Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba V

Apklausa: Ar laikaisi paleo mitybos principų? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 05, 14:49)
išjunkit visad nakčiai WiFi  routerius.

kaip mane visi graužia, kad namuose nesinaudojam wifi, tai ne tas žodis. mums ir pigiau būtų dvigubai, bet man geriau jau "nuo laiduko" turėti ir ramiai būti, nei su visur esančiu wifi, dėl tų pačių priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 05, 13:53)
na o vėliau pasirodys, kad ta stevija tam ir paqsiūlyta- žmonių skaičiui reguliuot, kaip ir mobilkės
Šiaip moteriškėm dėl mm ciklo. Tai žinokit, tie ciklai labai veikiami/iškreipiami elektromagnetinių laukų. Šiaip necivilizuotai gyvenančių moterų ciklas sutampa su mėnulio ciklu. O mėnulis tik atspindi  saulės šviesą, o tiksliau- elektromagnetines bangas, kurias mes suvokiame kaip šviesą, tai yra, mm ciklas priklauso ir nuo aplinkos užterštumo elektrosmogu.

Tad apsidairykite ir naktį šalia lovų nelaikykit į rozetę jokios įjungtos aparatūros, mobiliųjų telefonų (jie tam tikrais laiko tarpais pažeria pluoštą EM bangų), išjunkit visad nakčiai WiFi  routerius.
Papildyta:

aš galvojau, ji pirk nori  doh.gif  tai žinokit- auginę nusivylė- vasara per trumpa, saulė ne tokia ir saldumo Lietuvoj auganti stevija nesukaupia. Skaičiau auginusiųjų atsiliepimus.

doh.gif ai jinai taip susižavėjus, kad ir pirktų ir augintų doh.gif taigi gyvybės eliksyras ar dar koks biesas doh.gif
Atsakyti
vaikas iš manęs juokiasi biggrin.gif
nu, nes aš amžiais valgydama visaip kaip džiaugiuosi, kad baisiai skaniai valgau biggrin.gif jaqu kai sėdu valgyt, sako, aa, ir vėl sakysi :vajėėėzau, kaip skanu" biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif tik nuo laiduko, mokslininkai gvoltu šaukia, tik niekas jų neklauso, jų perspėjimai eilinių žmonių nepasiekia. Va, net vaikai sugebėjo įrodyti žalą.
Kažkada kariavau su valdžia, kad priimt kažkokius įstatymus, kad bent kažkiek vaikus apsaugoti, deja, įsitikinau, kad biznis yra visagalis ir nusipirks tokius įstatymus, kokių jiem reiks.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 05, 13:53)
na o vėliau pasirodys, kad ta stevija tam ir paqsiūlyta- žmonių skaičiui reguliuot, kaip ir mobilkės
Šiaip moteriškėm dėl mm ciklo. Tai žinokit, tie ciklai labai veikiami/iškreipiami elektromagnetinių laukų. Šiaip necivilizuotai gyvenančių moterų ciklas sutampa su mėnulio ciklu. O mėnulis tik atspindi  saulės šviesą, o tiksliau- elektromagnetines bangas, kurias mes suvokiame kaip šviesą, tai yra, mm ciklas priklauso ir nuo aplinkos užterštumo elektrosmogu.

Tad apsidairykite ir naktį šalia lovų nelaikykit į rozetę jokios įjungtos aparatūros, mobiliųjų telefonų (jie tam tikrais laiko tarpais pažeria pluoštą EM bangų), išjunkit visad nakčiai WiFi  routerius.

jezau, tai man hana bus....pas mane po pagalve visada mobilke guli doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif na, kai kuriem tai taip trikdo miegą, kad mobiliojo nė į miegamajį nesineša. Matyt, tau dar nevisai sutrikdė melatonino išskyrimą, kad gali su juo ramiai miegot . Kiek žinau rizika sirgt vėžiu didėja, vos melatonino gamyba senstant sumažėja bent 20 proc. Naktinėtojai, miegantys dieną, turi pasirūpint gerom užuolaidomis, kad kambaryje būtų tamsu. Arba dėvėt tuos akinius miegui.
user posted image
Atsakyti
labas

QUOTE(pumpica @ 2013 06 05, 13:55)
Bet su tuo kalciu tikrai beda...kad ir kasdien kopusta su brokoliu valgant, jo vistiek truksta gerokai  g.gif ka dar valgyt?

o ar labai jau būtina tas normas surinkinėti? g.gif mano manymu,tai iš dviejų valgymų tos normos nesurinksi,gal ir ne tik kalcio,gal ir magnio ir kt.elementų,bet gal nereikia ir jų taip kruopščiai rinkti

QUOTE(" voresta " @ 2013 06 05, 14:53)
aš galvojau, ji pirk nori  doh.gif  tai žinokit- auginę nusivylė- vasara per trumpa, saulė ne tokia ir saldumo Lietuvoj auganti stevija nesukaupia. Skaičiau auginusiųjų atsiliepimus.

