Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 05, 21:02)
Mane to puslapio vizualas nervina pasibaisėtinai dišovas ir dar po jį knistis reikia, kad įvardinčiau kokoso pyragą su ghee o tie atseit smailiai-kvailiai tai visai kažkoks seno modelio samsungas su didelėm spalvotom ikonėlėm kad maži vaikai ir trumparegiai pensinikai žinotų ką spausti. Laimei kokių fanfarų ir saliutų garso neleidžia bet gal man nesigirdi dar kai tik trys bananai suvesti.  lotuliukas.gif

kas tie smailiai ir kur jie yra, kad trukdo biggrin.gif biggrin.gif ? lol .. gal mes vis ne apie tą patį cronometrą šnekam biggrin.gif man šiaip sakau būtų cool jei pats įsivestum.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 23:04)
mes vis ne apie tą patį cronometrą šnekam biggrin.gif man šiaip sakau būtų cool jei pats įsivestum.. biggrin.gif

Nu, blyn elis, gal ir ne tas? ar tas?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalastaja: 05 birželio 2013 - 22:10
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 05, 21:08)
Nu, blyn elis, gal ir ne tas? ar tas?

cronometer.com naudojuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 23:09)
cronometer.com  naudojuos biggrin.gif

Nu.... ha ha ha ha ha! lotuliukas.gif O a6 ir skau, negi jūs visai nublūdot! user posted image
Bet tai ko tame SuperMama caloriegame temoje visos plepa?
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 05, 21:12)
Nu.... ha ha ha ha ha!  lotuliukas.gif  O a6 ir skau, negi jūs visai nublūdot! user posted image
Bet tai ko tame SuperMama caloriegame temoje visos plepa?

ai ten nežiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 23:09)
cronometer.com  naudojuos biggrin.gif

Tas žaisliukas tai fainas. Va kaip tik tokiom kaip aš kurios be paveiksliuko nepaskaičiuoja kiek angliavandenių per dieną suvartoja kai bananus vietoj mėsos valgo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 05, 21:23)
Tas žaisliukas tai fainas. Va kaip tik tokiom kaip aš kurios be paveiksliuko nepaskaičiuoja kiek angliavandenių per dieną suvartoja kai bananus vietoj mėsos valgo.  ax.gif

na su trim bananais ir be programos pasakyt galima pavarei anglių ir į vakarą nemažai biggrin.gif kitaip šnekant, energijos, kurios organizmui miegant nereiks. Aišku čia tokie vienkartiniai tai dzin, nes kartais trūks plyš nori kažko ir vsio...
Atsakyti
Tai dėl to energingai vyrui vakarienę po jų paruošiau. Bet šauniai čia tie skaičiavimai. patinka. Bus aiškiau kas ir kiek ko sudaro maistą. Tai dabar 1106 laisvų kalorijų nakčiai dar turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalastaja: 05 birželio 2013 - 22:41
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 05, 21:40)
Tai dėl to energingai vyrui vakarienę po jų paruošiau. Bet šauniai čia tie skaičiavimai. patinka. Bus aiškiau kas ir kiek ko sudaro maistą. Tai dabar 1106 laisvų kalorijų nakčiai dar turiu  lotuliukas.gif

na nepritariu valgymui ant nakties biggrin.gif hormonams balansuotis nepadeda, miegui taip pat wink.gif o maistas - kuras, nakčiai kuro nereik (truputėlį tik) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 22:26)
Aišku čia tokie vienkartiniai tai dzin, nes kartais trūks plyš nori kažko ir vsio...

Tai kaip as siandien, baisiausiai makadamijos uzsinorejau. Pasiemiau sauja. Maniskio reakcija kokia buvo. Kiek jie kainuoja???? KIEK?!!! Pabludai? biggrin.gif O as noriu ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
aha, kankinuosi ir as skaiciuodama, kokoso pieno skardine atsidariau, renkuosi riebalus wink.gif bet kazkaip neskanus jis man sian, tai bus gana:

Energy: 1513 (915.3 net) kcal / 1640 kcal (92%)
Protein: 73.4 g / 61.5 g (119%)
Carbs: 107.1 g / 82.0 g (131%)
Fat: 94.0 g / 118.4 g (79%)
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 05, 23:43)
Tai kaip as siandien, baisiausiai makadamijos uzsinorejau. Pasiemiau sauja. Maniskio reakcija kokia buvo. Kiek jie kainuoja???? KIEK?!!! Pabludai? biggrin.gif O as noriu ir vsio  biggrin.gif

pasižiūrėjau kainą internete blink.gif gerai,kad niekad neragavusi,tai ir nebeužsinorėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti