Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 06, 12:09)
Pas mane po pietų vaizdelis štai toks:
Energy: 1476 (1099 net) kcal / 1633 kcal (90%)
Protein: 99.5 g / 61.2 g (163%)
Carbs: 58.0 g / 81.7 g (71%)
Fat: 96.2 g / 117.9 g (82%)
88% of Nutritional Targets Achieved
Pietums jautienos kepenys troškintos su morkom ir svogūnais(kaip tokį surašyti į cronometer? Dalimis?) ir kalnas kopūstų salotų su agurku ir citrinos sultimis. Pusryčiams irgi kelis šaukštelius ghee su daržovėm sulapnojau.
Tai dabar jau baltymų man nebegalima valgyti?
Na bet vitaminų ir mineralų kokių tik neprisirinkau, nematytų visokių, kai kurie net raudonuot nori(lentelėje).

taip visokius troškinius primest reik atskirai... ner logikos ieskot pasirinkimuose.. kur daro troškinius koks amerikonas, kur italas, kur koks japonas.. biggrin.gif tai savo suvedi ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 06, 08:35)
geras straipsniukas. net tik stevios, bet kokio saldiklio vieno negalima valgyt. taigi arbata su saldiklio tablete, kad ir neturi kaloriju, yr didele blogybe.

uzknisa siek tiek cronometer, nes reik zinot gramus. as visko nesverineju tikrai. mano virtuves kobainas yra su svarstyklem, tai jeigu ka juo smulkinu, malu, maisau, tai galiu greit pasvert. o visa kita, tai eina is akies. jauciu paklaida mano skaiciavimuose +-20% lotuliukas.gif ziu, virsta musu tema i "Kaloriju skaiciavimo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 06 birželio 2013 - 13:22
QUOTE(jautiena @ 2013 06 06, 14:21)
ziu, virsta musu tema i "Kaloriju skaiciavimo"  biggrin.gif

tuoj pereisim prie "riebalai yra blogis" propagandos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 06, 13:21)

uzknisa siek tiek cronometer, nes reik zinot gramus. as visko nesverineju tikrai. mano virtuves kobainas yra su svarstyklem, tai jeigu ka juo smulkinu, malu, maisau, tai galiu greit pasvert. o visa kita, tai eina is akies. jauciu paklaida mano skaiciavimuose +-20%  lotuliukas.gif ziu, virsta musu tema i "Kaloriju skaiciavimo"  biggrin.gif

bet ten labai daug kas yra cup'sais, ar vnt, as tai kai koki troskini darau, taip ir suvedu mazdaug is akies -puodelis brokoliu, puse puodelio morku ir t.t. biggrin.gif nesveriu nieko, tingiu...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 06, 12:33)
bet ten labai daug kas yra cup'sais, ar vnt, as tai kai koki troskini darau, taip ir suvedu mazdaug is akies -puodelis brokoliu, puse puodelio morku ir t.t.  biggrin.gif nesveriu nieko, tingiu...

del darzoviu ner ko trizniot biggrin.gif

as sriuba verdu, ir butu visai dieta man su ja.... nenoriu as jokiu dietu. tai teko spirgu imest, is farso galkikiu parimeciau, ir lt rukyto kumpio... nzn kaip suvedinesiu i cronometra biggrin.gif
Atsakyti
Tas cronometras būtų krūtas, jei pagal fotkę paskaičiuotų viską. O čia dabar suvedinėk... Druską pamiršau įvesti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 06, 12:46)
Tas cronometras būtų krūtas, jei pagal fotkę paskaičiuotų viską. O čia dabar suvedinėk... Druską pamiršau įvesti.  doh.gif

jei druską vedi tai ir papildus ką geri, jei geri, suvedinėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 06, 12:59)

mokslininkai žada tikrint, pakartodami vaikų  eksperimentą.

Čia  sudėtos visos "legendos".
palyginkit lentelėj surašytus dydžius su mūsų valdžios leistinu 10 uW/cm2

Ka cia reiktu iziuret ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 06, 14:29)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 06 06, 14:29)

nu net lašiako kąsnis pastrigo lotuliukas.gif o tokio skanaus gavau sūdyto naminio. šiandien jau tikrai kcal trūkumas negresia, veikiau perteklius biggrin.gif reik rimtai mest tą įprotį, o tai visai jau kukū bus.

Elata, norėjau sveikint, bet dabar bijau, kad nepasentum netyčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 06 06, 14:59)
nu net lašiako kąsnis pastrigo  lotuliukas.gif  o tokio skanaus gavau sūdyto naminio. šiandien jau tikrai kcal trūkumas negresia, veikiau perteklius  biggrin.gif  reik rimtai mest tą įprotį, o tai visai jau kukū bus.

Elata, norėjau sveikint, bet dabar bijau, kad nepasentum netyčia  biggrin.gif

biggrin.gif aš turėjau omeny, kad sveikinimų užteks dvejiems metams biggrin.gif ačiū, supermamų kolektyve biggrin.gif
Atsakyti
ai, nu aš dar su poveikiais iš fantastikos srities išstosiu biggrin.gif

nebeskauda pečių juostos, visai. o kai darbuotis prie kompo dažnai tenka, mislijau, kad čia jau nebepataisomi defektai g.gif buvo prastai, vieną ranką nuo kaklo iki pažasties skaudėdavo kiaurą parą, negalėdavau normaliai patogiai atsigult miegant, vietos nerasdavau.

ir saulės nebebijau. būdavo, penkios minutės saulės (nebūtinai karščio, tiesiog pavasarinė saulutė galėjo būti) ir aš lavonas. apie karštį/tvankumą net nešneku, tokiom dienom gulėdavau paslika vėsiuos namuos ir negalėdavau iš lovos pakilti. o dabar - nieko panašaus, lakioju sau po laukus ar net asfaltinius miesto maršrutus, ir vargo nematau - karšta, aišku, bet nebloga nė gramo blink.gif

žodžiu, aš vis dar negaliu apsiprasti su tokios mitybos gerumu biggrin.gif kaži, kada jau čia patikėsiu, kad taip gali būti. nors gal veikiau netikiu, kad turėjau tiek visokių negalavimų ir nesąmonių. kaip aš gyvenau tada? blink.gif

Atsakyti