Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 05, 19:30)
aaa,supratau,bet taigi mano riebalus ,,gelbėjimosi liemenes" galės naudoti biggrin.gif man negaila-aš plaukti moku biggrin.gif

nu gal lotuliukas.gif bet ilguoju laikotarpiu tiesiog bus organizmo badavimas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 20:28)
o tu doktorantūron?  blink.gif

TEIP! Gerai sudurniavau, ania? Su kirmijanciom smegenim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 05, 19:31)
TEIP! Gerai sudurniavau, ania? Su kirmijanciom smegenim  lotuliukas.gif

maže, su nekirmijančiom tiek nesugeba, o tu su tais kirminais net jei sumąstei, tai tik te šampės butelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 20:44)
maže, su nekirmijančiom tiek nesugeba, o tu su tais kirminais net jei sumąstei, tai tik te šampės butelį biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 05, 11:23)
Mudu su  vyru nesenai atšventėm savo 27 metines, tai vyras  ta proga, prie sauso vyno taurės, pasakė: su tavim buvo nenuobodu gyventi, dar tiek pat, manau, ištempsiu.  lotuliukas.gif

Awwwwww.... 4u.gif Šakės. Ar gali būti dar geresnis komplimentas ir tostas! thumbup.gif Ilgiausių jums metų kartu!

Merginos, jūs tas kalorijas rimtai ar ant bajerio skaičiuojat? Man labai nepatrauklus tas caloriegame, nes nieko ten nesuprantu, nes instrukcijų niekada neskaitau ir neskaitysiu nes internete turi viskas būti aišku kaip dukardu.

Šiandien ryte suvalgiau keturis mažyčius koksinio pyrago gabalėlius. Visą dieną nieks nieka nesumedžiojo, tai tik apie 19val. tris bananus prarijau. O daugiau kaip ir nesinori nakčiai prisiryti. Tai užteks tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 05, 19:57)
Awwwwww....  4u.gif Šakės.  Ar gali būti dar geresnis komplimentas ir tostas!  thumbup.gif Ilgiausių jums metų kartu!

Merginos, jūs tas kalorijas rimtai ar ant bajerio skaičiuojat? Man labai nepatrauklus tas caloriegame, nes nieko ten nesuprantu, nes instrukcijų niekada neskaitau ir neskaitysiu nes internete turi viskas būti aišku kaip dukardu.

Šiandien ryte suvalgiau keturis mažyčius koksinio pyrago gabalėlius. Visą dieną nieks nieka nesumedžiojo, tai tik apie 19val. tris bananus prarijau. O daugiau kaip ir nesinori nakčiai prisiryti. Tai užteks tiek.  smile.gif

aš tai nesuprantu, kas ten sudėtingo, pasijungiau pirmą kartą ir suvedžiau viską biggrin.gif biggrin.gif lol biggrin.gif man ten net per paprasta, nes neina įvesti savo varianto, pvz jei turėčiau kokį produktą, nuo pakuotės nutritional value būtų patogiau įrašyt, ir tiksliau, nei kad surasti ten tarp amerikonietiškų atitikmenų biggrin.gif

paskaičiuosiu kurį laiką, kad užmatyt kiek turiu ko suvalgyt, nes kaip nujaučiu, kad mano racionas būdavo po 3 štukes kcal su vaisiais ir tuo sviesto garbinimu biggrin.gif p.s. kūno definicijos tik ryškėja iš esmės.. aišku tai įtakos turėjo treniruočių pakeitimai biggrin.gif lol biggrin.gif pavaryt dar reik ir įmest čia foto, kad apsilankę žinotų jog apsižiojus lašinius vakarienei gali sportuoti ir rezultatus turėt kokius nori biggrin.gif (bet dėlto man makro ir mikro reik pastebėti, nes kai kur matomai vyko klaidos ..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 05 birželio 2013 - 21:04
Sedindre, mesk foto, butinai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 05, 20:12)
Sedindre, mesk foto, butinai  laugh.gif

tai dar cronometra panaudosiu, paskui dėsiu jam reklamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 05, 21:57)

aš tai visai ne ant bajerio,nes irgi bijau prisidauginti,o va,kaip ir užmatau jau kelintą dieną riebalo numažinu,reikia ,,pasitreniruoti" biggrin.gif aš kai su anglų k.nelabai draugauju, tai skaičiuoju su kalorijos.lt,aišku nerodo mineralų,bet kcal,anglius,baltymus,riebalus,gerai,kad nereikia visko atskirai į sąsiuvinį susirašyt,tarkim ,viską ką pietums suvalgei ,gramais susirašai,įsivedi eilute po produktą ir pats sudeda,belieka užsirašyti tik galutinį rezultatą
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 21:12)
tai dar cronometra panaudosiu, paskui dėsiu jam reklamos biggrin.gif

As tai spinta meziu, vis kraunu tarbas, *****, net gaila, kai kurie rubai isvis nenesioti ir toks fainas zaros paltukas, nu kaip maisas kabo doh.gif bet tas kelnes, kur foto imetus tai sakau pasiliksiu atminciai, ziuresiu kiek cia nutirps, paskui dar labiau pasiurpinsiu. bigsmile.gif Reikes kokius papildus pradet reklamuot, versliuka sukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 05, 20:55)
As tai spinta meziu, vis kraunu tarbas, *****, net gaila, kai kurie rubai isvis nenesioti ir toks fainas zaros paltukas, nu kaip maisas kabo  doh.gif  bet tas kelnes, kur foto imetus tai sakau pasiliksiu atminciai, ziuresiu kiek cia nutirps, paskui dar labiau pasiurpinsiu.  bigsmile.gif  Reikes kokius papildus pradet reklamuot, versliuka sukti  lotuliukas.gif

pasilik pasilik tas kelnes, bus ką lyginti, nes kitaip pati pamirši pažangą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 22:02)
aš tai nesuprantu, kas ten sudėtingo, pasijungiau pirmą kartą ir suvedžiau viską biggrin.gif biggrin.gif lol biggrin.gif man ten net per paprasta, nes neina įvesti savo varianto, pvz jei turėčiau kokį produktą, nuo pakuotės nutritional value būtų patogiau įrašyt, ir tiksliau, nei kad surasti ten tarp amerikonietiškų atitikmenų biggrin.gif

Mane to puslapio vizualas nervina pasibaisėtinai dišovas ir dar po jį knistis reikia, kad įvardinčiau kokoso pyragą su ghee o tie atseit smailiai-kvailiai tai visai kažkoks seno modelio samsungas su didelėm spalvotom ikonėlėm kad maži vaikai ir trumparegiai pensinikai žinotų ką spausti. Laimei kokių fanfarų ir saliutų garso neleidžia bet gal man nesigirdi dar kai tik trys bananai suvesti. lotuliukas.gif
Atsakyti