Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 05, 21:53)
aha, kankinuosi ir as skaiciuodama, kokoso pieno skardine atsidariau, renkuosi riebalus wink.gif bet kazkaip neskanus jis man sian, tai bus gana:

Energy: 1513 (915.3 net) kcal / 1640 kcal (92%)
Protein: 73.4 g / 61.5 g (119%)
Carbs: 107.1 g / 82.0 g (131%)
Fat: 94.0 g / 118.4 g (79%)

Energy: 1680 (1509 net) kcal / 1650 kcal (102%)
Protein: 92.7 g / 61.9 g (150%)
Carbs: 74.0 g / 82.5 g (90%)
Fat: 115.9 g / 119.2 g (97%)
92% of Nutritional Targets Achieved

aš kokoso drožlių stambių pakirtau, kad papildytų skrandį, nes matomai kažkur kažko per daug kcal davė ar šiaip daugiau valgyt reikėjo.. nes da rsukirsčiau kokius septynis obuolius... biggrin.gif
Atsakyti
bet skanus rupkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 05, 22:55)
pasižiūrėjau kainą internete  blink.gif gerai,kad niekad neragavusi,tai ir nebeužsinorėsiu  lotuliukas.gif

Urmo bazej perku, 80lt uz kg, pasiimu 200gr ir voliojasi paskui. Perku tik karta per menesi, per algadieni lotuliukas.gif ziauriai skanu, net salstelna. Perku naturalius, nesudytus, nekepintus.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 05, 23:57)
Urmo bazej perku, 80lt uz kg, pasiimu 200gr ir voliojasi paskui. Perku tik karta per menesi, per algadieni  lotuliukas.gif  ziauriai skanu, net salstelna. Perku naturalius, nesudytus, nekepintus.

gerai,įkalbėjai ,pasiimsiu 50 gr.paragavimui biggrin.gif o kokiam sandėlyje ieškoti?
dabar kosmetikoje ,,ant bangos" produktai su jų aliejumi,kažkada buvo argano aliejus,dabar makadamijų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 05 birželio 2013 - 23:01
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 05, 23:00)
gerai,įkalbėjai ,pasiimsiu 50 gr.paragavimui  biggrin.gif  o kokiam sandėlyje ieškoti?
dabar kosmetikoje ,,ant bangos" produktai su jų aliejumi,kažkada buvo argano aliejus,dabar makadamijų  smile.gif

As perku ten kur darzoviu turgus, yra skyriukas gale kur riesutai, aliejai, prieskoniai. Paskui prabegom eidama maciau, kad yra tam paciam pastate kur ir turgelis, neatsimenu tik kuris iejimas, bet ten kur buna visokiu riesutu, o aplinkui visokie sausainiai, saldainiai ir kiti pribombasai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 05, 22:06)
As perku ten kur darzoviu turgus, yra skyriukas gale kur riesutai, aliejai, prieskoniai. Paskui prabegom eidama maciau, kad yra tam paciam pastate kur ir turgelis, neatsimenu tik kuris iejimas, bet ten kur buna visokiu riesutu, o aplinkui visokie sausainiai, saldainiai ir kiti pribombasai biggrin.gif

toks ant kampo stiklinis? biggrin.gif
Atsakyti
dėkui Lumi Lumi
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 23:07)
toks ant kampo stiklinis? biggrin.gif

jo, bet ten jie du. Vienam yra kitam ne. Jeigu stovint pries juos abu, tai reikia eiti i desineje puseje esanti.
Papildyta:
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 05, 23:09)
dėkui Lumi Lumi

nera uz ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 20:02)
... p.s...pavaryt dar reik ir įmest čia foto, kad apsilankę žinotų jog apsižiojus lašinius vakarienei gali sportuoti ir rezultatus turėt kokius nori biggrin.gif
p.s. labai laukiam foto tik su Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 05, 21:53)
aš kai su anglų k.nelabai draugauju, tai skaičiuoju su kalorijos.lt,

cronometer labai gerai isvercia google vertejas mirksiukas.gif as kai paspaudziu add food, tada pasispaudziu verteja, ir atsidaro man viskas lietuviskais pavadinimais biggrin.gif vat biggrin.gif

O su tuo caloriagame tai cia geras Kalastaja lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siandien pusryciam isbandziau riebalo kabinima saukstais biggrin.gif tiksliau valgiau virtus kiausinius, uzsikasdama sviestu biggrin.gif nu ka zinau...gal ir nieko g.gif biggrin.gif

Svoris sustojo tik kazko mad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 06, 07:28)
cronometer labai gerai isvercia google vertejas  mirksiukas.gif as kai paspaudziu add food, tada pasispaudziu verteja, ir atsidaro man viskas lietuviskais pavadinimais  biggrin.gif vat biggrin.gif

O su tuo caloriagame tai cia geras Kalastaja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Siandien pusryciam isbandziau riebalo kabinima saukstais  biggrin.gif tiksliau valgiau virtus kiausinius, uzsikasdama sviestu  biggrin.gif nu ka zinau...gal ir nieko  g.gif  biggrin.gif

Svoris sustojo tik kazko  mad.gif

Kiausiai su sviestu yra kazkas tookio biggrin.gif tik juos pask karta taip valgiau lapkriti biggrin.gif virtus.. Netinka man virti pilvui.. Voresta gal tu zinai kodel kepti nieko o virti pilvui negerai? Nuo baltymo manau viskas apdorojimo priklauso kazkaip..

Et cronometer app mokamas i telefona.patogu butu bet tikrai nemokesiu. Susivesiu rankikem svetainej vadinas biggrin.gif

Happy bizdej kai kam siandien! drinks_cheers.gif 4u.gif (ne mano ne mano,zinoma) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 17:32)
daug sporto, aktyvus fizinis darbas?

sporto tik tiek,pagal Jillian Michaels 30 Day Shred, 2 level'i.Darbas sedimas
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 05, 19:07)
Papildyta:
Riebala, saukstu is stiklainio  biggrin.gif

vos ne taip ir darau.Ryte arbata su kokoso taukais,per pietus sviesto dar papildomai visur pilu.Šeimyna žiuri išsižioja biggrin.gif
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 06, 08:36)

Happy bizdej kai kam siandien!  drinks_cheers.gif  4u.gif  (ne mano ne mano,zinoma) smile.gif

nežinau ka sveikint,bet prisidedu prie sveikinimu birthday.gif
Atsakyti