tiesa, šeima kol kas manęs nesusekė ir patys nesuprato, kad aš juos pamažu pamažu imu ne taip maitinti. užsimaskavau matyt neblogai kol kas. tik ledų nepirkti šiandien nepavyko perkalbėti.
šiandien per radiją kaip tik pasakojo apie kažkokį tyrimą, kuriame nustatė, kad sveikiausiai maitinasi tos šeimos, kuriose moteris labiau išsilavinusi. kas ten tuo sveikesniu laikoma, nesvarbu, bet esminė mintis, kad šeimos racioną šiaip ar taip reguliuoja moteris, tai vat ir valgo visi kiti vargšai tai, kas paduota nu, ir, aišku, dar pasislepia kokių sausainių už sofos, kaip berods jautienos brangusis?
QUOTE(nomore @ 2013 06 01, 19:12)
tiesa, šeima kol kas manęs nesusekė ir patys nesuprato, kad aš juos pamažu pamažu imu ne taip maitinti. užsimaskavau matyt neblogai kol kas. tik ledų nepirkti šiandien nepavyko perkalbėti.
šiandien per radiją kaip tik pasakojo apie kažkokį tyrimą, kuriame nustatė, kad sveikiausiai maitinasi tos šeimos, kuriose moteris labiau išsilavinusi. kas ten tuo sveikesniu laikoma, nesvarbu, bet esminė mintis, kad šeimos racioną šiaip ar taip reguliuoja moteris, tai vat ir valgo visi kiti vargšai tai, kas paduota nu, ir, aišku, dar pasislepia kokių sausainių už sofos, kaip berods jautienos brangusis?
aš tai džiaugiuosi gudrybėmis kurių mes mokam pagalandam šluotas ir skraidom
ir džiaugiuos, kad namie metalinė saldumynų dėžutė retai paliečiama būna... maniškis nesnackautojas visai kažkaip... aš tokia žiurkėnas būdavau, net sakydavo, tu vis valgai ir valgai (o kaip kitaip atrodyt gali kai 5-6 kartus per dieną ''reikėdavo'' valgyt)...
ir gerai, kad nesusekė. nesiplės, nekabink etikečių.. tada tai išsigąsta, pradeda pastebėti, nors nėra ką pastebėti...
pas mane tai man sako, kad aš vėl kokį straipsnį paskaičiau ir valgau taip kaip valgau .. o net nesugeba pasakyti, kaip aš valgau tipo kažkada rėkiau, kad mėsa šūdas ir blogai , ir sakiau raw turim misti, nes tai yra gerai (aka žmonės taip kalba.. ) , dabar nuėjus į pardę, mane pameta .. tai randa mėsos skyriuj... sakau pasakyk, ko aš nevalgau dabar, kad taip užkliūna... aaa eeee.. batono, picos, svogūnų salotose (nu taip man šitas tai fee..negaivu visai..)... pize sakau radai, ka sakyt.. nu žiauriai piktumas sukyla... manęs nėr matęs iš vis tokių dalykų valgant, bet matai dabar aš tik to nevalgau.. nu negaliu aš neliečiu tų temų, nes aš negaliu apsiginti, tai geriau tyliai sau... galandu šluotą..
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 01, 21:16)
ir džiaugiuos, kad namie metalinė saldumynų dėžutė retai paliečiama būna... maniškis nesnackautojas visai kažkaip... aš tokia žiurkėnas būdavau, net sakydavo, tu vis valgai ir valgai (o kaip kitaip atrodyt gali kai 5-6 kartus per dieną ''reikėdavo'' valgyt)...
ir gerai, kad nesusekė. nesiplės, nekabink etikečių.. tada tai išsigąsta, pradeda pastebėti, nors nėra ką pastebėti...
tai vat dėl to, kad nebūtų atmetimo reakcijos, ir nepasakoju. o smegenis tai aš pati plaunu ilgai ir nuobodžiai vaikui tai kol kas dar kažkiek veikia, o vyrui tai... užtai ir nemėginu, ir kuo ilgiau nesusipras, tuo ramiau aš savo galėsiu daryti o dabar tik aikšioja, kad skanu ir miasos gauna, tai ko jau čia p[urkštaut.
jau dėl tų valgymų dažnumo, tai tikrai... bet va šiandien pvz. pavalgėm ir išėjom laukan keturiom ar penkiom valandom. aš grįžus net nebuvau dar alkana, o manieji tame tarpe valgė ledų, ir jau po geros valandos vaiks rėkė, kaip nori valgyti. aišku, paskaičiau paskaitėlę apie tai, kaip po tokio daikto greitai vėl išalkstama
man tai nervų neužtektų visų aplinkinių atvertinėti į doros kelią žmonės yra labai inertiški, ir jei jiems kas nors ką nors aiškina, kaip taisyklė, neklauso.
aš ir pati neklausau, kai man kas ką sako. ir dar labiau prieštarauju, specialiai, net jei yra teisūs taip kad gal ir aš nesistengsiu būti mesiju niekam. o už žmones dažniausiai kalba rezultatai, ir tada jau susidomi. arba ne.
