Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 05, 16:25)
nebezinau, ka reiks toliau valgyt blush2.gif
Energy: 1064 (466.4 net) kcal / 1640 kcal (65%)
Protein: 64.4 g / 61.5 g (105%)
Carbs: 82.3 g / 82.0 g (100%)
Fat: 55.9 g / 118.4 g (47%)

sviesta arba beef dripping laizysi biggrin.gif

pas mane dar kava ka tik suejo, ir sportas laukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 05 birželio 2013 - 17:28
QUOTE(jautiena @ 2013 06 05, 17:25)
nebezinau, ka reiks toliau valgyt blush2.gif
Energy: 1064 (466.4 net) kcal / 1640 kcal (65%)
Protein: 64.4 g / 61.5 g (105%)
Carbs: 82.3 g / 82.0 g (100%)
Fat: 55.9 g / 118.4 g (47%)

o tai man virs 2000 kcal reikia suvalgyk.
Tai ka man tiek kimst?
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2013 06 05, 16:30)
Tai ka man tiek kimst?

daug sporto, aktyvus fizinis darbas?
Atsakyti
As pagal ta cronometer baltymu nesurenku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ciurlionis @ 2013 06 05, 17:30)
Tai ka man tiek kimst?

Riebala, saukstu is stiklainio biggrin.gif
Atsakyti
vakarienei lietuviškas rūkytas kumpis, smulkiai kubiukais supjaustytas, žali salotlapiūkščiai (burokiukų lapai, gražgarstė, salotlapiai),virtas burokas, tahini pagardinta, bei septyni migdolai.

vsio einu mokslus spręst. kt savaitę prabangus egzas.
Atsakyti
Siandien nusipirkau gabaleli avienos turguje ir prigriebiau kilograma versienos kepenu, jau kaip situ pasiilgau tai ne tas zodis. Siandien tebuvo vienas valgymas apie penkta valanda, dabar liurlinu zoleliu arbata, vandens isgeriau tai velniai zino kiek, karsta baisiai. Darbe tiek prikepina laboratorija, kad net galva susisuka wacko.gif Ryte langus atlapoju, kazkiek padeda, bet paskui reikia uzsidaryti, kitaip dirbti negalima.
Turiu ozkos pieno naminio surio, niekaip neprisiruosiu paeksperimentuoti...
Rytas tragiskas, daugiabuti kazkokia avarija vamzdyne, sustreikavo kanalizacija, tai isivaizduokit kokia dovanele radau ryte vonios kambaryje doh.gif pypiec, o dar pirmas aukstas gun_bandana.gif
Atsakyti
na,juokas juokais,aš riebalo niekaip nesurenku g.gif vakar buvo ABR -41,76/52,88/47,77 šiandien 76,85/84,64/72,99(čia gramais) na,praktiškai gaunasi tiek baltymų,tiek ir riebalo,o turėtų būti dvigubai,jau ir taip grietinę šaukštais i salotas dedu,sviesto šaukštą i troškinio lėkštę,kokoso al.į kavą po šaukštelį pora kart.O kaži kas blogai ,jei to riebalo nepritemt iki normos?
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 20:21)
vakarienei lietuviškas rūkytas kumpis, smulkiai kubiukais supjaustytas, žali salotlapiūkščiai (burokiukų lapai, gražgarstė, salotlapiai),virtas burokas, tahini pagardinta, bei septyni migdolai.

vsio einu mokslus spręst. kt savaitę prabangus egzas.

Gražgarstes as siandien turguj pora pundeliu nustveriau, man ji baisiai skani, uzspaudziu citrinos ir truputi alyvuogiu aliejaus.

Mokslai mokslai, neuzilgo ir man prasides, sesiu metu neuzteko, matai dar sugalvojau pasikankinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Lumi Lumi-užuojauta blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 05, 19:25)
na,juokas juokais,aš riebalo niekaip nesurenku g.gif vakar buvo ABR -41,76/52,88/47,77  šiandien 76,85/84,64/72,99(čia gramais) na,praktiškai gaunasi tiek baltymų,tiek ir riebalo,o turėtų būti dvigubai,jau ir taip grietinę šaukštais i salotas dedu,sviesto šaukštą i troškinio lėkštę,kokoso al.į kavą po šaukštelį pora kart.O kaži kas blogai ,jei to riebalo nepritemt iki normos?

Gaspadine, paprasčiausiai pradėsi energijos stokoti, jei nepritempsi riebalų....

QUOTE(LumiLumi @ 2013 06 05, 19:25)
Gražgarstes as siandien turguj pora pundeliu nustveriau, man ji baisiai skani, uzspaudziu citrinos ir truputi alyvuogiu aliejaus.

Mokslai mokslai, neuzilgo ir man prasides, sesiu metu neuzteko, matai dar sugalvojau pasikankinti  lotuliukas.gif

man ji viena tai siaubas fee ..gadina reikalą, salotų gaivumą...

o tu doktorantūron? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 05, 21:28)
Gaspadine, paprasčiausiai pradėsi energijos stokoti, jei nepritempsi riebalų....
man ji viena tai siaubas fee ..gadina reikalą, salotų gaivumą...

aaa,supratau,bet taigi mano riebalus ,,gelbėjimosi liemenes" galės naudoti biggrin.gif man negaila-aš plaukti moku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 05 birželio 2013 - 20:30
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 05, 20:26)
Lumi Lumi-užuojauta  blink.gif  doh.gif

Aciu.
Teko visus vonios kilimelius i siuksline mesti, islekiau i darba, sedziu ir galvoju, kaip cia gryzus reiks viska plauti, bet MB is darbo parleke ir viska isplove.
Atsakyti