Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
labas rytas
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 09:36)
Happy bizdej kai kam siandien!  drinks_cheers.gif  4u.gif  (ne mano ne mano,zinoma) smile.gif

tai išduok paslaptį biggrin.gif kvietkų pritempsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Ciurlione, saunuole del sporto. Bet nepadaugink kcal jei nejauti alkio ir ypac i vakara nesukrauk ju.
Dar su tom kcal yr kiti dalykai..skaiciuojama pagal svori ir ugi.o s tikro juk raumenine mase ir lajine mase itakos tam ir turi didziules todel tie BMI yr net nesamone...Jei naudosi didesnius svorius tai kcap yr gerai bet jei pagrinde per shred yra.sokinejimai ir daug cardio truputi tiek kcal nesutikciau kad yr naudinga..bet is kitos puses tu gal nesportuodama sukirsdavai 3-5stukes tu kcal... biggrin.gif neuzsibrezk tu skaiciu kad liga netaptu..stebek savijauta,alkanuma,kaip sakau but gerai atprast daedinet tas kalorijas kad pasiekt kazkieno susigalvotos formules ir ju apskaiciavimus biggrin.gif

Del sporto galim AZ pakalbet. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 06, 07:56)
labas rytas

tai išduok paslaptį  biggrin.gif  kvietkų pritempsim  mirksiukas.gif

Elata arteja link graziausiu moters metu ik ik ik biggrin.gif
Atsakyti
Elata,su Gimtadieniu !!!!
aš,kadangi pasiekti tavęs negaliu,tai atsiunčiu pasiuntinuką biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 06, 10:19)
Elata,su Gimtadieniu !!!!
aš,kadangi pasiekti tavęs negaliu,tai atsiunčiu pasiuntinuką  biggrin.gif

user posted image

omg biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ačiū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tokį gyvą pamačiusi, tai jaučiu kaip kokia penkiolikinė nualpčiau vietoj biggrin.gif Bet kaip tos gėlės ten laikosi biggrin.gif
Atsakyti
Elata, su gimtadieniu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 06, 10:24)
Elata, su gimtadieniu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Dėkui biggrin.gif šiandien tortą konstruosiu (nes ryt švęsiu), tai tie tortukai iš tortų galerijos man įkvėpimo šaltinis buvo/bus biggrin.gif
Atsakyti
Elata, nuoširdžiai sveikinu. Sveikatos ir riebalų! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 06, 10:26)
Elata, nuoširdžiai sveikinu. Sveikatos ir riebalų!  4u.gif

Ačiū biggrin.gif ale tikrai, galėtų kas nors man kokoso aliejaus padovanoti biggrin.gif
Papildyta:
Dar šis bei tas apie steviją
Atsakyti
jomajo biggrin.gif su gimtadieniu Elata!

as tik po savo sportu, eisiu pusryciaut. jauciu bus virtos darzoves nuo vakaryksciu pietu (pakrausiu sviesto ir bus skanu) ir kiausu pora pasikleginsiu.
Atsakyti
Elata, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
dėkui, mergaitės, jautiena ir limma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 09:36)
Voresta gal tu zinai kodel kepti nieko o virti pilvui negerai? Nuo baltymo manau viskas apdorojimo priklauso kazkaip..

Išsamiai apie kiaušinius
O kiek laiko juos verdi? Vertingiausi kai baltymas pabąla, o trynys lieka skystas.

Atsakyti