tai TV irgi iš rozečių išjunginėti?žinau žinau,kad miegamajame blogai jį laikyti,bet nieko nepadarysi,kad gyvename 2 kambarių ,,narvelyje" tryse ir taip sunkiai ervėmis dalinamės doh.gif galų gale net nežinai kas pas kaimyną už sienos stovi,kur tu galvą laikai doh.gif o kaip tada žadintis ryte ?elektroniniai laikrodžiai mane ,,veikia" dėl savo skleidžiamos šviesos,o elementiniai nervina savo tiksėjimu .O dėl Wi fi ,tai nežinojau unsure.gif tundra,reiks nusipirkti prailgintuvą su išjungėju,nes pas dukrą kambaryje tas routeris ir pratinti išjunginėti

Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 06 05, 17:13)
tai TV irgi iš rozečių išjunginėti?

būtinai, nes kol kištukas rozetėje, bet koks el prietaisas apie save kuria EM laukus.
Nesvarbu, kad neveikia t.y nerodo.

galų gale net nežinai kas pas kaimyną už sienos stovi,kur tu galvą laikai

neproblema: tam yra specai , pakviesi, pamatuos. Sugaudys visas bangas.

:
oh  o kaip tada žadintis ryte ?elektroniniai laikrodžiai mane ,,veikia" dėl savo skleidžiamos šviesos,o elementiniai nervina savo tiksėjimu

nupirkau vyrui prisukamą , nes mane irgi nervina tie elementiniai.

.O dėl Wi fi ,tai nežinojau  unsure.gif  tundra,reiks nusipirkti prailgintuvą su išjungėju,nes pas dukrą kambaryje tas routeris ir pratinti išjunginėti

būtinai, negadink vaikui gyvenimo.
Tiesa, net jei internetą jungiatės laidu, tačiau gali būti, kad WiFi funkcija nėra išjungta. Pasitikrinkit.

user posted image
tai pats bjauriausias iš galimų aukšto dažnio (mikrobangų) siųstuvų šalia žmogaus. Per pusmetrį nuo jo galima užfiksuot viršytą Lietuvos spinduliuotės normą , reglamentuojančią mobilaus ryšio antenų darbą. Deja, norma reglamentuoja tik antenas, o ką žmogelis pasistato savo namuos, tai jau jo paties problema. Ir kaimynų..
Meskit juos kuo toliau, net patikrinkit, gal pas kaimynus stovi, draugus perspėkit .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 05 birželio 2013 - 16:54
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 05, 17:39)
1.būtinai, nes kol kištukas rozetėje, bet koks el prietaisas apie save kuria EM laukus.
Nesvarbu, kad neveikia t.y nerodo.
neproblema: tam yra specai , pakviesi, pamatuos. Sugaudys visas bangas.
:
2.nupirkau vyrui prisukamą , nes mane irgi nervina tie elementiniai.
būtinai, negadink vaikui gyvenimo.
3.Tiesa, net jei internetą jungiatės laidu, tačiau gali būti, kad WiFi funkcija nėra išjungta. Pasitikrinkit.

1.o tai kaip tada su tais prailgintuvais kur mygtuką nuspaudi ir atjungia nuo įtampos,bet prailgintuvo galas tai lieka rozetėje(na,su fizika man buvo labai blogai biggrin.gif )
2.netiksi toks?ar patikimas?nebus,taip,kad vidury nakties sustos,ar pradės vėluoti?
3.pas mus bevielis internetas.bet vėl gi mastau,taigi kiek kaimynų aplink turi tuos bevielius(bent jau po mumis gyvenantys tai tikrai),jei jie netajungia nakčiai tai vistiek pasiekia ir mus tos el.bangos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 05 birželio 2013 - 16:49
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 05, 15:03)
drinks_cheers.gif  tik nuo laiduko, mokslininkai gvoltu šaukia, tik niekas jų neklauso, jų perspėjimai eilinių žmonių nepasiekia. Va, net vaikai sugebėjo įrodyti žalą.Kažkada kariavau su valdžia, kad priimt kažkokius įstatymus, kad bent kažkiek vaikus apsaugoti, deja,  įsitikinau, kad biznis yra visagalis ir nusipirks tokius įstatymus, kokių jiem reiks.

Cia gali buti tik dar viena is "miesto legendu ". Paprasta patikrinti . Kazkaip itariu jei vienodom salygom auginti, tai tos salotos tiek prie routerio tiek ne prie routerio augs vienodai.
Atsakyti
Kalcis susirenka jei sėklų kokių panaudoji.. sezamo pastos, tahini, užteko suvalgyt šaukščiuką biggrin.gif vitaminas K nuo burokėlių šoko ...

žodžiu kiaušiniai ir karbonadžiuks, bei tahini, vakare sardinės matomai bus, ir baltymus viršiju 200 proc .. hmm ... biggrin.gif
Atsakyti
nebezinau, ka reiks toliau valgyt blush2.gif
Energy: 1064 (466.4 net) kcal / 1640 kcal (65%)
Protein: 64.4 g / 61.5 g (105%)
Carbs: 82.3 g / 82.0 g (100%)
Fat: 55.9 g / 118.4 g (47%)
Atsakyti