sau biggrin.gif kepu pietums kotletus,tai tuo turbūt ir baigsiu-pasidarysiu vėlyvus apie 5val.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 06 06, 15:07)
ai, nu aš dar su poveikiais iš fantastikos srities išstosiu  biggrin.gif

nebeskauda pečių juostos, visai. o kai darbuotis prie kompo dažnai tenka, mislijau, kad čia jau nebepataisomi defektai  g.gif buvo prastai, vieną ranką nuo kaklo iki pažasties skaudėdavo kiaurą parą, negalėdavau normaliai patogiai atsigult miegant, vietos nerasdavau.

ir saulės nebebijau. būdavo, penkios minutės saulės (nebūtinai karščio, tiesiog pavasarinė saulutė galėjo būti) ir aš lavonas. apie karštį/tvankumą net nešneku, tokiom dienom gulėdavau paslika vėsiuos namuos ir negalėdavau iš lovos pakilti. o dabar - nieko panašaus, lakioju sau po laukus ar net asfaltinius miesto maršrutus, ir vargo nematau - karšta, aišku, bet nebloga nė gramo  blink.gif

žodžiu, aš vis dar negaliu apsiprasti su tokios mitybos gerumu  biggrin.gif  kaži, kada jau čia patikėsiu, kad taip gali būti. nors gal veikiau netikiu, kad turėjau tiek visokių negalavimų ir nesąmonių. kaip aš gyvenau tada?  blink.gif

Būtų FB čia, tai užlaikinčiau šitą įrašą biggrin.gif Be galo džiugu, kad tokie teigiami pokyčiai smile.gif
Atsakyti
va yra dar toks, tik pati nėmėginau, bet čia kaip matomai Paleo pritaikyta http://paleotrack.com/
Atsakyti
Sveiki visi ir visos 4u.gif
Visu pirma sveikinimai Elatai gimtadienio proga thumbup.gif Visos cia maciau prilinkejo, net pasiuntinuka atsiunte, o as va torta dariau lotuliukas.gif

user posted image

Kad Paleo labiau atrodytu bigsmile.gif Nuosirdziausi sveikinimai birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 06 06, 15:07)
ai, nu aš dar su poveikiais iš fantastikos srities išstosiu  biggrin.gif

nors gal veikiau netikiu, kad turėjau tiek visokių negalavimų ir nesąmonių. kaip aš gyvenau tada?  blink.gif

matai, kol nepamėgini gyventi kitaip, tai ir negali žinoti, kaip yra gerai. Čia dar tik pradžia, juk nesenai dar paleoliauji
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 06, 15:48)
matai, kol nepamėgini gyventi kitaip, tai ir negali žinoti, kaip yra gerai. Čia dar tik pradžia, juk nesenai dar paleoliauji

tai vat man labiausiai keista, kad labai gi neseniai, tik kelios dienos blink.gif aišku, kai rezultatai tokie, tai motyvacija kyla kaip ant mielių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 06, 15:44)
Sveiki visi ir visos 4u.gif
Visu pirma sveikinimai Elatai gimtadienio proga thumbup.gif Visos cia maciau prilinkejo, net pasiuntinuka atsiunte, o as va torta dariau lotuliukas.gif
Kad Paleo labiau atrodytu bigsmile.gif Nuosirdziausi sveikinimai birthday.gif

O super biggrin.gif Ačiū biggrin.gif galėsim dviese su pasiuntinuku pasidalinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 15:36)
va yra dar toks, tik pati nėmėginau, bet čia kaip matomai Paleo pritaikyta http://paleotrack.com/

O šitas labai fainas smile.gif man ypač patinka tas "omega 6/3 ratio"
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 06, 14:09)
O super biggrin.gif Ačiū biggrin.gif galėsim dviese su pasiuntinuku pasidalinti biggrin.gif
Papildyta:
O šitas labai fainas smile.gif man ypač patinka tas "omega 6/3 ratio"

o tu šitą žinojai? ir nesidalinai??? reik man pasinaršyt ir pereit gal teks.. biggrin.gif
Atsakyti
Elata, nuosirdziausi sveikinimai happybday.gif
Papildyta:
Panos, neuzsikabinkit ant tu kaloriju, prasides paranoja, o paskui ir grikiu dieta lotuliukas.gif
as cronometer kolkas naudoju, nes idomu kaip su angliais ir kokias medziagas gauna organizmas. Ziuriu ir man kalcio mazoka. O del kaloriju tai dzin dzilin.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 06, 14:37)
Elata, nuosirdziausi sveikinimai  happybday.gif
Papildyta:
Panos, neuzsikabinkit ant tu kaloriju, prasides paranoja, o paskui ir grikiu dieta  lotuliukas.gif
as cronometer kolkas naudoju, nes idomu kaip su angliais ir kokias medziagas gauna organizmas. Ziuriu ir man kalcio mazoka. O del kaloriju tai dzin dzilin.

tai būtent dėl anglių ir riebalų užsivedžiau, nes išvengt klaidų reikia. ir matyt dėl ko minkštėja šonai.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 16:11)
o tu šitą žinojai? ir nesidalinai??? reik man pasinaršyt ir pereit gal teks.. biggrin.gif

nežinojau, pamačiau ten pat, kur tu, tačiau jau spėjau išbandyti viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 06, 14:52)
nežinojau, pamačiau ten pat, kur tu, tačiau jau spėjau išbandyti viską biggrin.gif

nepatiko. nuobodus toks. vaiksciot papildomai.. dabar cronometre ismokau isidet produkta pati tai ir liksiu ten., neuzsibusiu.
Atsakyti