Papildyta:
išversk, ką
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 01, 21:41)
išversk, ką
" - kaip prisiversti ką nors daryti/keistis?
- niekaip, ir toliau gali pasilikti šiknoj"
QUOTE(nomore @ 2013 06 01, 19:42)
" - kaip prisiversti ką nors daryti/keistis?
oi plem kaip dūrei... viskam bais tinka.. net per labai tinka...
man tai pusryčiams valgomas sviestas skamba klaikiai Kaip jį valgot - kabinat šaukštu ir tiek?
QUOTE(locust @ 2013 06 01, 19:49)
man tai pusryčiams valgomas sviestas skamba klaikiai Kaip jį valgot - kabinat šaukštu ir tiek?
taip daug kam skambėjo pradžioj, kai tik skaitydavom, o ne pamėgindavom
jei baisu, pamėginki bulletproof kavą pasidaryt (googlėj info yra)
QUOTE(locust @ 2013 06 01, 21:49)
O kaip salotos su lasinukais? Farso kotletukas? Kiausiniene su kopustais ir sonine? Blynai be cukraus?
As tai uzsileidziu grazia muzika, atsisedu prie lango, salia - kavos balintos puodelis. Lekstutej - sviesto gabalas. Pamirkau sauksta y kava, karstas geriau jy kabina. Taip ir kabinu, ir valgau, ir megaujuos sotumo jausmu Tada ramia galva dirbu ar kazkur iseinu 4-5 val. ir zinau, kad neisalksiu, kad jokiu uzkandziu nereik nesiotis ir net apie maista galvot Jeigu ghee sviesto neragavot, tai sunkiai suprantama, nes to skonio neapibudinsiu, jy reikia patirti
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 01, 19:41)
kaip tik proga išbandyt granato žievės antpilą.
Savaime nustojo O gali but, kad man cia nuo ghee sviesto paleidzia taip vidurius? Gal per daug as jo ryte uzkabinu? Nors turbut, kad ne, nes kai labai skauda, taip visada buna
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 01, 20:56)
čia tau taip mmmm ? ar taip užėjo pilvui balius?
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 01, 21:16)
Nesitikek tu is tu vyru per daug MB tai man tiesiai sviesiai pasake, kad pamete skaiciu, ka per siuos 3,5 metu kol kartu esam isbandziau ir ka dabar valgau ir t.t. Sako tu man FB timeline surasyk viska, kad atsekciau Tam ir yra forumas, kad cia pasikalbet galetumem, jiem tai nerupi ryskiai, jie paprasciau y maista ziuri
Reikia kabint sportinius batelius nuo vinies ir pirmyn y sporta - svoris krenta, odos daug, kremais tepu, reikia viska sudegint, pagrazint, pastangrint. Siandien ytilpau y 12 dydy vietoj 14, lauksim 10 dabar
Nuo mmm, pirmasias dienas toks skausmas, kad tikraja to zodzio prasme vidurius paleidzia, kunas atrodo nebegali nieko islaikyt, skysciai plaukia irgi kaip upe, tenka vandeny net normuot, jei reikia kazkur iseit Matyt uzsilaiko per PMS
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 01, 22:56)
O kaip salotos su lasinukais? Farso kotletukas? Kiausiniene su kopustais ir sonine? Blynai be cukraus?
As tai uzsileidziu grazia muzika, atsisedu prie lango, salia - kavos balintos puodelis. Lekstutej - sviesto gabalas. Pamirkau sauksta y kava, karstas geriau jy kabina. Taip ir kabinu, ir valgau, ir megaujuos sotumo jausmu Tada ramia galva dirbu ar kazkur iseinu 4-5 val. ir zinau, kad neisalksiu, kad jokiu uzkandziu nereik nesiotis ir net apie maista galvot Jeigu ghee sviesto neragavot, tai sunkiai suprantama, nes to skonio neapibudinsiu, jy reikia patirti
nu jau - ir pati dariau, ir perku.